Football Manager 2012 - Општа дискусија

Член од
28 април 2009
Мислења
750
Поени од реакции
507
Зошто кога пробувам да се пушти ми се пушта тоа стим-от што е? Треба ли прво да ја избришам демото што ми е?

И ова за тренинг од ALL In каде треба да се копира?

И за што служеше ова со нации што се одбираат? Од 2008 немам играно ФМ, многу работи имам заборавено :)

фала

Invader

I am not in danger, I am the danger!
Член од
17 ноември 2008
Мислења
18.021
Поени од реакции
22.929
Ја натерав управата да ми изгради нов стадион од 50к :cuc:

Шкендија оваа сезона игра во ЛЕ, во група со Бешикташ, Р.Сосиедад и ПСВ. Изгледа ептен јаки ги направиле :D

Член од
27 ноември 2008
Мислења
16
Поени од реакции
1
љуѓе како да ги напрам алмблемине од англија клубојне и дресојне да се лиценцирани и од други земји, да можам и слики од игрчиве да имам..?

Член од
11 април 2010
Мислења
43
Поени од реакции
0
ај ако сака некој нека ми даде линк за graphic megapack

Сутлијаш

PAZZO PAZZINI
Член од
5 декември 2010
Мислења
2.614
Поени од реакции
1.550
Чисто онака, моја најголема победа на новиот менаџер

Tоni

ILLYRIAN
Член од
26 февруари 2009
Мислења
13.639
Поени од реакции
10.237
Зошто кога менувам некоја боја таму во Skin Color,па кога ќе ја гасам играта и кога пак ќе влезам се е по старо?

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Ова со цениве на играчиве е страшно. И за шуто и рогато бараат по 35 милиона, и да преговараш џабе е, невидена работа.

Него да не знаете зошто нема веќе известување за кој добил играч/млад играч/менаџер на месецот? За Премиер Лига зборам.

Сутлијаш

PAZZO PAZZINI
Член од
5 декември 2010
Мислења
2.614
Поени од реакции
1.550
Ова со цениве на играчиве е страшно. И за шуто и рогато бараат по 35 милиона, и да преговараш џабе е, невидена работа.

Него да не знаете зошто нема веќе известување за кој добил играч/млад играч/менаџер на месецот? За Премиер Лига зборам.
Види таму subscriptions шо ти е наместено..

Invader

I am not in danger, I am the danger!
Член од
17 ноември 2008
Мислења
18.021
Поени од реакции
22.929

Кај мене стигнува секој месец. Не знам што може да биде :D

Г

Гучи

Гостин
Да ви се пожалам и да ви се пофалам малце.. :LOL: Прв у група у ЛШ и прв у првенство и сеуште без пораз после 16 кола :) Имам 4 нерешени со нископрофилни екипи и тоа дома :ROFLMAO:

Последната утакмица со Ман. Утд. дома ја играв, и кај скоро пола тим ми беше кој суспендиран кој повреден па уште и 5 други играчи ми ги повредија..ова не е можно. До 25-та минута морав сите 3 замени да ги направам :eek:

Harald

King of Norway
Член од
12 јули 2009
Мислења
3.472
Поени од реакции
9.955
Чисто онака, моја најголема победа на новиот менаџер

Абе колку кеш даваат втора сезона во Милан ? Сигурно со тие од првата не можиш да ги купиш Каналес,Квандо Асамоа,Бадељ и Фазио. Инаку добар избор на трансфери :)

Kajgana Shop

На врв Bottom