Stand-Up настани

• Креатор на темата Креатор на темата Паган-др
  • Време на започнување Време на започнување
П

Паган-др

Гостин
379494_189669541113182_189669437779859_430348_45655574_n.jpg
На огромно задоволство на публиката во вторник, 15 ноември во клубот 69 се случува Balkan Stand-Up 2, подеднакво квалитетен со првиот.

Учество ќе земат Тони Михајловски, интернет сензацијата Марјан Ѓоргиевски, и 4-цата странски гости засилени од маестро Игор Џамбазов.

За поголемо уживање, картите овојпат се во ограничен број и удобноста е гарантирана. Можете да ги купите преку продажните места на "Купи карти за се" (http://kupikartizase.com/Home/SalesLocations).

Цената на картите е 250 ден до 07.11.2011, 300 ден од 07.11.2011 до 15.11.2011 i 400 ден на врата.

Помагатели на настанот се:
Adidas Sport М, Sanda, Gorica Trejd, Hotel Mramor, Antenna 5, Life radio и Kanal 5. Генерален спонзор и официјален парфем на комедијата - Hugo Just Different by Hugo Boss.

фејсбук ивент

Овој Џамбазов на неколку стенд апс го имам гледано и само вицови кажува........wtf ??????? Нека му објасни некој што е стенд ап или нека не го замараат нека си води бинго.

Од сега ќе чекам пред 69. Леле колку сум возбуден леле. Марјан4о ќе го гледам леле најбоље најсмешен е, ќе се смеам на тоа како ќе се смее Тони многу заразно се смее, Игор е ЅЅЅѕѕѕѕѕѕѕѕѕѕѕвЕЕЕЕЕЕЕеерр вицови најјаки кажува и тие србите ќе ми биде смешни хехе.

Штознам ако сум при пари ке отидам,сигурно нема да биде толку лошо :)

Од сега ќе чекам пред 69. Леле колку сум возбуден леле. Марјан4о ќе го гледам леле најбоље најсмешен е, ќе се смеам на тоа како ќе се смее Тони многу заразно се смее, Игор е ЅЅЅѕѕѕѕѕѕѕѕѕѕѕвЕЕЕЕЕЕЕеерр вицови најјаки кажува и тие србите ќе ми биде смешни хехе.

Посмешен си малку од Марјан4о.

ги гледав на тв од првиот дел и не ми беа ич смешни
а овој новиов маријан па ич ич ич ич ич ич ич не ми е смешен ама иччччччччччччччччччччччч

Би требало да сум таму се надевам дека овој пат ќе дојде и Тони а не како минатиот. Џамбазов е закон и Маријан е добар очекувам доста добра забавамислам дека во ова треба да ги викнат и К-15 некогаш и правец на стадион

Иронија фор д уин. ;)

Не идам, не за друго, него .... не идам. :)

хејтерс гона хејт ..... :D :D

Јас не знам како може некој да се смее на Марјан Ѓоргиевски?До толку ли народот во Македонија е неук и прост?Поретардирани, побезврска, поидиотски скечеви и смешки не сум видел и чул во животот, а имав чест да ги чујам од Марјанчо.Таму има се освен нешто смешно.После 50 секунди јас ги исклучив клиповите.И сега да одам и да дадам пари да го гледам?:tapp: Изгледа мнозинството овдека нема претстава како изгледа едно stand up show .Игор Џамбазов, Сашко беа мачја кашчица за овие од Србија , иако и тие не беа нешто нај , нај.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom