methMKD
Евроскептик
- Член од
- 18 јануари 2011
- Мислења
- 1.826
- Поени од реакции
- 723
затоа имаш лајкови и дислакови бе друже кај џастин бибер имаш 70% дислајкови 30% лајкови кај маријанчо имаш 90% лајкови 10% дислајкови .... значи им се свиѓа на луѓето тоа е тоа .... јас не ти реков ти да го гледаш ама да викаш дека се сите ретардирани што го гледаат е многу многу не-океј ... може да не ти се свиѓа ама нема потреба да го сереш пошто на 90% од луѓето им се свиѓаИ Слаткар има 100 000 кликови по видео, па дали тоа значи дека треба и ти да го слушаш !?
Или еве ти друга споредба и Џастин Бибер има преку 3 000 000 кликови, дали и него може го слушаш само зошто има толку многу кликови !?
Постои една работа што се вика сопствено мислење, доколку го немаш тогаш по битни ќе ти се тие 100 000.![]()
--- надополнето: Nov 6, 2011 2:19 PM ---
Па, и јас кликнав да го гледам, па значи ли дека ми се допаѓа?Најголем дел од тие вјус се баш од типови како мене, што кликнале да видат што има на клипот, а не дека биле воодушевени.Еве го гледавме со другари и никој не се насмеа.Сите дојдовме до заклучок дека е жива глупост.Што е добро во тие клипови жити се?Тоа што кажува некои проѕирни, идиотски битолски муабети ?Кај мене во маало ги правеа истите тие муабети и пред тој да се појавеше.Погледај stand up шоуа од светски калибар, па ќе ти биде јасно за што зборувам.Станд ап шоу ли е да излегува Игор Џамбазов и да ти кажува вицеви?Тоа го можам и јас.Овој Марјанчо не ме смее, ме прави идиот.
Гледај како прават вистинските мајстори:
Овој клип да го преведеш на сите јазици пак би бил смешен.
не реков ја дека е господ бог на стендап комедијата он .... ама интересен ми е да го гледам вака забавен ми е смешен ми е на смешен начин прикажува работи од секојдневниот живот и тоа е тоа а на луѓето им се свиѓа на повекето барем (по лајкови на 90% од лугето ) и сега ти да кажуваш дека е идијот и дека сите што го гледаат се идијоти е многу не-океј .. можеш да кажеш дека не ти се свиѓа океј ама на 90% од луѓето што го гледале им се свиѓа па сега ајде 90% сите се глупи идиоти ретардирани само ти си паметен и тоа не чини нели ?