Припадник на полицијата претепал момче до смрт! - ПРОТЕСТИ ПРОТИВ ПОЛИЦИСКАТА БРУТАЛНОСТ

Статус
Затворена за нови мислења.

Eisenhorn

Lord Inquisitor
Член од
6 мај 2009
Мислења
4.108
Поени од реакции
9.458
100% Спасов е убиецот.

Ако не беше така едноставно ке ги покажеа снимките од камерите кои ги има бајаги околу плоштадот и улица Македонија и ке го видевме „кељавиот тетовиран“ убиец. Или ке видевме како Мартин се сопнуе од кабел и шеснаесет пати си ја лупа главата од бетон и/или клупа.

Значи мртви ладни цело МВР е соучесник во убиството.

Таруно

Еким
Член од
9 јуни 2010
Мислења
2.610
Поени од реакции
2.505
леле луѓе гледам по вестиве и не ми се верува бре што мислат дека ние народот магариња сме , срамота е на крај ќе видите дека пресудата ќе биде нешто минимално , а и пола од сведоциве под притисок сведочат !!! Мозам и да пролозам слика дека господинот сСпасов вечерта на 5ти носел бела маица со фармерки како сто и до сега сите сведоци опишаа а има и тетоважа ама пустиот се маскирал па сега не е он Ч)
Па приложи слика и прати во полиција и по весници и по сајтови, што чекаш!

Член од
9 ноември 2011
Мислења
3
Поени од реакции
0
Па приложи слика и прати во полиција и по весници и по сајтови, што чекаш!
Сликата ја имаше по весниците ушти кога беше ептен тазе работата , зборот ми беше дека според описот на сведоците се поклопува со таа што ја видовме од Игор сликан на 5ти вечерта ! Поздрав

Член од
6 септември 2009
Мислења
2.641
Поени од реакции
1.239
Докторите, според сведокот, констатирале дека момчето е мртво најверојатно од предозираност бидејки мирисало на алкохол. Полицаецот потврди дека и Спасов бил на местото каде било телото на момчето, но и дополни дека никого не легитимирал ниту му зел изјава бидејќи сметал дека момчето не е починато од насилство.
Не видел никакви повреди на лицето на Мартин, а на Спасов му поверувал дека е од обезбедувањето на премиерот бидејќи бил со кратка коса и набилдан.

Да није тужно, било би смешно.

M

Moon Child

Гостин
Добро бе, кого прават глупави? КОГО?!?!
Така е тоа лесно, убиство се случило они на смеа на шала на претпоставки си ги тераат работите! Според сведокот констатирале дека е предозирано од алкохол (?) Ај ве молам, каков ли сведок е овој?!?! За што сведочи овој, знае ли самиот барем?! Претпоставувал, не легитимирал оти си мислел незнам што, заклучил дека починал од алкохол...
Абе дај мавнете ги таму пичка ли им мајчина нивна, по кој основ овој е сведок?! Ми се плаче од што пробуваат глупи да не прават, пред очи не лажат бре еј луѓе!!!

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Доктори боранијо една, за што ви е Хипократовата заклетва...

Ѓорче 1932

тој сум...
Член од
17 февруари 2009
Мислења
13.564
Поени од реакции
11.576
Да није тужно, било би смешно.
Докторите, според сведокот, констатирале дека момчето е мртво најверојатно од предозираност бидејки мирисало на алкохол. Полицаецот потврди дека и Спасов бил на местото каде било телото на момчето, но и дополни дека никого не легитимирал ниту му зел изјава бидејќи сметал дека момчето не е починато од насилство.
Не видел никакви повреди на лицето на Мартин, а на Спасов му поверувал дека е од обезбедувањето на премиерот бидејќи бил со кратка коса и набилдан.

Ние пак нафта пиеме или дизел,па ај ќе поверуваме...
Ма ово нема ни у Београду.
Зголемениот дел од цитатот ми е ептен дебилен,нема што повеќе да се збори.
Дај ако не и јас ќе се набилдам до даска,ќе се ишишам нула,ќе тепам низ град се што мрда и не мрда и кога ќе ме прашаат кој си,ќе им кажам ладно...обезбедување...обезбедување на Глујо.:tapp:

Член од
9 ноември 2011
Мислења
3
Поени од реакции
0
Добро бе, кого прават глупави? КОГО?!?!
Така е тоа лесно, убиство се случило они на смеа на шала на претпоставки си ги тераат работите! Според сведокот констатирале дека е предозирано од алкохол (?) Ај ве молам, каков ли сведок е овој?!?! За што сведочи овој, знае ли самиот барем?! Претпоставувал, не легитимирал оти си мислел незнам што, заклучил дека починал од алкохол...
Абе дај мавнете ги таму пичка ли им мајчина нивна, по кој основ овој е сведок?! Ми се плаче од што пробуваат глупи да не прават, пред очи не лажат бре еј луѓе!!!
Tоа најжалното е што пробуваат мрднати да не прават , гледам вести и не ми се верува .Па и она адвокатчено на тигаров само си се смешка вошкар!

Windfucker

Телемит, Темплар, Масон, Сциентолог во целибат
Член од
30 април 2010
Мислења
8.459
Поени од реакции
15.326
Член од
26 април 2006
Мислења
13.024
Поени од реакции
1.940
Доктори боранијо една, за што ви е Хипократовата заклетва...
Ma и доктори и судии значи високо образовани лица што сепак мислев дека си држат некое достоинство во општеството сите изманипулирани или исплашени од МВР, нека им стои на совест, ако можат да спијат. И башка ако ги буни брадата на сведоците има слики кога го приведоа првите денови

Таруно

Еким
Член од
9 јуни 2010
Мислења
2.610
Поени од реакции
2.505
Сега треба еден протест пред суд за да се избричи дотичниов, оти очигледно нема да го стори тоа, а судијава го заболе, и да прекине мвр да снима во судница и да ги заплашува сведоците, оти вака никаде нема да се стигне. На крај изгледа сепак ќе спаси глава овој.

Ц, ц, ц,... во која држава живеам јас... у пм. Подобро сам да му пресудиш на тој што ти згрешил, отколку да чекаш од посранава држава.

Член од
30 август 2011
Мислења
1.106
Поени од реакции
1.364
Епа кога викаше велија ,,ја јача диктатурата,,ние сеир му мававме:)Ова е само почеток,и се полошо ќе биде.Кој смее да се чепка со припадници на власта(тука спаѓаат и загарите од агенциите кои ја штитат власта)па сега мислете му ја,да не се сопнете и вие 16 пати на некој кабел.Во нормална држава министерството се оградува од убиецот/злосторникот го лиши од чинови/обележја т.е.го прави обичен граѓанин и го гони како обичен граѓанин.Кај нас од друга страна министерството е соучесник и наместо да се огради тоа заплашува сведоци,прикрива и лажира докази и т.н.што е срамота но не и чудно бидеќи одамна кај нас припадниците на полицијата се шерифи и не смееш да се замериш со нив дури ни на лична основа бидеќи народски кажано ќе ти е**т матер.Во Грција пред две години кога беше убиен 15 годишниот Александрос од страна на полицијата,Атина гореше а набрзо падна тогашната гарнитура на власт ама тоа за нас е science fiction.Не викам дека толку екстремни треба да бидеме ама па и олку седење со скрстени раце не го бива,незнам што младина сме....

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom