П
Паспарту
Гостин
Мене не ми кажуваш ништо, и онака монолог си водиш...
Не сум сигрен сеа , мислам беа над 60 Балисти ! 1 автобус имало , така знам!
Автобус, воз, комбе?И не замарај , од тетово од 7 сабајле патувале без јадење ништо , 3 саати воз , до струмица и потоа навивање , и тоа на 11 .. не е лесно ..
Бевте?СЕПАК , ТАМУ Е НАШИОТ ТРАНС , СЕ ГЛЕДА, БЕВМЕ ! и тоа е .
Од вчера у Кичево сум
Не стварно повеќе бевме.Таа коцката беше солидно полна.Еден автобус полн.Сакам да кажам: Договори се што ќе кажеш, во 2 поста кажуваш 2 сосема спротивни работи... Јас те прашав каде виде 100 луѓе на сликава? Ниту прашав како сте навивале, дали сте јаделе и како сте стигнале, тоа не ме интересира...
Болдов не ти го разбрав, што сакаш да кажеш со реченицава?
У 3 саат навечер да излезеш, ќе најдеш негде да јадеш. А не па у 7 сабајле. Каква врска јадењево има ја стварно не разбирам??Добро другар , што сакаш да кажеш ??
Да ти постирам слики и јас кога беше таа место со Балисти све?
И не замарај , од тетово од 7 сабајле патувале без јадење ништо , 3 саати воз , до струмица и потоа навивање , и тоа на 11 .. не е лесно ..
СЕПАК , ТАМУ Е НАШИОТ ТРАНС , СЕ ГЛЕДА, БЕВМЕ ! и тоа е .
Честитски за ГОЛЕМАТА ПОБЕДА !
Максимум 50.Не стварно повеќе бевме.Таа коцката беше солидно полна.Еден автобус полн.
Добро , ај ти одма на сабајле 3 саати во автобус , и потоа навивање ! ЗНАЕШ ШТО Е ? анализирај малку бе !У 3 саат навечер да излезеш, ќе најдеш негде да јадеш. А не па у 7 сабајле. Каква врска јадењево има ја стварно не разбирам??
50-60 тука некаде.А сликите што се постирани не ја прикажуваат реалната бројка,многу членови ги немаме на сликитеМаксимум 50.
На сликите сте околу 40 ако не и помалку.
Автобус збира 50.50-60 тука некаде.А сликите што се постирани не ја прикажуваат реалната бројка,многу членови ги немаме на сликите
Не се ку*чи, убоо те прашав каква врска има јадењето со све ова? Гледам цело време спомињаш без јадење. Што, не им дале од дома паре за јадење или што е работава?Добро , ај ти одма на сабајле 3 саати во автобус , и потоа навивање ! ЗНАЕШ ШТО Е ? анализирај малку бе !
И немам што да ти кажувам јас на тебе НИШТО ама НИШТО!
Ајде гледајте ги вашите работи , 2 лига ве чека , а нас ЕвроКуповите сигурно
Ако некогаш си патувал со навивачи тогаш знаеш како се патува.И не реков 200 луѓе туку тука некаде помеѓу 50-60.Автобус збира 50.
Тие што ви ги нема на трибина низ цел натпревар по топки да не трчаа?
Не ме смеј, убаво се гледа дека не сте биле повеќе од 40.Ако некогаш си патувал со навивачи тогаш знаеш како се патува.И не реков 200 луѓе туку тука некаде помеѓу 50-60.
Зарем тебе да ти даваме извештај кој што направил! Ајде бе!
Што, не им дале од дома паре за јадење или што е работава?
Добро бе не знам што правите толкава галама.Второ полувреме беше слабо за Балистите и голема работа.Не се ку*чи, убоо те прашав каква врска има јадењето со све ова? Гледам цело време спомињаш без јадење. Што, не им дале од дома паре за јадење или што е работава?
Немора увек да барате некој глупи изговори зошто не било квалитетно навивањето или слично. Ако барате изговор, барем нека ви биде на место. А не, у 7 тргнале не јаделе па затоа не било навивањето како што треба.
Иначе, до прошла недела вие шампиони ќе бевте, сега европкуповите ве чекаат, што ќе кажете за 2-3 неделе? Сигурни смо, на средина од табела?
Не бе имаа некоја работа со Струмичките убавициНе ме смеј, убаво се гледа дека не сте биле повеќе од 40.
Другите 20 што трчале по автобус за да бидете 60 сигурно по пиперки биле.
Ај ти можеш и подобро да ја оправдаш очајната бројка на балисти денескаНе бе имаа некоја работа со Струмичките убавици
Добро ќе те препопрачам кај Македонски Спорт,да те земат да процениш колку има публика низ стадионите.