Football Manager 2012 - Општа дискусија

Член од
2 јануари 2008
Мислења
440
Поени од реакции
93
Кај се става ова со натпреварувањата? :)

gade

Augustus
Член од
12 април 2008
Мислења
4.850
Поени од реакции
5.169
The contents of this file must be placed in the folder mentioned below:

(for PCs) ...Program Files\Steam\SteamApps\common\football manager 2012\data\db\1200

(for Macs) USERNAME \ Library \ Application Support \ Steam \ SteamApps \ Common \ Football Manager 2012 \ Data \ db \ 1200

For Mac Lion users, the Library folder will be hidden so follow these steps to display it.

Remove the existing dbc, edt and lnc folder in the path displayed above which apply to your installation method before replacing them with the dbc, edt and lnc folder you download from the link.

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Дечки, се е ок али имате совет за финансииве?
Направи им ги бонусите на медиум и нуди им нови договори само ако се веќе во последна година од догоровот, не се расфрлај одма со нови договори ако сврзе 2-3 меча по ред :)

StarScr3am

Ѓавол
Член од
22 септември 2009
Мислења
798
Поени од реакции
219
играм со Јунајтед и во првиот преоден рок :/ Челзи го купија К.Р 7 за 56 милиона :/

Zaphod Beeblebrox

Поранешен покул Божино
Член од
7 јуни 2008
Мислења
16.676
Поени од реакции
21.233
Шо мака си имаш?
Играм со Сандерленд и финансиите само идат надоле. Немам високи плати воопшто, највисока плата ми е 70 000 а другите се околу 45 000. Ги знам форите со продавање играчи кога се во врвот на кариерата а место нив да ставам млади играчи со огромен потенцијал и така во круг, намалени плати, мали бонуси, шиткање непотребни играчи - сето тоа го правам ама некако не иде овој пат. Финансиите се намалуваат сеуште. Не знам ама овој менаџер најтешко со финансиите до сега.

Член од
13 октомври 2009
Мислења
2.640
Поени од реакции
1.240
Играм со Сандерленд и финансиите само идат надоле. Немам високи плати воопшто, највисока плата ми е 70 000 а другите се околу 45 000. Ги знам форите со продавање играчи кога се во врвот на кариерата а место нив да ставам млади играчи со огромен потенцијал и така во круг, намалени плати, мали бонуси, шиткање непотребни играчи - сето тоа го правам ама некако не иде овој пат. Финансиите се намалуваат сеуште. Не знам ама овој менаџер најтешко со финансиите до сега.
Да не имаш кретид од банка па управата да отплаќа секој месец ?
И намали тренери физиотерапевти и скаути кој ти се непотребни .
Друго во моментов не ми текнува

Член од
23 ноември 2009
Мислења
21
Поени од реакции
0
Друштво де решение... кога сакам да ја снимам и ми вика An error file generated in: Sports Interactive/Football Menager 2012/crash dumps/FM2012 v.12.0.4(......).dmp
И со 12.0.2 и со 12.0.3 и сега со овој пач пак исто...

Член од
24 јануари 2011
Мислења
523
Поени од реакции
148
Lelel mnogu se napinjam so plative ejjjjj.Igram so Partizan i sea koga sakam da zemam nekoj vo poranesniot klub zimal 1k mene mi bara 10k.Nemozam ni eden asalen igrac da donesam zaradi platava

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Друштво де решение... кога сакам да ја снимам и ми вика An error file generated in: Sports Interactive/Football Menager 2012/crash dumps/FM2012 v.12.0.4(......).dmp
И со 12.0.2 и со 12.0.3 и сега со овој пач пак исто...
Па не си го ископирал кракот убаво, само си го инсталирал пачот веројатно. Ископирај ги фајловите убаво и ќе се среди.

StarScr3am

Ѓавол
Член од
22 септември 2009
Мислења
798
Поени од реакции
219
Untitled.jpg
Priceless!!

Lelel mnogu se napinjam so plative ejjjjj.Igram so Partizan i sea koga sakam da zemam nekoj vo poranesniot klub zimal 1k mene mi bara 10k.Nemozam ni eden asalen igrac da donesam zaradi platava
чекај ги на фри трансфер партизан имаат добра екипа од почеток јас амо го имав купено во втора сезона Никола Гулан и Веселинович од Андерлехт ;) со нив би имал страшна екипа

Член од
5 септември 2009
Мислења
3.528
Поени од реакции
619
Ја играм со Партизан и само 2 играча ми земаат 10к плата а тоа са Восен и Хауче другите од 100тче до 2.5к максимум :D

Член од
24 јануари 2011
Мислења
523
Поени од реакции
148
Ја играм со Партизан и само 2 играча ми земаат 10к плата а тоа са Восен и Хауче другите од 100тче до 2.5к максимум :D
haha i kaj mene e slicna situacijata.Sreka zavrsiv 3 mesto i igram sea UEFA go projdov Lazio,ali vo LS vlegov vo istorija so najmnogu primeni golovo od Man City 0-8:ROFLMAO:
Zemi si go Daniel Mojsov zver e deckoto

Kajgana Shop

На врв Bottom