Која наша музичка "ѕвезда" ве нервира?

• Креатор на темата Креатор на темата Mar-Teen
  • Време на започнување Време на започнување

Не го поднесувам:

• Кристијан од Идол

Гласови: 69 48,9%
  • Виктор од Идол

Гласови: 53 37,6%
  • Некст Тајм

Гласови: 51 36,2%
  • Александар Тарабунов

Гласови: 36 25,5%
  • Ѓоко Танески

Гласови: 30 21,3%
  • Сузана Гавазова

Гласови: 44 31,2%
  • ЏејЏеј и Компанија

Гласови: 73 51,8%
  • Викторија Лоба

Гласови: 29 20,6%
  • Од листава никој, ќе наведам кои

Гласови: 18 12,8%
  • Не мразам никој

Гласови: 12 8,5%
  • Слаткар

Гласови: 61 43,3%
  • Некои од рапериве

Гласови: 40 28,4%

• Вкупно гласачи
    141
Член од
23 јуни 2011
Мислења
10.341
Поени од реакции
3.848
Локација
Скопје
Кои од нашава естрада ви оди преку живците?
Кој не го поднесувате и зошто?

Александар Белов.

Човекот мисли дека е најача ѕвезда во Македонија , мисли дека е професор по музика ,а благе везе нема !

Александар Белов.

Човекот мисли дека е најача ѕвезда во Македонија , мисли дека е професор по музика ,а благе везе нема !

Па дечкото хит беше во Операција Триумф хаха, сега мисли и овде ќе биде. Лошо кај нас е што одма ќе излезат од Идол или некое друго шоу и ајде ѕвезди се. Не се станува така лесно преку ноќ ѕвезда.
Според мене само Тоше беше ѕвезда. И само тој можеше да стане голем во ранкот на Роби Вилијамс и слични.
--- надополнето: Nov 1, 2011 12:17 PM ---
Белов гола вода е за Тарабунов. Тој па мисли дека е многу јака ѕвезда. Тој највеќе го мразам од оваа естрада.

КРИСТИЈАН ОД ИДОЛ.
нафилман до фул:vozbud:

покрај тоа што пола од листата не ги познавам кои се, ѓеј ѓеј ми е така најбледа копија на повеќе странски артисти, а се што е копија е лејм, а он е блед лејм

Да не испадне дека бранам некој, ама зошто Виктор од Идол и Некст тајм се тука?
Изгледа вие имате многу високи критериуми.Незнам како треба да изгледа пејач за да биде ѕвезда во Македонија.:confused:

Александар Белов!Дека очигледно си креирал за себе некое мислење дека е страшно позната ѕвезда.
И Тони Зен последно време почна да ми кинит живци.Особено со костумот од Супермензен или не знам како.

А Слаткар го почитувам дека не е лигав како скоро сите други, па културен, па изјави чисто од куртоазија.Не, чоеков си е искрен, директен итн.Сите пцуеме по дома и во приватен живот, ама на некого му сметало дека типот јавно пцуел?
Или за да си ѕвезда мораш да си по желба на публиката?
Па ако е така Тони Михајловски ќе беше досега в затвор.ФРИДОМ ОФ СПИЧ (y) :D

Да не испадне дека бранам некој, ама зошто Виктор од Идол и Некст тајм се тука?
Изгледа вие имате многу високи критериуми.Незнам како треба да изгледа пејач за да биде ѕвезда во Македонија.:confused:

Па ете на некој не му се допаѓаат, до сега виктор има 9 гласа а некст тајм 7. Мене искрено ако ме прашаш (кристијан, виктор гласав за нив) не ми се допаѓа ич нивното однесување, тие никогаш нема да станат пеачи. А за тарабунов незнам што да кажам. Човекот почна и да се соблекува на концерти и да збори свашта кога пее, ко којзнае кој е. Што не правеше Тоше така...е тој беше пеач, и Владо Јанески...други за мене не постојат.

сите за во еден воз...и право во Мариово да работат ангарија малку...

Зошто Ѓоко Таневски,човекот си е пејачиште ,си пее и не се гура непотребно сегде,од наведените ме нервираат Белов и Тарабунов,овој Хихо не го констатирам па не ме нервира

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom