Другарче , ја се трудам веќе 4 години да соберам ваква група од македонци , ама нема ... или се премногу мрзеливи , или се премалку информирани , или пак уопште немат везаод бетинг ... сум за , ама тешко дека ќе биде ...Имам една идеа
ако мислите дека нема да успее, да пишете зошто
Имено, овде, на оваа тема, некои имаа солидни познавања од фудбалот, некои немат појма
Сите пишеме наши предлози, некои излегуваат, некои не
Е сега, тоа што јас го предлагам е да наоѓаме секој ден по 3 типа со коеф секој од нив по барем 1.5
И за тие 3 типа да ископаме се живо и диво низ интернетов за да видиме можен нивен исход и сите заедно да ги лупнеме тие 3 типа.
Ова за барање на инфо за натпревари сите го правиме, но кога тоа го правиме повеќе души, мислам дека би било многу поквалитетно.
Значи целта е да најдеме аргументи, зошто некој меч би испаднал баш 1 х 2 или 3+ 4+ ...
Само не знам начин како да одбереме кои 3 утакмици би ги анализирале секој ден
Но затоа ве има и вас тука
Давајте предлози и мислења како да го оствариме ова
Да правиме посебна група и тема само за посериозни типери или овде некако ќе се снаоѓаме?
ЗА !!Имам една идеа
Имено, овде, на оваа тема, некои имаа солидни познавања од фудбалот, некои немат појма
Е сега, тоа што јас го предлагам е да наоѓаме секој ден по 3 типа со коеф секој од нив по барем 1.5
И за тие 3 типа да ископаме се живо и диво низ интернетов за да видиме можен нивен исход и сите заедно да ги лупнеме тие 3 типа.
Ова за барање на инфо за натпревари сите го правиме, но кога тоа го правиме повеќе души, мислам дека би било многу поквалитетно.
Значи целта е да најдеме аргументи, зошто некој меч би испаднал баш 1 х 2 или 3+ 4+ ...
Да правиме посебна група и тема само за посериозни типери или овде некако ќе се снаоѓаме?
Тие 3 утакмици ќе се бираат од поасални лиги, лиги кои помалце местат, тие 3 утакмици обавезно да се 1-ви ако се игра на фиксови никако 2-ки, фиксови да несе игра од англиските конференции, италијанските б, ц1а, ц1б и шпанија 2Имам една идеа
и јас сум за кец да бидатТие 3 утакмици ќе се бираат од поасални лиги, лиги кои помалце местат, тие 3 утакмици обавезно да се 1-ви ако се игра на фиксови никако 2-ки, фиксови да несе игра од англиските конференции, италијанските б, ц1а, ц1б и шпанија 2
Bilbao - Barcelona - 1X
Fulham - Tottenham 2 @ 2.30 1:3 FT WIN
Standard - Club Brugge 1 @ 2.30 2:1 FT WIN
Grasshoppers - Sion 2 @ 2.30 2:1 FT LOSE
Panathinaikos - AEK 1 @ 1.70 3:2 FT WIN