Tип на денот (Читај правила во прв пост)

• Креатор на темата Креатор на темата tufekciev
  • Време на започнување Време на започнување
Oва пуштив за вечерва :
Бешикташ - Динамо - ГГ
Васлуи - Спортинг Лисабон - 2
Лацио - Цирих- 1 3+
ПСЖ- Слована - 1-1
Салзбург - Атлетик Билбао - 3+
Ворскла - Стандард - 2
АЕК - Локомотив - 2

лацио 1
паок 0-2
бирмингем 1
и таму една од јужна америка 2

Лацио - Цирих - 1
ПСЖ - Слован - 1
ПСВ - Хапоел - 1
Твенте - Одензе - 1
Брага - Марибор - 1
Рубин - Тотенхем - Х2
Васлуи - Спортинг - 1+I&1+II
Шамрок - ПАОК - 1+I&1+II

Дал ќе го пробием малерот више...

Брага,лацио,псж,псв,шалке,фулам,твенте 1
легиа - рапид 1х
макаби - стоук 12
аустриа - аз 12

Денес се јавив у НЛБ Тутунска Банка, и им викам пред некој ден повлеков пари од BWIN, да не има некоја процедура или директно ќе ми легнаат на сметка.Ми вика нема никакви проблеми дечко, чим стигнаат парите веднаш ќе ти ги префрлима на сметка .. сеа незнам

Денес се јавив у НЛБ Тутунска Банка, и им викам пред некој ден повлеков пари од BWIN, да не има некоја процедура или директно ќе ми легнаат на сметка.Ми вика нема никакви проблеми дечко, чим стигнаат парите веднаш ќе ти ги префрлима на сметка .. сеа незнам

Од НЛБ нема никаков проблем ,парите ќе си стигаат таму . Само ризикот си е наша страна ради законот . Значи од банка нема проблем

Фатив вчера скромно 700 денари, и ги стаив 300 на ПСЖ ПСВ ЛАЦИО и ПАОК... чекам 1300 :)

Од НЛБ нема никаков проблем ,парите ќе си стигаат таму . Само ризикот си е наша страна ради законот . Значи од банка нема проблем

bankata nema vrska so toa... bankata e samo posrednik... drzavata e taa sto treba da te ebe... e sea ako ne se nekoj golemi isplati i uplati nema da ti se zamaraat mng mng... a ako se golemi mozesh da go jadesh... ali realno ova moze da se zaobikoli so prefrlanje pari na moneybookers ili na neteller pa od tamu u kladilnica... taka vo izvestaj na bankata nema da stoi bwin i bet365 nego ke stoi moneybookers i frki nema... ima sansa da se preperat znaci :D

celata rabota e zasto gi stitat nasive kriminalci(gazdite na kladilnici) i zasto nemaat nekoja regulativa kade tocno se donesuva kolku profit da praat a ne da si praat sto sakaat... posto koj se tie koeficinnti 2.5 - 2.85 - 2.65 a na internet se za istiot mec 2.5 - 3.1 i 3

sakam da kazam deka ako na net primer se 3.00 - 3.00 - 2.90 kaj nas te kratat 3.00-3.00- 2.2 tie 0.8 se pregolem koef sto kladilnicata gi pribira... ko sea sea stoke newcastle tuka da ja igram newcastle dvojkata na 2.8 a za stoke beshe namalena od 2.2 na 2.00 a za newcastle ne mrda dodeka na net porasna na 4.45.... apasi!!!

Абе не се замарајте ај со то .....

Тој законо кизне од кога е неможи и нема да стапи во сила !!

Standard 2 2,55
Copenhagen 1 2,55
Salzburg GG 1,75
S. Lissabon 2 2,00
Braga 1 1,30
Atl. Mad. 1 1,65
A. Wien T1 2+ 2,65
60 - 7760

Четврток вечер, многу досаден ден во неделата па да се прати нешто(да се тепа време)...:)

Јас у недела околку 12 на полноќ повлеков пари од Бет365 а во вторник веке ми беа на сметка,јас мислев до кај четврток,петок ке ги имам парите а оно за 2 дена ми стигнаа...

Стварно незнам што е финтата што и пречи на државата ако правиме трансакции од сметка на онлајн кладење,покер или слично....колку што знам во сите држави е дозволено...и да само МаниБокер е спасот да се надеваме дека нема да има никаков проблем со него....

Он топик:
Селтик - Реннес 1

Па се помалце ќе има кладилници сега пошто со новиве закони на Грујо и мафија нема никаква сметка да држиш плаќаш огромна сума за лиценца која ја имаш за 1 година,секој месец 100 000 денара како данок за државата,билтени и остало кога ќе ставиш заедно со вработени ретко дека некој кладилници работат со профит во Македонија бар ова е лошо за помалите не зборувам за Спортлајф кој има на најдобри места кладилници и до некаде имаат сигурен ќар.

Се тоа ваљда ќе придонесе за онлине кладење со што 90% ќе се искорнат сите малолетници што се коцкаат, а и според мене по лошо е онлине кладејнето.

Тотенхем кои лигуши се не ми се верува, се гледа од авион дека планираат и самите да изгубат.. не мрдаат ги мрзи да трчаат (n)
Едино голманов им вреди, се растури од бранење човекот ..

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom