- Член од
- 6 ноември 2008
- Мислења
- 1.115
- Поени од реакции
- 1.372
Научно е докажано дека никогаш не си повеќе од 3 метра подалеку од пајак. Време е за паранојаПајаци
Научно е докажано дека никогаш не си повеќе од 3 метра подалеку од пајак. Време е за паранојаПајаци
Кога е ова докажано ?Научно е докажано дека никогаш не си повеќе од 3 метра подалеку од пајак. Време е за параноја
Во понеделник спрема четврток сабајлето во 18:00Кога е ова докажано ?
???Во понеделник спрема четврток сабајлето во 18:00
Он: Иам страв од пајаци и од мачки во темница,ебено страв имам од мачки во темница
А шо праиме ако е црна мачката и немоеш да ја видиш, ерго незнаеш дека е таму? Пак ти е страв, ја осеќаш некако? о.оВо понеделник спрема четврток сабајлето во 18:00
Он: Иам страв од пајаци и од мачки во темница,ебено страв имам од мачки во темница
Па нели прашуваше кога е докажано??
Ја осеќам....незнам зошто али ептен ми е страв,а да не ја сетам и да врисни како што прават и можам да умрам...А шо праиме ако е црна мачката и немоеш да ја видиш, ерго незнаеш дека е таму? Пак ти е страв, ја осеќаш некако? о.о
Ок убаво што ме потсетиПа нели прашуваше кога е докажано??
Еве ти одговор : Во 2012 година на 3 септември во понеделник спрема четврток сабајлето во 18:00
--- надополнето: Nov 6, 2011 8:26 PM ---
Ја осеќам....незнам зошто али ептен ми е страв,а да не ја сетам и да врисни како што прават и можам да умрам...
It is irrational to fear an event, if when that event occurs, we are not in existence. And, since when death is, we are not, and when we are, death is not, then it's irrational to fear death.Од смрт
Death smiles to us allIt is irrational to fear an event, if when that event occurs, we are not in existence. And, since when death is, we are not, and when we are, death is not, then it's irrational to fear death.