NBA Сезона 2011/2012

• Креатор на темата Креатор на темата GreenRoot
  • Време на започнување Време на започнување

Дали ке започне НБА лигата со натпревари?

• ДА! Ке се одиграат сите натпревари.

Гласови: 19 16,8%
  • НЕ! Нема да со одигра ниту еден натпревар.

Гласови: 24 21,2%
  • ДЕЛУМНО! Ке се играат помалку натпревари од предвидените 82 натпревари за секој тим.

Гласови: 70 61,9%

• Вкупно гласачи
    113
Не го мразам човекот, не го сакам како играч и мислам дека е пренапумано јавното мислење за него. Објективно, му фали постојан шут и поголем репертоар на опции во нападот. Виде ли како ги искористуваше Далас овие работи во финалето?
Погледај го односот во играта, највидливо е кога губи... кога си ги видел најдобрите играчи, како Џордан, Меџик, Бирд, Кобе, да бидат така пасивни и бездушни како леКвин во плејоф поразите со Кливленд. На дечкото му фали желба и срце за играта.

Млад е можеби ќе се развие и понатаму од техничка страна, ќе видиме. Ама срце не се развива, или го имаш или го немаш. Не само што Џејмс не е за титула најдобар играч моментално, туку не е ни за второ место... :sneaky:

леле аман веќе, нервата ме фаќа, нека решат тие проблеми и да почнеме да си гледаме НБА. па нема смисла веќе, од нервирање да фанеш да гледаш кошарка у саудиска арабија :tapp:

nba-nisto.jpg

--- надополнето: Nov 2, 2011 2:23 PM ---

Најверојатно NBA сезоната ќе започне на 1ви Декември 2011

пет пати седнуваа со најава "денес ќе падне договор" , па еве ги уште ја натегаат.

инаку ТРЕБАШЕ вчера да почне регуларно сезоната , сега ќе бевме со импресии и ќе гледавме хајлајтс од првите 3 средби , ама пусто ТРЕБАШЕ .

почнав да сонувам како ги следам натпреварите од минатата сезона, до толку ми фали НБА : (

на кој му е досадно како на мене, нека си пуште и нека си гледа

Edit: еве уште едно

Ех, што ти е Бостон фан... кога им е досадно не пуштаат утакмици со Бостон. Не, поинтересни се било кои утакмици каде Лејкерси губат дебело! ;)

Ех, што ти е Бостон фан... кога им е досадно не пуштаат утакмици со Бостон. Не, поинтересни се било кои утакмици каде Лејкерси губат дебело! ;)

ја ако не сум за Селтикс до коска, питај го ^Зелен^
туку немој да мислеш оти ги постирав овие две горе дека повеќе сакам да гледам Лејкерси кога губат отколку шо Селтикс тепат :icon_lol:
јас си ги имам симнано најубавите утакмици со Бостон, туку да најдев некој од тие на јутјуб цела утакмица, ќе стаев...али нема.
интересни ми се утакмиците кога играат Леброн vs Коби. сеа како фан на Селтикс сигурно нема да тражам каде Лејкерси тепале, кога Селтикс-Лејкерс се најголемите ривали во НБА, и многу нормално ќеф ми е да гледам кога губат. али на прво место ми се Селтикс, а не да се ситам од порази на Лејкерс. сега малце повеќе напишав :) али битно е да се разбереме

Интересно е што и двете утакмици се божиќни. (и исто, на двете Лејкерси дебело губат)

Читав прошлата година, една група играчи од НБА на чело со Кобе се бунеа за играњето на Божиќ. Колку што знам, во САД освен НБА за Божиќ не се игра во ниедна од другите професионални лиги на големите спортови (хокеј, фудбал, безбол). Нормално тоа е празник кога сите сакаат да бидат дома.

Интересно е што и двете утакмици се божиќни. (и исто, на двете Лејкерси дебело губат)

Читав прошлата година, една група играчи од НБА на чело со Кобе се бунеа за играњето на Божиќ. Колку што знам, во САД освен НБА за Божиќ не се игра во ниедна од другите професионални лиги на големите спортови (хокеј, фудбал, безбол). Нормално тоа е празник кога сите сакаат да бидат дома.
Па затоа е НБА лигата посебна:)
И да Johnny Tran е закоравен Келт. А за тоа шо ви пушта видеа од Лејкерси, па и јас си пуштам видеа од нив, ќеф ми е да ги гледам како губат;)

А да му го пуштиме Али Амети да му ја реши ситуацијата со локаутот ?

абе ако сака нека дојде Гадафи од гробо, ама нека го прекине локаутот

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom