Стипендии

Член од
7 јануари 2008
Мислења
5.366
Поени од реакции
804
Carter, сигурно рокот за продолжување е до 20 ноември? Нели некој рече дека до крајот на овој месец е...
До 20ти ноември е рокот, сестра ми денеска била во министерството така и кажале. Инаку, внимавајте на УППИ образецот. Има два типа: за продолжување на стипендија и за конкурирање за стипендија. Истиот прво треба да се завери во факултетот па да се однесе во министерството заедно со останатите документи.

la-loca

Immortal...
Член од
24 јули 2009
Мислења
2.545
Поени од реакции
1.252
Ај едно прашање, сите предмети ми се положени од прва, ама за подобар просек може ли еден предмет да го пишам како неположен!? Зошто на медицински мислам дека е дозволено со 90% положени предмети да се поднесе за стипендија.

Член од
27 ноември 2007
Мислења
31.086
Поени од реакции
74.847
До 20ти ноември е рокот, сестра ми денеска била во министерството така и кажале. Инаку, внимавајте на УППИ образецот. Има два типа: за продолжување на стипендија и за конкурирање за стипендија. Истиот прво треба да се завери во факултетот па да се однесе во министерството заедно со останатите документи.
Мене искрено не ми се верува. Колегиве мои веќе ги поднесоа документите и им реков да прашаат, а од министерство им рекле дека ќе биде подобро да не ризикувам и уште утре да ги дадам.
Па така денес џумбус направив дур да ги поднесам на студентски, ако не ми бидат готови до утре, ќе следува KILL:D

Член од
28 октомври 2011
Мислења
13
Поени од реакции
1
Дали со 8.1 просек може да се конкурира за стипендија?
Студент на ФФК.

Член од
2 март 2007
Мислења
4.576
Поени од реакции
3.773
Мене искрено не ми се верува. Колегиве мои веќе ги поднесоа документите и им реков да прашаат, а од министерство им рекле дека ќе биде подобро да не ризикувам и уште утре да ги дадам.
Па така денес џумбус направив дур да ги поднесам на студентски, ако не ми бидат готови до утре, ќе следува KILL:D
Па добро, ако ме заебат од министерство затоа што они самите ми рекоа да не брзам затоа што имам време до 20ти ноември, исто така ќе следува KILL :D

Член од
27 ноември 2007
Мислења
31.086
Поени од реакции
74.847
Па добро, ако ме заебат од министерство затоа што они самите ми рекоа да не брзам затоа што имам време до 20ти ноември, исто така ќе следува KILL :D
Хахаха и јас не го остварив денес, тоа што го пишав :D
Бев до министерство и што да видам, километарска редица, пошто денес им е последен ден за продолжување на тие што земаат од новиве ТИП А стипендии.
И прашав таму, и ми вика немај гајле, за вас е до 20 ноември :D
Ќе одам во понеделник сега:D

Член од
3 април 2010
Мислења
260
Поени од реакции
41
Хахаха и јас не го остварив денес, тоа што го пишав :D
Бев до министерство и што да видам, километарска редица, пошто денес им е последен ден за продолжување на тие што земаат од новиве ТИП А стипендии.
И прашав таму, и ми вика немај гајле, за вас е до 20 ноември :D
Ќе одам во понеделник сега:D
За кои вас, ти од старите си или од ТИП Б, ТИП В...зашо ја сум од ТИП Б а сеуште немам одено и однесено документи. А во договорот од лани ми пишува дека рокот е до 30 ноември.

Член од
27 ноември 2007
Мислења
31.086
Поени од реакции
74.847
За кои вас, ти од старите си или од ТИП Б, ТИП В...зашо ја сум од ТИП Б а сеуште нема одено и однесено документи. А во договорот од лани ми пишува дека рокот е до 30 ноември.
Старите :)
Ти не се секирај, за тебе е до 30 Ноември :D

Член од
3 април 2010
Мислења
260
Поени од реакции
41
А понеделник може да се носат за ТИП Б или до денес беше рокот ?

Член од
7 јануари 2008
Мислења
5.366
Поени од реакции
804
Дали знаете каде се зема Уверение за положени испити од претходните години ? дали на факултет или на некое др место во министерство за образование ?
Во факултет

Член од
26 април 2011
Мислења
23
Поени од реакции
4
Има некој информации за исплата на кредитите од минатата година (за последните корисници)?

Kajgana Shop

На врв Bottom