Фан клуб: МЗТ Скопје

Член од
4 јуни 2009
Мислења
11.544
Поени од реакции
29.116
Според мене Зукович е тапа играч, само ке дојде да зафака место, и да се испере некоие евриче до крајот на годината, Whirtpoll Aerodrom
Добро бе кој к*р ти е на тебе бе веќе? Дојден си само да провоцираш ај одјеби ако немаш да пишеш нешто паметно, ете ја вашата тема не досаѓај тука преку глава си ми дојден....

Член од
25 ноември 2010
Мислења
292
Поени од реакции
84
Добро бе кој к*р ти е на тебе бе веќе? Дојден си само да провоцираш ај одјеби ако немаш да пишеш нешто паметно, ете ја вашата тема не досаѓај тука преку глава си ми дојден....
Имаш ли муда ти ... па за другото, море мршшшшшшш, оладиии !!!!

Radical Boy

Говнојадец
Член од
21 април 2005
Мислења
3.529
Поени од реакции
59
Според мене Зукович е тапа играч, само ке дојде да зафака место, и да се испере некоие евриче до крајот на годината, Whirtpoll Aerodrom
Среќа тие во Работнички србите се погодија...гледам сега и Дуда Ивковиќ ги рачуна за следното Европско

Член од
4 јуни 2009
Мислења
11.544
Поени од реакции
29.116
Имаш ли муда ти ... па за другото, море мршшшшшшш, оладиии !!!!
Па да моеш да оладиш малце и да намалиш со комплексите твој. Досаден си со твоите предрасуди за Аеродром и за вашите титули... Си погрешил темата....

Член од
25 ноември 2010
Мислења
292
Поени од реакции
84
Среќа тие во Работнички србите се погодија...гледам сега и Дуда Ивковиќ ги рачуна за следното Европско
Се сложувам, тапа невидена се, баш за кај вас :icon_lol: !!! Калањ везе нема, Васиљевиќ да не зборам, подобро децата да играат !!!
--- надополнето: Nov 1, 2011 1:31 PM ---
Па да моеш да оладиш малце и да намалиш со комплексите твој. Досаден си со твоите предрасуди за Аеродром и за вашите титули... Си погрешил темата....
Кога ке почне да важи тоа што го бараш и збориш за темата за Работнички, тогаш ќе бидам по ваш терк на оваа тема, али сепак ви ги ококорувам очите само .... ноу хард филингс .... модерна комито !!!

Член од
4 јуни 2009
Мислења
11.544
Поени од реакции
29.116
Се сложувам, тапа невидена се, баш за кај вас :icon_lol: !!! Калањ везе нема, Васиљевиќ да не зборам, подобро децата да играат !!!
--- надополнето: Nov 1, 2011 1:31 PM ---

Кога ке почне да важи тоа што го бараш и збориш за темата за Работнички, тогаш ќе бидам по ваш терк на оваа тема, али сепак ви ги ококорувам очите само .... ноу хард филингс .... модерна комито !!!
Не се бунам за ваша тема пошто не ме ни интересира тој клуб и нема потреба таму да читам, ако не ти се свиѓа нешто пријави бе бачко ;)

• Ми се допаѓа
Reactions: FA
Член од
25 ноември 2010
Мислења
292
Поени од реакции
84
Не се бунам за ваша тема пошто не ме ни интересира тој клуб и нема потреба таму да читам, ако не ти се свиѓа нешто пријави бе бачко ;)
Не сум кодош, сепак поинтересно е малце вака, немој да мислиш дека нејќам нормална дискусија ..

Член од
4 јуни 2009
Мислења
11.544
Поени од реакции
29.116
Не сум кодош, сепак поинтересно е малце вака, немој да мислиш дека нејќам нормална дискусија ..
Нормално поинтересно е ама за кого ? Ќе дојде некој тука да чита неутралец коа ќе види дискусии за коњи и тоа кај имало, а кај немало вода ќе му се слоши... Да не ја претеруваме сепак нека има една граница и не ми рециплирајте да не ја уништуваме темава со глупости, ако сакаш по пп ќе продолжиме..

Владимир Зујовиќ денеска и официјално би требало да стане нов член на МЗТ Скопје, доколку се реализираат најавите за конечен договор меѓу овој квалитетен кошаркар и управата на тимот од „Јане Сандански“. Зујовиќ уште од минатата недела тренира со тимот на Александар Тодоров, но преговорите траат нешто подолго од очекувањата и поради фактот дека тој имаше вирус, па разговорите мораа да бидат одложени за неколку дена. Сепак, информациите до кои што дојде ЕКИПА говорат дека двете страни се многу близу до постигнување на целосен договор, со што Зујовиќ и дефинитивно би добил зелено светло за да го облече дресот на „металците“.

Трансферот на Зујовиќ по се изгледа нема да биде комплетиран до 18.30 часот денеска, па така овој кошаркар нема да може да настапи за „металците“ на утрешниот натпревар со Вардар.

Член од
5 август 2011
Мислења
210
Поени од реакции
389
Јас како што имам инфо, за Зујовиќ ќе се знае до сабота дали останува или не!

Near

Рандом лик од соседството
Член од
26 март 2009
Мислења
4.300
Поени од реакции
7.026
Ако дојде,тој ќе биде 5 странец а по правилата може најмногу 4 да има...Вие веќе ги имате Мијаиловиќ,Грим,Далман и Дејвис...Ќе паузира некој од нив или ќе му дадат шут-карта? :)

Член од
27 ноември 2007
Мислења
31.068
Поени од реакции
74.738
Ако дојде,тој ќе биде 5 странец а по правилата може најмногу 4 да има...Вие веќе ги имате Мијаиловиќ,Грим,Далман и Дејвис...Ќе паузира некој од нив или ќе му дадат шут-карта? :)
Инал Македонски пасош овој колку што знам, нема да биде регистриран како странец :)

Член од
22 март 2009
Мислења
2.356
Поени од реакции
454
Далман се осеќал подобро и одработил два тренинга со тимот, така да утре очекувам да ги буши Вардар :D.

Член од
2 мај 2011
Мислења
245
Поени од реакции
55
Јас не се слагам со ова...да се биде член на FA е привилегија, а не статус кој ти доаѓа ако навиваш за Мзт.
--- надополнето: Nov 1, 2011 9:53 AM ---

Тек два поста пишав, одма кошмари ве фатија, 4 саат а вас сон не ви доаѓа...не се плашете дечиња, не јадам јас, без разлика што ви кажува Никола Еленов Зизи за време на берберлкот. Бидете поздравени и среќно со откупот на лозјето :)
Да од тебе имаме кошмари неможеме да спиеме :D

П.С Повторно станува интересен форумов :D

Kajgana Shop

На врв Bottom