Македонско фудбалско првенство 2012/2013

Кој ќе биде новиот шампион?

• Вкупно гласачи
    325
Статус
Затворена за нови мислења.
П

Паспарту

Гостин
Мене не ми кажуваш ништо, и онака монолог си водиш...

Член од
1 ноември 2008
Мислења
7.396
Поени од реакции
1.880
Не сум сигрен сеа , мислам беа над 60 Балисти ! 1 автобус имало , така знам!
И не замарај , од тетово од 7 сабајле патувале без јадење ништо , 3 саати воз , до струмица и потоа навивање , и тоа на 11 .. не е лесно ..
Автобус, воз, комбе?
20,30, 60?
СЕПАК , ТАМУ Е НАШИОТ ТРАНС , СЕ ГЛЕДА, БЕВМЕ ! и тоа е .
Бевте?
Од вчера у Кичево сум

Tоni

ILLYRIAN
Член од
26 февруари 2009
Мислења
13.639
Поени од реакции
10.237
Сакам да кажам: Договори се што ќе кажеш, во 2 поста кажуваш 2 сосема спротивни работи... Јас те прашав каде виде 100 луѓе на сликава? Ниту прашав како сте навивале, дали сте јаделе и како сте стигнале, тоа не ме интересира...

Болдов не ти го разбрав, што сакаш да кажеш со реченицава?
Не стварно повеќе бевме.Таа коцката беше солидно полна.Еден автобус полн.

Ова е срамота!!
Прво поништен чист гол при резултат 1-1.Потоа суди НЕПОСТОЕЧКИ пенал за 11 Октмоври.
Пеналот на Шкендија беше чист како солза,освен тоа судијата не му покажа црвен картон на играчот на 11 Октомври кој со рака ја одбрани топката да не влезе во гол!

Сепак нашите играчи не требаше да го пропуштат водството од 1-0.Да дадовме уште еден гол после нека свиреше што сакаше гомното!

Следен натпревар во Тетово против Работнички.Ако не се освојат 3-те бода на овој натпревар тогаш може да се збогуваме со второто место,пошто уште од сега можам да кажам Честито Вардар,шампионската титула.

Член од
8 април 2007
Мислења
16.034
Поени од реакции
9.126
Добро другар , што сакаш да кажеш ??

Да ти постирам слики и јас кога беше таа место со Балисти све?

И не замарај , од тетово од 7 сабајле патувале без јадење ништо , 3 саати воз , до струмица и потоа навивање , и тоа на 11 .. не е лесно ..

СЕПАК , ТАМУ Е НАШИОТ ТРАНС , СЕ ГЛЕДА, БЕВМЕ ! и тоа е .

Честитски за ГОЛЕМАТА ПОБЕДА !
У 3 саат навечер да излезеш, ќе најдеш негде да јадеш. А не па у 7 сабајле. Каква врска јадењево има ја стварно не разбирам??

B92

Член од
14 октомври 2011
Мислења
331
Поени од реакции
129
У 3 саат навечер да излезеш, ќе најдеш негде да јадеш. А не па у 7 сабајле. Каква врска јадењево има ја стварно не разбирам??
Добро , ај ти одма на сабајле 3 саати во автобус , и потоа навивање ! ЗНАЕШ ШТО Е ? анализирај малку бе !

И немам што да ти кажувам јас на тебе НИШТО ама НИШТО!

Ајде гледајте ги вашите работи , 2 лига ве чека , а нас ЕвроКуповите сигурно :LOL:

Tоni

ILLYRIAN
Член од
26 февруари 2009
Мислења
13.639
Поени од реакции
10.237
Максимум 50.
На сликите сте околу 40 ако не и помалку.
50-60 тука некаде.А сликите што се постирани не ја прикажуваат реалната бројка,многу членови ги немаме на сликите :)

Член од
1 ноември 2008
Мислења
7.396
Поени од реакции
1.880
50-60 тука некаде.А сликите што се постирани не ја прикажуваат реалната бројка,многу членови ги немаме на сликите :)
Автобус збира 50.
Тие што ви ги нема на трибина низ цел натпревар по топки да не трчаа?

Член од
8 април 2007
Мислења
16.034
Поени од реакции
9.126
Добро , ај ти одма на сабајле 3 саати во автобус , и потоа навивање ! ЗНАЕШ ШТО Е ? анализирај малку бе !

И немам што да ти кажувам јас на тебе НИШТО ама НИШТО!

Ајде гледајте ги вашите работи , 2 лига ве чека , а нас ЕвроКуповите сигурно :LOL:
Не се ку*чи, убоо те прашав каква врска има јадењето со све ова? Гледам цело време спомињаш без јадење. Што, не им дале од дома паре за јадење или што е работава?
Немора увек да барате некој глупи изговори зошто не било квалитетно навивањето или слично. Ако барате изговор, барем нека ви биде на место. А не, у 7 тргнале не јаделе па затоа не било навивањето како што треба.

Иначе, до прошла недела вие шампиони ќе бевте, сега европкуповите ве чекаат, што ќе кажете за 2-3 неделе? Сигурни смо, на средина од табела?

Tоni

ILLYRIAN
Член од
26 февруари 2009
Мислења
13.639
Поени од реакции
10.237
Автобус збира 50.
Тие што ви ги нема на трибина низ цел натпревар по топки да не трчаа?
Ако некогаш си патувал со навивачи тогаш знаеш како се патува.И не реков 200 луѓе туку тука некаде помеѓу 50-60.

Зарем тебе да ти даваме извештај кој што направил! Ајде бе!

Член од
1 ноември 2008
Мислења
7.396
Поени од реакции
1.880
Ако некогаш си патувал со навивачи тогаш знаеш како се патува.И не реков 200 луѓе туку тука некаде помеѓу 50-60.

Зарем тебе да ти даваме извештај кој што направил! Ајде бе!
Не ме смеј, убаво се гледа дека не сте биле повеќе од 40.
Другите 20 што трчале по автобус за да бидете 60 сигурно по пиперки биле.

Tоni

ILLYRIAN
Член од
26 февруари 2009
Мислења
13.639
Поени од реакции
10.237
Не се ку*чи, убоо те прашав каква врска има јадењето со све ова? Гледам цело време спомињаш без јадење. Што, не им дале од дома паре за јадење или што е работава?
Немора увек да барате некој глупи изговори зошто не било квалитетно навивањето или слично. Ако барате изговор, барем нека ви биде на место. А не, у 7 тргнале не јаделе па затоа не било навивањето како што треба.

Иначе, до прошла недела вие шампиони ќе бевте, сега европкуповите ве чекаат, што ќе кажете за 2-3 неделе? Сигурни смо, на средина од табела?
Добро бе не знам што правите толкава галама.Второ полувреме беше слабо за Балистите и голема работа.

Туку зошто никој не праша дали војводите гостуваа во Охрид вчера?
--- надополнето: Nov 5, 2011 4:04 PM ---
Не ме смеј, убаво се гледа дека не сте биле повеќе од 40.
Другите 20 што трчале по автобус за да бидете 60 сигурно по пиперки биле.
Не бе имаа некоја работа со Струмичките убавици :D

Добро ќе те препопрачам кај Македонски Спорт,да те земат да процениш колку има публика низ стадионите.

Член од
1 ноември 2008
Мислења
7.396
Поени од реакции
1.880
Не бе имаа некоја работа со Струмичките убавици :D

Добро ќе те препопрачам кај Македонски Спорт,да те земат да процениш колку има публика низ стадионите.
Ај ти можеш и подобро да ја оправдаш очајната бројка на балисти денеска

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom