Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Мислам дека Сп имат ваква можност и наскоро го гледам ова како реалност ако почне Тинекс ќе почне и Веро или обратноOn line порачки од Тинекс/Вето/СП, you name it. Еве на пример во моментов колата може да ми е на сервис, надвор да врне а да сакам да купам повеќе работи што не можам сама да ги испооднесам до дома. Вака преку нет ќе селектирам кои артикли ми требаат, преку картичка ќе платам и да ми ги достават до дома. И да се наплаќа достава би ја платила.
On line порачки од Тинекс/Вето/СП, you name it. Еве на пример во моментов колата може да ми е на сервис, надвор да врне а да сакам да купам повеќе работи што не можам сама да ги испооднесам до дома. Вака преку нет ќе селектирам кои артикли ми требаат, преку картичка ќе платам и да ми ги достават до дома. И да се наплаќа достава би ја платила.
Постојат фрижидери преку кои се нарачува од маркети, а не маркети што носат до дома.
Ми фали сервис кој би продавал се и сешто ( исто како eBay ) на територијата на цела Македонија, со можност за плаќање на рака кога ќе ти биде доставено купеното, преку кредитна картичка, чек, western union итн итн.
Ми фалат многу работи кои во моментов не би можел сите да ги набројам.
2. подобар спортски онлајн весник
3. Весник за типување
4. Весник за бодибилдинг