Си биле...

Me2

интериста
Член од
21 ноември 2009
Мислења
5.205
Поени од реакции
2.199
Се натпреварувале Македонец, Албанец и Грк кој помалку капки ќе испрска кога ќе се фрли во базен. Се фрла Албанецов и испрскал 15 капки, се фрла Македонецов испрскал 5 капки, Гркот се фрла нема капки и судиите велат:
- Го молиме Гркот да го повтори скокот.
Грков се фрла и пак нема капки. Судите:
- Го молиме Гркот да го повтори скокот.
Се фрла и пак нема капки. Судиите:
- Го молиме Гркот да се фрли во базенот, а не на циментото.

P

PewDiePie

Гостин
Се возат, црнка, смеѓа, и плава во лифт, и кога виделе нешто бело на зидот.
Дошла црнката, пипнала со прст и го излижала..
Хммм... тоа е сперма.
Смеѓата дошла исто пипнала со прст, излижала... хмм, не е лошо.
Дошла плавушата, и она пипнала со прст, излижала.. хмм типов не е од Скопје.

Член од
31 јануари 2007
Мислења
18.711
Поени од реакции
22.671
Си биле двајца другари прават муабет:
- Имаш лична карта?
- Немам, а и што ќе ми е, си имам facebook профил.

P

PewDiePie

Гостин
Еден ловец бркал зајак во шумата. Зајакот се скрил во една дупка. ловецот застанал до дупката и рекол
А да не е во шумата? Се слушнал глас "Да не е во шумата?"
А да не е кај потокот? Се слушнал глас " Да не е крај потокот?"
А во дупкава да ѕирнам? Се слушнал глас "A да не е во шумата?"

P

PewDiePie

Гостин
Си бил неккој американец отишол на гости во Австралија кај некој пријател. Пријателов почнал да го шета по ранчот и да му покажува што се има..одат така по ранчот и доаѓаат до стадо овци и Американецот прашува, што се овие? -Овци, му одговара домаќинот. -Ова ли се овци, кај нас во Америка колкави овци има... продолжуваат понатаму и доаѓаат до коњите и американецов пак прашува -Што се овие? -Коњи, му одговара домаќинов, а американецот со потсмев -Ова ли се коњи, кај нас во Америка колкави коњи има... и на типов му пукнал филмот, одат до кенгурите и американецот прашува -Што се овие? -Скакулци се овие бе пичка ти матер!

Член од
31 јануари 2007
Мислења
18.711
Поени од реакции
22.671
Си биле две девојчиња и се фалеле чија баба е поубава. Првото рекло:
- Баба кога ќе се насмее, како сонце блеска.
Второто рекло:
- Баба има најубава коса и на неа има како сиви шнолки.
Се уфрлило трето девојче:
- Мори глупачо, тоа не се шноли тоа се вошки!

Член од
31 јануари 2007
Мислења
18.711
Поени од реакции
22.671
Си биле три деца и се фалеле на кој мајка му може најмногу да изеде наеднаш.
Првото дете: Мојата мајка има голтнато топче од пинг понг!
Второто дете: Тоа не е ништо, мојата има голтнато топче од тенис!
Третото дете: И тоа не е ништо, мојата мајка секоја вечер голта телевизор!
Првото и второто дете: Како бе телевизор?!
Третото дете: Па така, тато ќе си дојде од работа и ќе и каже на мама ај ма гаси телевизорот и лапај го!

O

onlya

Гостин
Си биле три црнчиња и се карале кој татко е поцрн.
Првото рекло: Мојот татко кога ќе се исече црна крв му тече.
Второто рекло: А мојот татко кога ќе се исече црна коска му се гледа.
И третото рекло: Мојот татко па кога ќе прдне три дена во темница седиме.

Член од
19 септември 2011
Мислења
29
Поени од реакции
5
Si idele mujo i haso po ulica,na mujo mu paga saksija na glava,a haso imal vujko vo amerika :)

Член од
30 април 2009
Мислења
790
Поени од реакции
38
Си било некое дете и јадело снег и лижело мраз. Еден ден мајка му го видела и го прашала:
-Дали јадеш снег и лижеш мраз?
-Да.
Мајка му:
-А што ке кажат крајниците?
-Па ништо, и онака не знаат да зборат!

DracevoTheCity

Чиста Македонија !
Член од
7 ноември 2008
Мислења
8.662
Поени од реакции
9.982
Си биле два трактори. Едниот орал, другиот анал. :pos:

Член од
9 април 2011
Мислења
810
Поени од реакции
1.043
Си биле Тителе и Јателе и Тителе скокнал од авион.Кој останал?

Член од
12 јули 2011
Мислења
869
Поени од реакции
424
Malce postar vicov ama aj sepak :

Si bile Klinton,Elcin i Milosevic i otisle na Mesecinata. I Klinton vika amerikanska e Mesecinata, Elcin tvrdel ruska e Mesecinata. Ovoj pak amerikanska, drugiov ruska i taka cel den. Na kraj go prasuvaat Milosevic daj be ti kazi cija e. I vika Milosevic :
- Neznam ja cija e, ama cekaj imam ja obrazovan kadar strucen po ovie prasanje sega ke viknam eden covek i go vika Sheshelj.
Doagja Sheshelj na Mesecinata i prasuva sto e problemot i ovie mu kazuvaat. Koga mu kazale, Sheshelj vadi pistol i bam Milosevic u celo-go ubiva i zakopuva na Mesecinata.
Vikaat ovie drugive dvajca :
- Aman be nie te viknavme da pomognes cija e Mesecinata, ti go ubi covekov, zosto ?
I Sheshelj mrtov laden im odgovara :
- Gde je srpsko Groblje - tu je Srbija

Si bile maz i zena i za godisnica od brakot iznajmile teren za golf i pocnale da igraat. I
igrale taka i ednas go udrilo topceto posilno i toa odletalo vo bliskata sumicka i od tamu se slusnalo krsenje na staklo. Pobrzale ovie da vidat sto e i koga stignale videle koliba so skrsen prozorrec. Vlegle vnatre i pokraj prozorecot videle kako stoi covek a pred negovite noze skrsena lamba. Pocnale da se izvinuvaat kako ne sakale, kako ke ja nadomestile stetata, no covekoj im rekol :
- Ne ne dragi prijateli, jas sum vi blagodaren na vas. Znaete jas sum duh i vo lambata bev zaroben 1000 godini. So toa sto vie sega ja skrsivte me oslobodivte od zatvorot i jas sega ke vi ispolnam po edna zelba.
I rekol mazot deka saka da da bidad najbogati i duhot puknal so prstite i veli gotovo vasata smetka e najpolnata smetka na svetot. Sega zenata vika deka sakala da ja imaat najubavata kukja na najubaviot i najromanticniot morski breg na svetot. Puknal pak duhot so prstite i vika gotovo i toa, imate. I ovie blagodarni vikaat kako moze da se oddolzat za seto toa i duhot frlil pogled na gospodjata i ja gleda ubava stegnata i vika :
- Znaete jas bev zatvoren vo lambata 1000 godini, mn bi sakal da pocuvstvuvam zensko, pa ako ne e problem eden saat so gospodjata gore na spratot ...
I ovie se poglednale i ajde vikaat za seto sto toj im go dade eden saat ne e mnogu. Se kacile duhot i gospodjata gore pravele sto pravele saat vreme i na simnuvanje duhot ja prasal:
- Izvinete samo uste edno prasanje. Kolku godini imate ?
- 30 - odgovorila zenata
- I uste veruvate vo duhovi ?

Si bile Mujo i Haso i setale niz pustina i padnale vo dupka. I vikale, vikale nemalo koj da im pomogne i sto ke pravat resile ajde ke se prepavaat deka se vo disko i ke igraat. I pocnale da igraat i Mujo mu vrzal edna zeska po vrat na Haso. Ovoj svikal aman be sto ti e sto me udiras, a ovoj mu odgovara e kaj me vide mene od tolku ludje vo diskovo ? :D :D :D

Kajgana Shop

На врв Bottom