Фан Клуб : Баерн Минхен

• Креатор на темата 'Никола'
  • Време на започнување

ЧЕНТО

Претседник
Член од
27 јануари 2007
Мислења
8.239
Поени од реакции
4.839
Аха.

Епа сеа јбг, подобро сега отколку во мај. Ај ме интересира како ова ќе го компензира Јуп, дали Кроос ќе го повлече назад или сепак Тимо и Густаво ќе ги игра...

Не би било лошо сега Робенчо да се врати :rolleyes:
Баш ова може топ да дојде,на некој перверзен начин...

Робен кај и да е за една две утакмици се враќа.Веќе има индивидуални тренинзи.

Такада Крос и Густаво,Милер КОНЕЧНО во средина а по крилата Бетмен и Робин.И ќе добиеме една нова димензија во играта...

Иако во ЛШ мислам дека Јуп ќе оди со подефанзивна варијанта.

Член од
12 јуни 2009
Мислења
88
Поени од реакции
80
4 до 6 недели отсуство на Швајни според првите проценки, ама знаејќи го швајни може и порано. Инаку е тешка повреда на клучната коска (на рамото)

Chains

империја
Член од
15 август 2006
Мислења
761
Поени од реакции
678
Колку што разбирам, 6 недели аут, а?:(
Да 4-6 недели.Colar bone fracture. Штета,се надевам на брзо опоравување,прав мотор на тимот е Бастиан

Инаку за натпреварот, две грешки на нашите играчи не чинеа голови. Првиот е заради детскиот фаул на Боатенг кога го турна Кавани,а вториот на непокривањето на ван Бајтен.

Штета за резултатот зошто има дава можност на италијански навивачи кој не ја гледале утакмицата да говорат за тоа како Наполи им дал два гола на Баерн. А ништо не видовме од толку фалената 3-4-3 формација на Наполи и страшните контри. Од кавани и Лавеци ништо не видовме освен лажирање и dive-ови од страна на Кавани. Баерн имаше 13 шута на гол,60 проценти посед, многу подобри пасови и супер напаѓачки движења. Гомез е од огромна важност за тимот и многу е напред од минатата сезона.

Супер ги неутрализиравме нивните напади и во Минхен и во Неапол.Средниот ред поврзува супер, комбинира фантастичноБадс е еден од ретките дефанзивци во Европа со толку добра визија и подавања низ теренот,Лам се вклучува во нападот.Тоа ме радува многу и многу добар тим имаме,кој со враќањето на Робен ќе добие човек за големи утакмици и ќе бидеме топ.

Треба да се поработи малку на одбраната за време на прекини и да се тргне вБајтен од првите 11,барем на ЛШ натпревари. Инаку со победа против Виљареал,сме први во група и имаме можност за добар противник,бидејќи голем е јазот во квалитет помеѓу првите и вторите од другите групи.Единствено Милан би претставувал предизвик. Не дека имаат подобар тим од нашиот,повеќе е фактот дека Милан редовно не победуваше во ЛШ претходните години.

G

_Ghost_

Гостин
А познавајќи ја судбината на Баерн, тие ќе ни се паднат.:D
Туку рано е уште за тоа, има време да му ја мислиме.
Швајни е голем борец, ќе се врати посилен од порано.

Член од
22 август 2009
Мислења
2.387
Поени од реакции
1.036
срамота е ова за фудбалот што уште со вакви работи се користат некои тимови целата игра да ти се заснова на глумење па и судијана врска си немаше
--- надополнето: Nov 2, 2011 10:47 PM ---
и како можеше малер Швајни не изглеаше ептен јак фаулот али тоа е се глеа одма коа не игра Швајни ко мотор е во средината се надевам Крос ке игра место него средина а не Тимо-Густаво

Chains

империја
Член од
15 август 2006
Мислења
761
Поени од реакции
678
@Bayern-fan добро размислување. И јас мислам дека Јуп направи лош потег со внесувањето на Тимо, и требаше да го стави Алаба на местото на Бастиан. Така немаше да се повлечеме како сега,бидејки Тимо е премногу дефанзивен а Густаво се повлече ов одбрана да покрие за Бадс.

