Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Колегии колку е сигурно дека основи на менаџмент сите со презиме на буквата М се од 8 и 15 а сите после буквата М се од 10 ???
Јас се немам видено кога полагам , ама сите викаат дека после Мемети се од 10:30Не е точно, јас сум со презиме на М и сум од 10,30.
Јас се немам видено кога полагам , ама сите викаат дека после Мемети се од 10:30
Ако не е точно ова тогаш у пм нека иде све , треба да идам од 8 и пол таму ...
Без нервози колега, ако го полагаш прв пат би требало да си од 10:30. Гледај на позитивната страна, имаме 2 саати повеќе за учење.![]()
Ти се причинило сигурно 300 и кусур рачно ќе ги прегледуваатДали асистенткава кажа дека трговско право сите ќе бидат со заокружување,или ми се причини само![]()
Ај ве молам кажете ми нешто за кејсовите Основи на менаџмент.Вонреден сум па појма немам за што станува збор- каде се наоѓаат, како се решаваат,има ли негде точни одг и така..и технички како се одвива испитот(кол) колку време, колку прашања...Фалааа ви мнооогуу![]()
Jas polagav pred 2 godini,i ako ne e nisto smeneto od togas,se ke bide na zaokruzuvanje i so po eden tocen odgovor,nema sto da se plasite od trgovsko,toj e najlesniot predmet so koj sum se soocil vo izminative 3 godiniВо врска со прашањата од Трговско право ме интересира дали на колоквиум ќе имаме понудени одговори со заокружување или пак нешто со дополнување или ќе треба сами да ги одговараме ?