Фан клуб: Милан

Саше?

• Вкупно гласачи
    26
  • Гласањето е завршено на .
Алегри се двоуми меѓу Бонера и Јепес а Замброта изгледа ќе игра прва, исто вели дека можно е Урби да игра зад напаѓачите.

The doubts are Ambrosini or Van Bommel and Bonera or Yepes. I think Zambrotta will start at left back. Emanuelson, Robinho and Ibra could be an option Inzaghi will get called up. He’s been much better this week

Најверојатна формацијa од @LauraEsposto, тие што се на Твитер ваљда знаат која е таа.. :)

И тие шо не се знаат.:icon_lol:

Алегри се двоуми меѓу Бонера и Јепес а Замброта изгледа ќе игра прва, исто вели дека можно е Урби да игра зад напаѓачите.
Алегри не сваќа дека Емануелсон не е за таму
Ибрахиович-Ел Шарави
Робињо
Емануелсон-Ван Бомел-Аквилани

И Неста има некоја суспензија ?

Сигурно изборот ќе падне на Бонера ! Не ради друго нападот на Катанија е доста поподвижен од Јепес...

Иначе очајнички сакам Инзаги да улета!

И Неста има некоја суспензија ?

Сигурно изборот ќе падне на Бонера ! Не ради друго нападот на Катанија е доста поподвижен од Јепес...

Иначе очајнички сакам Инзаги да улета!
Некоја лесна повреда имал Неста не сака да ризикува затоа ќе го одмара

На денешен ден пред 1 година на тренинг се спукаа :
oguchi%20onyewu.jpg
vs
200full-.jpg

И овој босанецов го учукал Огучи и чак на крај Огучи испадна крив и чак и го избркаа :place:. Ова никогаш нема да му го заборавам :notworthy:

На денешен ден пред 1 година на тренинг се спукаа :
oguchi%20onyewu.jpg
vs
200full-.jpg

И овој босанецов го учукал Огучи и чак на крај Огучи испадна крив и чак и го избркаа :place:. Ова никогаш нема да му го заборавам :notworthy:
Не требаше бе овој да го продадат, мислам дека поарно би играл од Бонера на пример !

Не требаше бе овој да го продадат, мислам дека поарно би играл од Бонера на пример !
Му се дадоа мислам шанси направи големи грешки што не чинеа голови, а и го пратија на позајмица колку што знам и дрво беше и таму..

Му се дадоа мислам шанси направи големи грешки што не чинеа голови, а и го пратија на позајмица колку што знам и дрво беше и таму..

Не е толку лош сезонава во Спортинг ги имам гледано многу пати игра и добар е,а за дека е подобар од Бонера во никој случај.

Не е толку лош сезонава во Спортинг ги имам гледано многу пати игра и добар е,а за дека е подобар од Бонера во никој случај.
Во Спортинг кој нема да биде добар, а гледам и Сократис растура во Вердер :pos:

oguchi%20onyewu.jpg

љубовта на Дим6e, се сеќаваш кога те зезаше пејо? :pos:

утре за Емануелсон е да се биде или не, нека игра утре од прва јас сум за, после на Алегри ќе му биде најјасно до кај е се него, од Јепес има корист и во напад од прекиди едно-друго може да ќари позиција и да погоди а за број 25 само да се крстиме дека станал на лева нога т.е. максимално да биде сконцентриран на одбрана само тоа, офанзивно не барам ништо од него бидејќи тоа за него е виша математика

утре за Емануелсон е да се биде или не, нека игра утре од прва јас сум за, после на Алегри ќе му биде најјасно до кај е се него, од Јепес има корист и во напад од прекиди едно-друго може да ќари позиција и да погоди а за број 25 само да се крстиме дека станал на лева нога т.е. максимално да биде сконцентриран на одбрана само тоа, офанзивно не барам ништо од него бидејќи тоа за него е виша математика

Јепес изигра слабо со Лече ептен во одбрана не ми се верува да ризикува па со него мислам дека ќе игра Бонера башка нема да остаиме Катанија да ни напаѓа и да држи топка сигурно..

2009–2011 Milan 0(0)

Која шанса бе друже? Која грешка ... ? Тоа највеќе не копка :notworthy:

Хејтерииии .!. и ти и Пејо !

Огучи :love:

Да не сум јас нема кој да ве врати постариве на темава :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom