Каде сте го јаделе најубавиот/најгадниот хамбургер?

• Креатор на темата Креатор на темата .Lost Angel.
  • Време на започнување Време на започнување
Исто како Тончи. Во "Флорида" прават многу убав хамбургер. :)

Шоферските ми се некако... нехифиенски...
Продолжи 500 метри понатаму и пред бензинската Макпетрол сврти десно. Флорида сендвичарата кај КОЦЕ средното е мое омилено место за фаст фуд. Завршив пред 10 години а сеуште немам најдено повкусен сендвич од тие таму.
Па и у Флорида не се баш хигиенски, фаќаат пари па после одма лебчето :eek: иначе сендвичот не беше лош :)

Кралска среќа инаку на изгледа убав ми личи ама за онака дали е вкусен незнам а верувам дека и е вкусен :D

ахм ... супер е гарантирано :) Инаку братучед ми вика во австралија викале дека хамбургер не е хамбургер ако не ти течи од кечапот по раце :ROFLMAO:

Во Вили и во струмица пред плоштадот тука кај кафичите има една сендвичара кај што ги прават плескавиците на тост и имаат лепче едно многу убаво со некои зачини убав мајонез и многу убави компири .. мислам 23ка се викаше сендвичарата
Дефинитивно таму најубав хамбургер сум јадел .. и надвор од Македонија некако не ми се свиѓаат хамбургерите многу им се чудни

Шоферските ми се некако... нехифиенски...
Продолжи 500 метри понатаму и пред бензинската Макпетрол сврти десно. Флорида сендвичарата кај КОЦЕ средното е мое омилено место за фаст фуд. Завршив пред 10 години а сеуште немам најдено повкусен сендвич од тие таму.

Мислиш кај Дал Фуфо што беше порано, на самата бензинска?

"Кај Чичко Таљо" во Демир Хисар

Парадизо во Прилеп !!

Кај 'Чичко Стоилко' пред околу 15 години.

Кај чичко Гено, кога идиш од Велес према Градско по регионалниот пат, првиот ресторан шо е, за 50 денари ти става плескавица, помфрит, салати и се останато. Абе прсти да излижеш. :D

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom