Велес

Terebellum Sagittarii

Несопирлива
Член од
25 јули 2007
Мислења
1.194
Поени од реакции
578
За кое дали сум сигурна?
Сигурна сум дека ќе се менуваат, ми стигна дома некое известување, а дали ќе сносиме трошкови реков незнам, еве Д_Лејди вика дека нема...
Не ти стигнало известување, туку петиција со цел манипулација:) Како што гледам успешна, па те испаничиле без причина. Кажи им на другарите од отпорот да не ве лажат, нема потреба од такви трошоци! Уживај си ти

Iceboy

Porque somos LOS MEJORES
Член од
23 октомври 2008
Мислења
17.280
Поени од реакции
17.959
А да си прашате правно лице по градов нели е најпаметно?
Мислам ова е како да гледаш Тарзан и Могли да се расправаат за тоа дали Мајкрософт или Линукс е подобро.

Ivica^

Confident Liar
Член од
14 август 2007
Мислења
11.420
Поени од реакции
16.698
За кое дали сум сигурна?
Сигурна сум дека ќе се менуваат, ми стигна дома некое известување, а дали ќе сносиме трошкови реков незнам, еве Д_Лејди вика дека нема...
За тоа дека ќе е задолжително менување на патни и лични исправи?
Хистеришеш, коси корнеш а поима немаш дали си у право или не.

Terebellum Sagittarii

Несопирлива
Член од
25 јули 2007
Мислења
1.194
Поени од реакции
578
А да си прашате правно лице по градов нели е најпаметно?
Мислам ова е како да гледаш Тарзан и Могли да се расправаат за тоа дали Мајкрософт или Линукс е подобро.
Правно лице и правник разликувај.
Според МВР и правниците кај нив, не се менува ни ЛК ни пасош при промена на име на улица. Има и на нивниот сајт. И во законите кои претходно ги цитирав. Ваквата лажна фама настана поради тоа што луѓето беа излажани и изманипулирани.

Iceboy

Porque somos LOS MEJORES
Член од
23 октомври 2008
Мислења
17.280
Поени од реакции
17.959
Правно лице и правник разликувај.
Според МВР и правниците кај нив, не се менува ни ЛК ни пасош при промена на име на улица. Има и на нивниот сајт. И во законите кои претходно ги цитирав. Ваквата лажна фама настана поради тоа што луѓето беа излажани и изманипулирани.
My bad.....

Туку ќе биде ли протестов во среда. Две недели се немам прибрано во градов, врска немам што се случува.

M

Moon Child

Гостин

Nik20

Неверификуван член од немаштија
Член од
13 јули 2009
Мислења
5.479
Поени од реакции
6.848

Македонец

мразам патетика во натпис
Член од
12 февруари 2007
Мислења
3.928
Поени од реакции
3.813
Е ај ќе видиме баш дали ќе остане така, иако мене ми мириса дека ќе си сносиме трошкови ни криви ни должни.
Да бе вас ве мрази Владата....и заинает ќе ви ги смени имињата на улиците,за да имате дупли трошоци....а ако се буните многу и презимињата ќе ви ги сменат:)

Алал нека им е на тие што ќе ја имаат таа чест улицата да им се вика Александар Македонски.

Iceboy

Porque somos LOS MEJORES
Член од
23 октомври 2008
Мислења
17.280
Поени од реакции
17.959
A

AnFem

Гостин
Алал нека им е на тие што ќе ја имаат таа чест улицата да им се вика Александар Македонски.
Еј, баш супер! Гордост е да живееш на улица која го носи името на еден крвожеден убиец и секако, да не заборавиме, страствен бисексуалец ;)

Македонец

Член од
12 февруари 2007
Мислења
3.928
Поени од реакции
3.813
Еј, баш супер! Гордост е да живееш на улица која го носи името на еден крвожеден убиец и секако, да не заборавиме, страствен бисексуалец ;)
Ок фала за информацијава...и поздрави си ги другарчињата во штабот.:)

п.с да не си го помешала со Дракула??

Nik20

Неверификуван член од немаштија
Член од
13 јули 2009
Мислења
5.479
Поени од реакции
6.848
^ не е темата затоа, ама нема никаде пишан доказ или наод дека Александар бил бисексуалец, а камоли крвожеден убиец, ама прост народ од желба за нешто ново и ексклузивно ќе се ебе у гз само за да види дали стварно сонцето на исток изгрева......

Член од
25 јануари 2011
Мислења
2.263
Поени од реакции
5.082
Каков црн штаб бе пријателе?
Не Дракула, знам, вистината е сурова.
:drk::drk::drk::drk::drk::drk::drk:

Не се' објаснувај гледаш шо се дешава :icon_lol:

Македонец

Член од
12 февруари 2007
Мислења
3.928
Поени од реакции
3.813
Каков црн штаб бе пријателе?
Не Дракула, знам, вистината е сурова.
:drk::drk::drk::drk::drk::drk::drk:

Не се' објаснувај гледаш шо се дешава :icon_lol:
Ццц море,морееее.....не ми е јасно од каде толку омраза во толку мали душички како вас.

Зошто еднаш не погледнете подалеку од вашите 4 ѕида,и да сфатите дека секој човек на планетава,се гордее со својата историја,макар и да е трагична.....а во случајов се плашите да се гордеете што сте Македонци,и што баш тој Александар Македонски,по чии идеи се изградени ООН и ЕУ...или за да ви биде појасно...вие имате предок кој сакал да го обедини цел свет,и културата уште пред 2000 години.....додека другите живееле по пештери....па сеа вие видете.

п.с јбг 500 години наведната глава под турско,неможе туку така преку ноќ да ви излезе од гените.:)

Kajgana Shop

На врв Bottom