Football Manager 2012 - Општа дискусија

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Ова со корнериве е смешно, не го средија веќе неколку верзии по ред.Најдобар стрелец ми е DC играч!? :eek:
Ако ги наместиш добро корнерите, сосе поставеност на играчи, нема зошто да не ти биде. Кога играв еднаш со Тотенхем, Крауч имаше 22 гола само од корнер нафрлени, имав негде и принтскрин по бекап цедињата ако го најдам ќе го ставам на темава :)

Член од
5 септември 2009
Мислења
3.528
Поени од реакции
619
ааааааааа годинава не се носат лесно аргентинциве на балканов :(

^Exotic^

Wanderstruck
Член од
25 ноември 2007
Мислења
5.969
Поени од реакции
1.060
Се отепав барање на темава само да не ве прашувам за линк и не можам да најдам кај имате постирано. Значи, ако може некој да ми прати линк, торент што било со последни пачови за играва? Фала многу :)

Hellz Guardian

We do what we want
Член од
2 февруари 2008
Мислења
7.091
Поени од реакции
1.654
Некако не ми е по вкус како играч. Го пробам на повеќе позиции али некако не ми игра добро. Не знам зашто. Да не имаш совет каде може да го играм?
Ако си ги гледал Сандерленд сезонава, би требало да ти биде се јасно, главен играч им е заедно со Ларсон, играј го LMF Winger, би требало да прикажува добри резултати.Уште не сум почнал со играва, можда си нема појма али у живо е подобар од 90% од играчите на Сандерленд.

Член од
24 јануари 2011
Мислења
523
Поени од реакции
148
Momci do kaj e Makedonska Liga???Ke ja bide li za brzo?
Inace pocnav so partizan prva sezona,samo sto pocnav.Samo Mojsov do sea go zemav i gi zgaziv Skendija so vkupen rezultat 9-1

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Luis Suarez hands in transfer request :pos: Ај после сесија ќе пробам да го врбувам :pipi:

Zaphod Beeblebrox

Поранешен покул Божино
Член од
7 јуни 2008
Мислења
16.676
Поени од реакции
21.233
Ако си ги гледал Сандерленд сезонава, би требало да ти биде се јасно, главен играч им е заедно со Ларсон, играј го LMF Winger, би требало да прикажува добри резултати.Уште не сум почнал со играва, можда си нема појма али у живо е подобар од 90% од играчите на Сандерленд.
Не е за лево во играва. Само десно ама пак е слаб. Дренте го земав за лево и 100 пати е боље.

Член од
5 септември 2009
Мислења
3.528
Поени од реакции
619
Праам колку што можам ама за некој тимови нема никакви информации така да секој што сака да помогне е добредојден ;)

ElNinho

Мадридиста!
Член од
17 јули 2009
Мислења
20.965
Поени од реакции
57.716
Ова со корнериве е смешно, не го средија веќе неколку верзии по ред.Најдобар стрелец ми е DC играч!? :eek:
Намести у set piece corners, замени го стоперот со највисокиот напаѓач или оној кој има најмногу heading.

Ја увек глеам у тим да имам три шпица, од кој еден ќе е робусен главуч, и обично од поефтините пр. Павличенко, Крауч, Љоренте, Адебајор, Пацини...

За таква игра Тотенхем е најдобар последниве години, до лани Крауч и Павличенко, годинава Павличенко и Адебајор... :D

gade

Augustus
Член од
12 април 2008
Мислења
4.850
Поени од реакции
5.169
Намести у set piece corners, замени го стоперот со највисокиот напаѓач или оној кој има најмногу heading.

Ја увек глеам у тим да имам три шпица, од кој еден ќе е робусен главуч, и обично од поефтините пр. Павличенко, Крауч, Љоренте, Адебајор, Пацини...

За таква игра Тотенхем е најдобар последниве години, до лани Крауч и Павличенко, годинава Павличенко и Адебајор... :D
Сакам да кажам дека нереално многу голови се постигнува од корнер.Немам проблем со Set Pieces.

Член од
24 јануари 2011
Мислења
523
Поени од реакции
148
Odlicno mi trgna so Partizan.Vlegov vo LS bez primen gol.Vo grupa sum so Porto Manchester C. i Dinamo K.Prvo kolo 0-4 gi tepav Dinamo.Doneseov nekolku zasiluvanja Miroslav Vulicevic(ovoj mi go kupi upravata),Felipe Anderson(Santos),Daniel Mojsov i Federico Santander(Paragvaj) tipov rastura 9utakmici igrase 11 gola dade so 2 asistencii...
Daj kazete nekoj dobar DM???Plata do kaj 16k i da e do kaj 6-7m

jovanovski

Motherfucker Jones
Член од
30 јуни 2008
Мислења
3.789
Поени од реакции
1.294
Darwin Quintero миџетов едноставно растура на играва!!! Цената му е од 2.5-5 мил земете го нема да зажалите. Ако немате пари за ван дер вил за десен бек земете го Вршалјко за 4 милсупер засилување

Г

Гучи

Гостин
Дајте предлог некој тим од Чемпионшип :D ми здосади со Наполи :pipi:

Tоni

ILLYRIAN
Член од
26 февруари 2009
Мислења
13.639
Поени од реакции
10.237
Играм со Малага.После 9 кола сеуште немам пораз,само 3 нерешени.Го делам 4 место со Билбао позади Барса и Реал.

Kajgana Shop

На врв Bottom