Фан Клуб: Тетекс - Тетово

Член од
27 август 2009
Мислења
899
Поени од реакции
158
Клечка,Брња и Каспер од денеска не се више играчи на Тетекс(n)Ситуацијата свите ја знаете каква е..мене заради овја мафијаши ми се одмили и фудбал и све:(

Член од
8 април 2007
Мислења
16.034
Поени од реакции
9.126
^ Затоа и немам отидено на стадион од поодамна више, ни па мислим да идем (ова е само плус што се деси). Не сум еден од тиа што ги поддржуаа овја од управа само заради тоа што го спасија Тетекс. Што е до мене, поарно да пропаднеше отколку ка сега што е, некој да си прае паре и да се богати на сметка на Тетекс.

Член од
7 јуни 2011
Мислења
4.318
Поени од реакции
3.379
Kлечка ѕверот го отпуштија што статистички најмногу придонел за Тетекс !!!:tapp: Исто и Брња го отпуштиле и Каспер...Немам зборови не уништија овие мафијашиве !!! Ќе си носат нивни играчи по нивни укус за полесно местење...Тешко нас , никој не му мисли добро на клубот и пак позади оваја работа Алампиоски најмногу јаде од колачот...Па нема публика ,па нема нема ни да има со вакви арамии:mad: Подобро 2 лига со Џобе се чувствував отколку сега со лоповиве свите до еден што се !!!

Член од
20 февруари 2011
Мислења
300
Поени од реакции
60
Клечка едноставно не треба да биде отпуштен од клубот !!! па дечкото се гледа дека игра со срце дава голови а исто таке решил многу утакмице и му донел на клубот многу важни бодоој... а исто таке сум против тоа да ги отпушта Брња и Каспер :mad: :mad: :mad: Мора да се реагира на ова више крајно време е УПРАВА ПЕДЕРИ !!!

Член од
8 април 2007
Мислења
16.034
Поени од реакции
9.126
Иначе денеска разбрав од поранешен играч на Тетекс (до лани играше кај нас), од Тетово е, дека Клечка, Каспер и Брња са избркани затоа што не сакале да места утакмице. Другиве, цел тим си земаа и они дел од колачот, од утакмицеве што се места. А највише земаа тиа што им викате **** Војвода и слично.
Епа сеа размислите за кого идете да навијате на стадион....

Vojvodi_Te

Војводи Тетово
Член од
31 март 2009
Мислења
122
Поени од реакции
5
Тешко нас , никој не му мисли добро на клубот и пак позади оваја работа Алампиоски најмногу јаде од колачот...
Кој Алампиоски бе ... У клубот прошлата управа нема никакви ингеренции, се што се прави се прави од оваа управа ... Срамота е ваке да збориш, а немаш веза шо се дешава!

Член од
7 јуни 2011
Мислења
4.318
Поени од реакции
3.379
Кој Алампиоски бе ... У клубот прошлата управа нема никакви ингеренции, се што се прави се прави од оваа управа ... Срамота е ваке да збориш, а немаш веза шо се дешава!
Ја немам веза ???? Иди дечко распрашај се ;) Кој ти ги донел овја србиве ?? Паднати са од марс??? Или некој член од Војводи ги донесе ??!!! Прашај го Алампиоски како им се обратил на избрканиве!!! И кажа еве некој што е причината за бркањето!!! А постов мој ако не ти се свиѓа не го читај или не ме цитирај !!

Член од
20 февруари 2011
Мислења
300
Поени од реакции
60
Денеска и утре се ставаа флаери за утакмицата Тетекс - турново Ќе има навивање против управата на Тетекс има неколку пароли спремени за во Сабота мора да им се даде до знаење дека нема играње со Тетекс

Член од
20 февруари 2011
Мислења
300
Поени од реакции
60
После ќе плаче пред диско Абе ве молим не ме тепајтеее Ќе се жали Борче ќе моли да не му го тепамо синчето нека не се чуди викендов што ќе биде пак тепан

B92

Член од
14 октомври 2011
Мислења
331
Поени од реакции
129
После ќе плаче пред диско Абе ве молим не ме тепајтеее Ќе се жали Борче ќе моли да не му го тепамо синчето нека не се чуди викендов што ќе биде пак тепан
И одма вие да го нападнате... хахаха не е крив тој :ROFLMAO:

Kajgana Shop

На врв Bottom