Tип на денот (Читај правила во прв пост)

• Креатор на темата Креатор на темата tufekciev
  • Време на започнување Време на започнување
дортмунд-1
вердер-1
арсенал-1
ман.ј-1
ливерпул-1
лил-1
палермо-1
њукасл-1
200=5100

њукасл малку е заебана превисок коеф.имат а се во топ форма после м.сити да не е некоја дупенка би требало лесен кец да е

ливерпул колку не ми се игра тоа е чудо едно, ќе те заебат кога најмалку очекуваш

Истото е и кај мене.. Од преска се мислам дали да ја играм утре ама сепак се решив да не ја ставам!
За утре
вардар - 2
арсенал - 1-1
палермо - Н2+
Вердер - Келн - гг3+
Астон Вила - Норвич - 3+

утре ќе размислам што и како ќе правам, сега сум доста уморен, како и да е нема да останеме без уплатен тикет : D
Хехе, да да мора нешто да се лупне, викенд е има утакмици:D Јас мислам МанУтд, Реал, Баерн и Барса има над 2:) само ќе ги разгледам малце подобро да видам дали ќе ги играм сите 4:)

Има некој шо прати мк. фудбал? Што се дешава со Работнички, толку ли се слаби? Имаат 4 порази по ред и утре играат со Вардар, ме влече накај 1 :) што мислите?

Шо му даваат олку голем коефицент на Вардар за победа? Исти терен, во многу подобра форма се, поголема мотивација.... Ајде скопјани, кажете некое инфо. :D

Има некој шо прати мк. фудбал? Што се дешава со Работнички, толку ли се слаби? Имаат 4 порази по ред и утре играат со Вардар, ме влече накај 1 :) што мислите?

Во исто време, само мене шо ме влечит на 2че. :)

Не ризикуј МК - Лига ... :)

11 Октомври - Шкендија 2 , 2.15

Денеска во 11 играат ! Ја играв 2 , 2.15 коеф и се ЧУДАМ !​

Овие 4 бодови имаат , многу слаби играат , немаа да играат во Прилеп , ќе се игра натпреварот на НЕУТРАЛЕН ТЕРЕН - Струмица .​

Шкендија нема проблеми со повредени играчи или играчи кои немаа да играат због картоните!​

Плус се очекуваа инвазија во Струмица од тетовчани .​

Многу подобра екипа има Шкендија , и мислам ќе тепа и тоа со 2-3 разлика !​

Шкендија ќе ја играм јас 2ка уште денеска ја гледам

од ситните на vamos real има викендов доста избери ја правилната :)

за утре го закачив задар 2 друго утре ке смислам а секако ке пробам на помал влог
Хајдук 4+
и
Сарбрикен 1 многу добри утакмици за сингл

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom