Football Manager 2012 - Општа дискусија

Г

Гучи

Гостин
Ја ставив играта On Holiday преку ноќ за да видам како се справуваат тимовите после неколку години, да видам како купуваат играчи и градат тим и да ги видам генерираните играчи. (оти ветија во 12-ката многу пореално ќе се генерираат играчите)
Симулирав до 2015-та и што да видам. Македонија го има новиот Габриел Батистута. (ќе речев Роналдо ама дриблингот му е срање)
Nice one (y)
Aј види како се развивал Коатес од Ливерпул, глеам на почеток добар е напраен..И Бабунски :vozbud: Ај срце си :pos:

Член од
4 февруари 2009
Мислења
7.733
Поени од реакции
7.549
Nice one (y)
Aј види како се развивал Коатес од Ливерпул, глеам на почеток добар е напраен..И Бабунски :vozbud: Ај срце си :pos:
Coates - Oсвен Mental Attributes, другите атрибути не му се многу покачени, игра во прв состав на Ливерпул, но е далеку од подобрите дефанзивци во Премиер Лигата.

Давид Бабунски - како што и очекував, Барселона не му го продолжува договорот и во 2014-та Бабунски останува без клуб. Атрибутите му се катастрофа и не верувам дека ни македонски клуб би го земал.

Г

Гучи

Гостин
Coates - Oсвен Mental Attributes, другите атрибути не му се многу покачени, игра во прв состав на Ливерпул, но е далеку од подобрите дефанзивци во Премиер Лигата.

Давид Бабунски - како што и очекував, Барселона не му го продолжува договорот и во 2014-та Бабунски останува без клуб. Атрибутите му се катастрофа и не верувам дека ни македонски клуб би го земал.
А со Тричко шо се деси? :)

bowl

.
Член од
30 јануари 2007
Мислења
8.344
Поени од реакции
1.307
Коа ги ставаш така на холидеј лигите што не се лоадирани се симулираат врз основа на репутација, еден видов до 3000 и некоја стаил на холидеј, цел век баерн у германија шампион беше. Така да везе нема тоа освен ако не ги лоадираш сите лиги.

Дориан не го стаиле, расисти.

Г

Гучи

Гостин
Незнам за оваа како ке биде, али на минатата најјаките тренери искачаа од Колумбија :vozbud:

Член од
4 февруари 2009
Мислења
7.733
Поени од реакции
7.549
Коа ги ставаш така на холидеј лигите што не се лоадирани се симулираат врз основа на репутација, еден видов до 3000 и некоја стаил на холидеј, цел век баерн у германија шампион беше. Така да везе нема тоа освен ако не ги лоадираш сите лиги.

Дориан не го стаиле, расисти.
Знам, имам save game од 2117 на 11-ката, и затоа се зачудив кога го видов вондеркид македончено, во поранешните менаџери добри регени имаа само тимовите со голема репутација и тимовите од лигите кои сум ги лоадирал. Сега гледам и Македонија и Србија имаат одлични младинци (јес да Македонија има само 2 одлични, но двајцата се десет пати подобри од Панчев и Пандев заедно)
Не верувам дека Дориан не е ставен, пробај да ли лоадираш сите играчи од Шпанија на почеток.

Дим4е

NZT-48, want some?
Член од
24 октомври 2007
Мислења
7.281
Поени од реакции
8.447
Ја инсталирам... копирам кракот ... и ја уклучувам и ми вика дека ми фали d3dx9_41.dll фајл...хелп?

LaVista

Traumatic Playground
Член од
31 јануари 2007
Мислења
4.183
Поени од реакции
958
Инсталирај си нов Direct X... истото беше и кај мене, го решив со тоа.

LaVista

Traumatic Playground
Член од
31 јануари 2007
Мислења
4.183
Поени од реакции
958
Кој тренинг го користите?

bowl

.
Член од
30 јануари 2007
Мислења
8.344
Поени од реакции
1.307
Не верувам дека Дориан не е ставен, пробај да ли лоадираш сите играчи од Шпанија на почеток.
Лоадирана ми е цела шпанија и македонски играчи, Дориан како и пола од младинците на Реал ги нема. Не ги барам сите али бар подобрите.

Kajgana Shop

На врв Bottom