Barclays Premier League Season 2011/2012

• Креатор на темата Креатор на темата Факе
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе ја освои оваа година Премиер Лигата ???

• Вкупно гласачи
    223
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
овие денови Фергусон славел некој јубилеј 25 години, ете за што станувало збор а јас па цело време мислам што ќе е тоа ;)
298853_270511676325214_129976937045356_782451_1073798365_n.jpg

Браун го дал (авто)голот!? ...на резултати.ком пишува Велбек на асистенција на Нани :)

Не бе......на Јунајтед никој не им помага а ние сме незналици. Ебати фудбалот ебати..........
Дај не дупи ортак, сите од страна си кажуваат/те приказни за мали деца ..... Едноставно се случува онака да се одбија топката... или во фудбал се е перфектно , Зато рекле постариве ... ТОПКА е ! и нека ти е јасно се... :icon_lol:

Овај ептен кадарен е. Титули титули еден тон.

За да сврши работа добар е. Нека менаџираат и ваши екс играчи клубови и вие може ќе имате бодови, што да ви кажам друго.

Јебига, кога вашите играчи не се кадарни за менаџери :icon_mrgr:
gianfranco_zola_west_ham_vs_liverpool%282%29.jpg

Go otpustija i otpadnaa od liga ;)

Браун го дал (авто)голот!? ...на резултати.ком пишува Велбек на асистенција на Нани :)

Веројатно некој навивач на Јунајтед го апдејтова тој сајт. Можи и Хауард Веб да е, слободен бил викендов.

gianfranco_zola_west_ham_vs_liverpool%282%29.jpg

Go otpustija i otpadnaa od liga ;)

Знам за Ѕола, ме импресионираше со начинот на кој го поднесе сето тоа. Наместо да се препукува со новинарите ги викна на кафе дома.

За да сврши работа добар е. Нека менаџираат и ваши екс играчи клубови и вие може ќе имате бодови, што да ви кажам друго.

Мислам, се забевам, се надевам ја сфати иронијата, барем малце :D

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom