Фан Клуб: Челзи

• Креатор на темата Креатор на темата Вори
  • Време на започнување Време на започнување
Ова ке го израдува fantomX :icon_mrgr::icon_mrgr:

Chelsea eyeing moves for Spanish starlets from Barcelona & Real Madrid - report

Ептен глупа стратегија,наместо да се пуштаат играчи од академијата во прв тим,ке земаме избркани играчи од Барса и Реал..Ромеу повеќе шанси сезонава доби од Мек Екран :tapp::tapp:

Аха,му се радувавме на голот постигнат од тој што ти е на аватар,против гадните шпанци :D

• Ми се допаѓа
Reactions: Al.
Ова ке го израдува fantomX :icon_mrgr::icon_mrgr:

Chelsea eyeing moves for Spanish starlets from Barcelona & Real Madrid - report

Ептен глупа стратегија,наместо да се пуштаат играчи од академијата во прв тим,ке земаме избркани играчи од Барса и Реал..Ромеу повеќе шанси сезонава доби од Мек Екран :tapp::tapp:

И Фабрегас е земен на сличен начин, па погледнете каков играч стана.
На крај краева се работи за играчи на кои договорите им се при крај, и можат да се земат за минимална отштета (ако не се лажам) а можеби се и некои талентирани, којзнае...

Читав нешто,се спомнува Љоренте како замена за Анелка.Не е лош играч,ама мислам дека ни е доста од шпанци.И повеќе ни треба плеј,отколку напаѓач во моментов.

Со Ливерпул нареден викенд. Lookin forward to it - што би рекле Лампард, Тери, Карагер, Керол, Џерард или некој друг енглез или скаузер или некое друго англосаксонско створење.:icon_mrgr:

• Ми се допаѓа
Reactions: Al.
Случајно налетав.. и бројката и лентата му стојат добро :)

Frank+Lampard+England+v+Spain+International+XJKgvTFm-Lrl.jpg

Колеги од Челзи сакам да ве прашам нешто:Денес подготвив тема за нашиот двомеч па да ве прашам кога да ја објавам? мене ми стои рано уште сега :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom