Кажи брат нешто сигурно да рокнеме на 2 коеф 10.000ливерпул колку не ми се игра тоа е чудо едно, ќе те заебат кога најмалку очекуваш
Истото е и кај мене.. Од преска се мислам дали да ја играм утре ама сепак се решив да не ја ставам!ливерпул колку не ми се игра тоа е чудо едно, ќе те заебат кога најмалку очекуваш
утре ќе размислам што и како ќе правам, сега сум доста уморен, како и да е нема да останеме без уплатен тикет : DКажи брат нешто сигурно да рокнеме на 2 коеф 10.000
Хехе, да да мора нешто да се лупне, викенд е има утакмици Јас мислам МанУтд, Реал, Баерн и Барса има над 2 само ќе ги разгледам малце подобро да видам дали ќе ги играм сите 4утре ќе размислам што и како ќе правам, сега сум доста уморен, како и да е нема да останеме без уплатен тикет : D
Во исто време, само мене шо ме влечит на 2че.Има некој шо прати мк. фудбал? Што се дешава со Работнички, толку ли се слаби? Имаат 4 порази по ред и утре играат со Вардар, ме влече накај 1 што мислите?
Не ризикуј МК - Лига ...Има некој шо прати мк. фудбал? Што се дешава со Работнички, толку ли се слаби? Имаат 4 порази по ред и утре играат со Вардар, ме влече накај 1 што мислите?
3-1Мајнц 4+
Лапај си паричка,така треба ! Браво !!