Навивачки групи во Македонија!

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
27 август 2009
Мислења
899
Поени од реакции
158
Në pritje të ndeshjes më interesante e cila ka një domethënie të veçantë për NE !
F.y.r.o.m. -vs- SHQIPËRI !!!
Data: 15.11.2011 (e Martë)
ORA - 13:00' - Stadiumi i Prilepit.
Ditëve në vijim do të informoheni reth organizimit për përkrahjen e Kombëtares !
DONT FYROM ME, CALL ME ILIRIDA !
O SA MIRË ME QENË SHQIPTARË !
Превод на ова секако дека нетреба,сите разбирате;)И ајде сеа сите што се декларираа како балисти да им се избришат профилите на кајгана.
Ова е секако многу смешно,жално и несватливо(не вреди ни да се коментира) али нивната политика и смешна идеологија нека си ги бараат на некој свој форум

B92

Член од
14 октомври 2011
Мислења
331
Поени од реакции
129
Ај сеа да те видам :D:P:oops:
А бе што имаш ??

Federata e Futbollit te Shqiperise ! http://www.fshf.org/ Нешто што не оди ?
--- надополнето: Nov 8, 2011 12:08 AM ---
Në pritje të ndeshjes më interesante e cila ka një domethënie të veçantë për NE !

Ditëve në vijim do të informoheni reth organizimit për përkrahjen e Kombëtares !

Превод на ова секако дека нетреба,сите разбирате;)И ајде сеа сите што се декларираа како балисти да им се избришат профилите на кајгана.
Ова е секако многу смешно,жално и несватливо(не вреди ни да се коментира) али нивната политика и смешна идеологија нека си ги бараат на некој свој форум
Значи и Албански сте знаеле , супер :)

п.с. многу постот ти е смешен

Член од
23 јануари 2009
Мислења
10.640
Поени од реакции
2.504
Знаеме Албански што има лошо во тоа, ти види и кирилица пишиш.:)Него стварно претерано е ова...кој ку*ац овде Илирида бараш бе.:tapp:

B92

Член од
14 октомври 2011
Мислења
331
Поени од реакции
129
Знаеме Албански што има лошо во тоа, ти види и кирилица пишиш.:)Него стварно претерано е ова...кој ку*ац овде Илирида бараш бе.:tapp:
Od Fakultet te citiram , ne se mesaj sekade ti , vprocem siguren sum , deka ti ni edna utakmica ne si gledal na makedonija .. i sea od forum tuka ni pisuvas ova ona , balisti , komiti , toj, taa !!!

Sto barame nie , ti ne baras .

Tоni

ILLYRIAN
Член од
26 февруари 2009
Мислења
13.639
Поени од реакции
10.237

Јас се декларирам како Балист и што сега да ми го избришат профилот....ма немој,некои нови правила да не измисли ти!

Mark Renton

I live by the tune, I die by the book
Член од
12 ноември 2009
Мислења
5.374
Поени од реакции
4.918
Јас се декларирам како Балист и што сега да ми го избришат профилот....ма немој,некои нови правила да не измисли ти!
А зошто пишуваш на форум на држава која што не ја признаваш ?

Mark Renton

Член од
12 ноември 2009
Мислења
5.374
Поени од реакции
4.918
dodeka koristime makedonski licni dokumenti, valuta, tablici, lici i forum makedonski da upotrebime
па ќе користиш пошо си државјанин на таа држава. Можиш и слободно да се вратиш или заминиш на Косово,Албанија или во некоја друга држава. Се додека живееш тука ќе играш според правила, а не да се буниш дека си немал права и незнам што. А кој ќе ти даде права во земја која што ти не ја признаваш ? Мада што тука ви дадоја се што побаравте.. Слободно напушти го тоа што не ти чини, никој не те држи, а не да плукаш по мојата држава.

B

Beck's

Гостин
па ќе користиш пошо си државјанин на таа држава. Можиш и слободно да се вратиш или заминиш на Косово,Албанија или во некоја друга држава. Се додека живееш тука ќе играш според правила, а не да се буниш дека си немал права и незнам што. А кој ќе ти даде права во земја која што ти не ја признаваш ? Мада што тука ви дадоја се што побаравте.. Слободно напушти го тоа што не ти чини, никој не те држи, а не да плукаш по мојата држава.
sto li samo napisa sea??? procitaj poveke pati pred da odgovoris:ROFLMAO:

Mark Renton

Член од
12 ноември 2009
Мислења
5.374
Поени од реакции
4.918
sto li samo napisa sea??? procitaj poveke pati pred da odgovoris:ROFLMAO:
прочитав јас добро.. поентата ми е зошто користите нешто, а тоа исто не го признавате. живееш во ова држава а не ја признаваш. пишуваш на овој форум, а не го признаваш..

Член од
27 август 2009
Мислења
899
Поени од реакции
158
Не се замарајте со неписмени луѓе..не вреди(n)Да пишуваат вакви работи постарите албанци,тие албанци што живеле во Југославија ајде да ги разберам..ги ретчел Тито нив секој ден,ама овја што имаат се..(имаат баш се,а и законот многу често само за нив неважи)тоа стварно неразбирливо и многу смешно.

B92

Член од
14 октомври 2011
Мислења
331
Поени од реакции
129
Не се замарајте со неписмени луѓе..не вреди(n)Да пишуваат вакви работи постарите албанци,тие албанци што живеле во Југославија ајде да ги разберам..ги ретчел Тито нив секој ден,ама овја што имаат се..(имаат баш се,а и законот многу често само за нив неважи)тоа стварно неразбирливо и многу смешно.
Само ти си замараш ! А од твојот пост почна сето ова дискусија ! :)
--- надополнето: Nov 8, 2011 5:36 PM ---
И Официјално !

ТКЗ - од денеска се во БОЈКОТ ( значи нема да бидаат прсиутни во Прилеп ) !

Сеа натпреварот се игра во вторник ( работен ден , факултет ) не очекуваам да има некоии супер бројки што ќе навиваат !

Björn

Does Your Mother Know?
Член од
14 август 2006
Мислења
45.159
Поени од реакции
83.945
dodeka koristime makedonski licni dokumenti, valuta, tablici, lici i forum makedonski da upotrebime
Хм, чуден ми е овој твој пост. Ти изглеа не си член на Балисти. Ако си Балист (припадник на групата) за тебе нема "македонски". Официјално групата народот го именува како славо-македонски, а државата ФИРОМ. Од каде сега во твојот пост придавката "македонски".
Ти Балист си, или каурски слуга?

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom