Tип на денот (Читај правила во прв пост)

• Креатор на темата Креатор на темата tufekciev
  • Време на започнување Време на започнување
за утре го закачив задар 2 друго утре ке смислам а секако ке пробам на помал влог
Хајдук 4+
и
Сарбрикен 1 многу добри утакмици за сингл
има ле некое инфо за оваа Задар 2ка или....?

За денес:

Ливерпул - 1
Арсенал - 1
Ренџерс - 1
ПСВ - 1
Галатасарај - 1
Реал Мадрид -1

За 500-ка 2050 денари(квотата е 5.3) !!! Се надевам на добивка !!!

Норчерина - Гросето 1 2.1

Гросето имаат нов тренер и важни отсуства.
Grosseto:
Injured: Lupoli (strikerr 5 / 2), Padella (defender 12 / 0), Federici (defender 3 / 0), Caridi (midfielder 12 / 5);
suspended: Sforzini (striker 12 / 5), Gerardi (striker 10 / 0), Giallombardo (defender 9 / 0), Olivi (defender 7 / 0).

И Норчерина имаат едно важно отсуство играч од средниот ред Болзан кој ги има одиграно сите натпревари до сега. И друго што ме загрижува е што Норчерина играат формација 3-4-3, ама можеби е добро бидејќи според ова Гросето го немаат целиот напад.

Гледам Шкендија е блокирана на нет, се исплаќа да станувам толку рано да ја играм или? :))
П.С. Може сингл некаде у нашиве кладилници?

ман.сити
ипсвич
блакпул
херта
базел
монс
ст.триуиден
фрајбурк
елче
онака на 50ден второ повеке од прво

Арсенал - ВБА - 1
Палермо - Болоња - 1
Вердер - Колн - 1
Тун - Луцерн - 3+
Ст.Гален - Киасо -1

Ќе се иде на Чиста 10ка утре има преубави утакмици..
Ман утд,ливерпул,реал,хајдук..и тн ..
Така е и јас имам уплатено од ова само имам 14 утакмици за сабота и недела, за 50=9600..онака пробав се фаворитите :)

Еден забеган сингл

Реал Сосиедад 2-2

коеф. 5.7
влог. 1000
добивка. 5700

има ле некое инфо за оваа Задар 2ка или....?
неколку страни подолу провери имам поставено Карловац е во Штрајк немаат тренирано до четвртокот плата 6 месеци немаат земено
а еве шо најдов сега
DOJAVA:
15:00 Karlovac - Zadar___X-1

Момци , колку е сигурна Шкендија ? Пошто не следам многу Мак лига , не знам ни форма ништо ..

Сакам да ја мавам дабл со Анжи 1 , заедно прават 2,86 коеф , 5/10 влог

Момци , колку е сигурна Шкендија ? Пошто не следам многу Мак лига , не знам ни форма ништо ..

Сакам да ја мавам дабл со Анжи 1 , заедно прават 2,86 коеф , 5/10 влог

АПСОЛУТЕН ФАВОРИТ Е ШКЕНДИЈА ! 2.15 коеф. ја играв вчера јас !

Како што сум кажал и во другите постови , натпреварот нема да се игра у Прилеп , туку у Неутрален Терен-Струмица ! Тоа е како да се игра натпреварот во ТЕТОВО , се очекуваа голем број навивачи од Тетово!

11 Октомви се на дното со 4 бодови ,Шкендија нема проблеми со повредени или дисквалификувани играчи!

СПОРЕД МЕНЕ , Шкендија има многу многу подобра екипа и по квалитетна , и ќе тепа си повеќе од 2-3 разлика!

Позз

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom