- Член од
- 2 мај 2011
- Мислења
- 245
- Поени од реакции
- 55
Радикал ис беек ![Зелен :D :D](/styles/default/xenforo/smilies/biggrin.png)
![Зелен :D :D](/styles/default/xenforo/smilies/biggrin.png)
На Гевгеличанецот да му кажам дека е сељак? На дечкото кој културно се однесува според сите правила на цивилизирана комуникација да му речам дека е сељак? На човек од град со најмала невработеност кои поради тоа не патат од болеста скопјаноманија и најјаки пички у Македонија дефинитивно (извини заборавив на твојата сексуална ориентацијаMilo mi e koga sami sebe se demantirate vo vrska so "seljacite" od pripor,dracevo...sto navodno spored vas gi ima vo cpb.....go demantirase drugar ti pogore....ili pak NE....ako e NE,ondak kazi mu na gevgelicanecot deka e "seljak - ko sto se onie od gologuzica.." (u stilot na radical..) i teraj majtap so nego kolku avtobusi treba da faka za do jane...(isto u stilot na radical....)
Поќељав од кога и да еРадикал ис беек![]()
Јас не се слагам со ова...да се биде член на FA е привилегија, а не статус кој ти доаѓа ако навиваш за Мзт.Па другарче ти си од Гевгелија ти треба да кажешАли што и да прават се надевам дека не се организираат групно со обележја од сопствената навивачка група да ни даваат подршка зошто нас таква подршка не ни треба а особено не против Вардар! Немаме ништо против било кој од било каде ДОКОЛКУ е фан на МЗТ да допатува и да го бодри нашиот клуб (нормално со одредени ограничувања на национална основа) но, јас лично оставам простор за сомнеж од аспект на нивните мотиви доколку се случи тоа. Кон вас гледаме повеќе од благонаклоно ви посакуваме најдобри резултати како на кошаркарски така и на навивачки план. Верувам дека вие сте моментално единствената навивачка група која без присуство на еден едниствен ACAB можете да одработите гостовање во Сандански. Се надевам нема да бидам сфатен погрешно. Поздрав,
Тек два поста пишав, одма кошмари ве фатија, 4 саат а вас сон не ви доаѓа...не се плашете дечиња, не јадам јас, без разлика што ви кажува Никола Еленов Зизи за време на берберлкот. Бидете поздравени и среќно со откупот на лозјетоРадикал ис беек![]()
Ne se forsiraj tolku mnogu,zemi vozduh,casa voda i smiri strasti malce.....zbunet si mi nesto,postov ne ti go sfakam(moe objasnuvanje za postov i tebe e deka ti se spielo koga si go pisuval....vajda..) a i tvoive te demantiraat celo vreme.....jas nemam predrasudi koj od kade doaga,nekoj megu vas ima i majtap tera so niv(toa bese i poentata na mojot post...) a za tebe ne znam....postov ne ti go sfakam....nevrabotenosta,kafici,mestenca...WTF ??!!!На Гевгеличанецот да му кажам дека е сељак? На дечкото кој културно се однесува според сите правила на цивилизирана комуникација да му речам дека е сељак? На човек од град со најмала невработеност кои поради тоа не патат од болеста скопјаноманија и најјаки пички у Македонија дефинитивно (извини заборавив на твојата сексуална ориентација) да му речам сељак? Не бе брат само ќе го поканам фино културно без обележја на друг клуб (зошто такво е правилото за сите) да повели на кошарка во било кое време на било која утакмица. Јас нема да те наречам сељак (што не значи дека не си) исто како и твоите другарчиња од гореспоменатите населби. Само да знаеш од гологузица до Гевгелија има многу разлика дечко, само треба да прошеташ, да видиш, да се дружиш со луѓе а не само да провоцираш по форумов кај ќе стигнеш. Ти си конфликтна асоцијална особа која заслужува банирање под итно, не ради овој пост него уназад десетици. А у случај да се решиш да ме послушаш и да прошеташ малце можеш да скокнеш до Гевгелија ( земи и некој од Гологузица со тебе
) и така наурчени двајцата прашајте некој у Гевгелија кај е сељакот? (демек за нас прашуваш де
) Ке се изненадиш како смирено ќе ти одговори зашто има топ местенце кај што идат сељаци ко мене и мене слични што се вика замисли ,,СЕЉАКОТ''! И така ние дојдовме до ти у ,,Сељакот '' и сељакот у тебе што тешко ќе искочи без оглед на тоа што си се потпишал нено_скопје. П.С пишувај кирилица и не ми реплицирај повеќе. Поздрав,
Испаѓа повеќе ја форсираш Гевгелија од некои населби од Скопје. Токму поради ова нема да не биде никој од Македонците од Скопје, и полека ќе се остваруваат скандирањата и предвидувањата на Чкембари за албанско СКОПЈЕ.На Гевгеличанецот да му кажам дека е сељак? На дечкото кој културно се однесува според сите правила на цивилизирана комуникација да му речам дека е сељак? На човек од град со најмала невработеност кои поради тоа не патат од болеста скопјаноманија и најјаки пички у Македонија дефинитивно (извини заборавив на твојата сексуална ориентација) да му речам сељак? Не бе брат само ќе го поканам фино културно без обележја на друг клуб (зошто такво е правилото за сите) да повели на кошарка во било кое време на било која утакмица. Јас нема да те наречам сељак (што не значи дека не си) исто како и твоите другарчиња од гореспоменатите населби. Само да знаеш од гологузица до Гевгелија има многу разлика дечко, само треба да прошеташ, да видиш, да се дружиш со луѓе а не само да провоцираш по форумов кај ќе стигнеш. Ти си конфликтна асоцијална особа која заслужува банирање под итно, не ради овој пост него уназад десетици. А у случај да се решиш да ме послушаш и да прошеташ малце можеш да скокнеш до Гевгелија ( земи и некој од Гологузица со тебе
) и така наурчени двајцата прашајте некој у Гевгелија кај е сељакот? (демек за нас прашуваш де
) Ке се изненадиш како смирено ќе ти одговори зашто има топ местенце кај што идат сељаци ко мене и мене слични што се вика замисли ,,СЕЉАКОТ''! И така ние дојдовме до ти у ,,Сељакот '' и сељакот у тебе што тешко ќе искочи без оглед на тоа што си се потпишал нено_скопје. П.С пишувај кирилица и не ми реплицирај повеќе. Поздрав,
Vakov muabet centar-aerodrom u stil "nie imame struja-vie ne,nie voda vie ne,nie kino vie ne,nie stadion vie ne itn.... go pravat decurlana vo blag pubertet koi naporedno gi mava sprema vo glava....do dusa denesnive deca dremat pred fb ili na video igri no sepak fala ti sto me potseti sto sme pravele nie dodeka bevme deca...za tebe ova "dodeka" ocigledno ne vazi..Главната одлика на урбаните градски средини е да имаат струја и вода во секое време од деновите. За разлика од урбаните средини, руралните се карактеризираат со чести прекини на доводот на струја и прекини на водоснабдувањето. Имено, работејќи во строгиот центар на главниот град, секојдневно се соочувам со опструкции поради недостатоци на вода и струја.
Имено, општина Карпош е во кошот на наслебите Ченто, Топаана, Пинтија, Радишани и Шуто Оризари: http://www.sky.mk/republika/4929-Утре-без-струја-повеќе-Скопски-населби.html
http://daily.mk/Net-Pres/del-od-naselbata-karposh-utre-bez-voda/799326
Додека вашите воџи со своите коњи од Драчево виа Аеродром одат на состаноци на навивачката група во Ѓорче Петров, и Аеродром го користат само како транзитна зона, вие сте во мрак и без вода за пиење...среќа што бар вода снемува во работни денови, а не во недели па можете да се избањате.
Јас не се слагам со ова...да се биде член на FA е привилегија, а не статус кој ти доаѓа ако навиваш за Мзт.
--- надополнето: Nov 1, 2011 9:53 AM ---
Па кај пишав ја да биде член на ФА?
Сфати дека почна малоумна тема со коњот? Баш ми е мило што ми те просветлив, али за тоа морав да се спуштам на твоето ниво. Сине, вие неможете никако да ни парирате и како и секој кој нема основа да дебатира и е во реално далеку полоша ситуација на навивачки план, вашите дискусии се сведуваат само на две бедни реплики...на нашата окупација на Кавадарци вие, неповикани реагирате со „имате 0 титули„ и „имате коњ у населба„...толку длабоко сте паднати во очај и бедотија што ви се смее секој оној кој бар малку е информиран за навивачкава ни сцена.Vakov muabet centar-aerodrom u stil "nie imame struja-vie ne,nie voda vie ne,nie kino vie ne,nie stadion vie ne itn.... go pravat decurlana vo blag pubertet koi naporedno gi mava sprema vo glava....do dusa denesnive deca dremat pred fb ili na video igri no sepak fala ti sto me potseti sto sme pravele nie dodeka bevme deca...za tebe ova "dodeka" ocigledno ne vazi..
Na kraj...Ok e,ve sfakam,imate potreba na ovaa tema da se dokazuvate zosto ja imate muvata na kapata....neka bide po vase/tvoe....centar,karpos,gorce,vlae...itn se e toa selo,samo vie ni go perete obrazot na skopje kako glaven grad....moja greska,prifakam i se slozuvam so tebe....i na ovaa maloumna tema ne repliciram veke....vajda se razbravme ! pozdrav !
хахаха грефчињаШто ќе прават Фантоми на натпреварот МЗТ - Вардар? Зошто се оранизираат?![]()
кои скопјани бе, прашај го татко му од која паланка еИспаѓа повеќе ја форсираш Гевгелија од некои населби од Скопје. Токму поради ова нема да не биде никој од Македонците од Скопје, и полека ќе се остваруваат скандирањата и предвидувањата на Чкембари за албанско СКОПЈЕ.
Ето тоа направи ова вештачко ривалство Ф.А. - Ц.П.Б да се шири омраза на Македонци и Скопски населби населени со Македонци меѓусебно очи да си вадат, додека Шипците напаѓаат наши луѓе секојдневно, и секаде. Ало КУРТОНИ освестете сме, не сме само Центарци, Аеродромци, или Ѓорчевци, туку пред се сите сме СКОПЈАНИ да ви ебам неписмените. Го подели Скопје ова педерско ваше ривалство, а излеговте од запад и едните и другите, тие што останаа на запад тие се вистински Скопјани и Македонци и само тие ја бранат честа на нашата држава, вера и нација. Само Комити останаа единствени бранители на Македонската национала чест.
Да се нема трошка патриотизам и национални чуства во вашите ФА и ЦПБ додека Македонија е ебана ОД СИТЕ СТРАНИ од соседните држави, а највеќе од внатрешните душмани.
П.С.
http://www.youtube.com/watch?v=efKxN1-bHdQ
1.18 ОВА НЕ СЕ ПАТРИОТИ КАКО ВОЏАТА ЈОХАН
Од 3:47 до 4:03... „Не заборавај Татковците ви навиваа за клубов“
Abe momak,momak...ahh..se ubacuvas ko padobranec tuka i treses zeleni...malce ti bese so strujometarov ova i pak produzuvas...prelistaj strana dve pred da se pojavis spektakularno tuka i ke vidis sto imam pisano za kavadarci...ne znam na kogo mu repliciras za vasata takanarecena invazija...??!! Si go utnal covekot,ne znam so koj si pravel ti muabet,u zbunka si neso...vajda zarazno e ova...site ve faka popoleka....Сфати дека почна малоумна тема со коњот? Баш ми е мило што ми те просветлив, али за тоа морав да се спуштам на твоето ниво. Сине, вие неможете никако да ни парирате и како и секој кој нема основа да дебатира и е во реално далеку полоша ситуација на навивачки план, вашите дискусии се сведуваат само на две бедни реплики...на нашата окупација на Кавадарци вие, неповикани реагирате со „имате 0 титули„ и „имате коњ у населба„...толку длабоко сте паднати во очај и бедотија што ви се смее секој оној кој бар малку е информиран за навивачкава ни сцена.
Вие сте ко македонскиот фудбал, до пред 10 години се држевте, а сега ве влече инерција, во слободен пад сте, не се замарајте со титулите и минатото, не се замарајте со коњите, средете си ја групата соберете навивачи кои го сакаат клубот, а не доаѓаат ради што должат услуги на овој или оној ваш воџа, најдете навивачи кои ќе доаѓаат за Работнички, а не против Мзт и не се вадете со она оскудно „не е интересно веќе имаме титули„...кога ќе го средите тоа, тогаш вие ќе бидете група која ќе може да се мери со нас, а до тогаш, можете да си ги гланцате тие трофеи, да се палите на вест дека умрел коњ во Аеродром и други дебилности кои не ви поминаа и ве држат на бројката „колку сме-толку сме„
Според мене Зукович е тапа играч, само ке дојде да зафака место, и да се испере некоие евриче до крајот на годината, Whirtpoll Aerodrom„Можам да кажам дека недостигаат само уште неколку детали за трансферот да биде комплетиран. Финансискиот дел од договорот е среден, единствен проблем претставува фактот дека ние можеме да му понудиме едногодишна соработка, додека Зујовиќ инсистира таа да биде на две години. Денеска ќе имаме нова средба, на која што би требало да ги договориме сите детали“ - изјави претседателот на МЗТ Скопје, Сашо Босилков.