Ова со судиите потполно се согласувам. Да не излезе дека плачеме од судии,но до кога ќе се толерираат овакви лажирања во европскиот фудбал.

Staufer

Драган Богдановски
Член од
17 јануари 2008
Мислења
16.652
Поени од реакции
22.395
Честитки за победата иако непотребно испадна кнап на крај, но битно тепаа.
Гомез цариште, позз до Боби :cuc:
Швајншајгер капут, ќе биде интересно Јуп како ќе го направи составот. Густаво и Тимо дефинитивно не одат заедно. Можно Крос да се вратит па Алаба да добие шанса, ќе видиме. Без Швајни ќе играте против нас,

За Жабариве немам зборови, неферски и многу глума. Грубо играа и при секој удар знаеја каде да удрат, ете го Швајни капут. Како само го мана душмански. Плус во корист им одеше судијата кој не знаеше на која планета се наоѓат. Црвен за Бадштубер? Ма овај не е нормален...битно на крај овие не зедоја бод со овие методи.

Chains

империја
Член од
15 август 2006
Мислења
761
Поени од реакции
678
Уфф лошо за Швајни. пауза до крај на календарска година.3 месеца плус

Chains

империја
Член од
15 август 2006
Мислења
761
Поени од реакции
678
Еве Ghost
http://sportbild.bild.de/SPORT/fussball/champions-league/2011/11/02/bastian-schweinsteiger-schock/schwer-an-der-schulter-verletzt.html

Утре ќе биде опериран,календарска 2011 нема да заигра повторно а иво новата година ќе продолжи рехабилитацијата. Повредата е од таков вид што нема многу ефективан физикална терапија туку се чека време да помине

Жабарите ни го утепаа моторот на екипата.:mad:

M

Mario Gómez

Гостин
3 работи.

1. Гомез хет трик, поздрав до мене.
2. Наполи грозни створења, да дае госпот Везув пак да стане активен.
3. Како најде Швајни саа да се повреди. :mad: Таман Робен се враќа, Милер на клупа и газење.

fuck, fuck, fuck!!!!

M

MrzaRules

Гостин
Генерално сум задоволен од вечерва прикажаното...прво полувреме изграно маестрално,Гомеж во право време на право место...Крос феноменален како и Рибери...само едно не ми е јасно....зошто при водство од 3-1 второ полувреме си играат курташак..па и со играч повеќе беа,наместо да ги дотолчат они ја тупат....ја умртвуваат играта и му дозволуваат на противникот да се опушти во играта...а на крајот малце фалеше тоа да не кошта...примивме 2 наивни,глупави гола...мислам дека и на двата Ноер можеше да интервенира...како и да е...во групата на смртта сме маестрални!

M

Mario Gómez

Гостин
Еве Ghost
http://sportbild.bild.de/SPORT/fussball/champions-league/2011/11/02/bastian-schweinsteiger-schock/schwer-an-der-schulter-verletzt.html

Утре ќе биде опериран,календарска 2011 нема да заигра повторно а иво новата година ќе продолжи рехабилитацијата. Повредата е од таков вид што нема многу ефективан физикална терапија туку се чека време да помине

Жабарите ни го утепаа моторот на екипата.:mad:
Gomez: 'You could see that the team was in shock after Bastian's injury. He's our midfield-engine. After that, everybody kept on looking for him but he wasn't there. This is very tough for us but we'll have to replace him."
Жално, не ми се верува дека Швајни се повреди, он е единствениот играч кој едноставо НЕ МОЖЕ да се замени у Баерн и Германија. Незнам како ќе издржиме.

M

MrzaRules

Гостин
3 работи.

1. Гомез хет трик, поздрав до мене.
2. Наполи грозни створења, да дае госпот Везув пак да стане активен.
3. Како најде Швајни саа да се повреди. :mad: Таман Робен се враќа, Милер на клупа и газење.

fuck, fuck, fuck!!!!
:giggle::love:

Kajgana Shop

На врв Bottom