Топ 3 Најдосадни Форумџии

• Креатор на темата Креатор на темата Windfucker
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Епа имаш фора да накупиш черепи,пентаграми и црна мантија до следната собиранка.Не за друго може Ипсисимус и пиво ќе те части :vozbud:

Договорено. И ќе фрлам магија на присутните. Да станат поубави и поинтересни...

Абе до толку ли ви смета ако ве наречат досаден? Па дури и се карате. Богдачува.Ете мене 3ца ми рекоа и ми се срциња сите. <3

Иначе коа ја видов темава првин бев:

tCp90.gif

Подоцна по некои добри мислења бев:

aKe2I.gif

Па коа прочитав дека некои се бунат зашто биле ставени на листа па и се бранат и напаѓаат:

7Rbp1.gif

И коа сакав да пишам онака големо мислења за сите буљаши што се бранат што некој ги стаил на некоја си листа на досадни, едноставно направив:

kpTtT.gif

И така. Се надевам дека сум ви досаден и понатаму.

Иначе Ставро, Цитро и буцио. Цареви!

Моментот со тепачките е најбољи... хахаххахах...

Моментот со тепачките е најбољи зашто се договоривме со дечкото на пиво да идеме, мислите луди сме ние за ваш ќеиф да се кршиме :pos:.

Се исплаши а :icon_lol:

Ние што сме тренирани не се тепаме меѓу себе ниту се вреѓаме, тоа други го прават. Ниту јас ниту он се исплашивме туку многу убаво се разбравме. Типот испадна многу разбран за разлика од некои тука а и покажа дека има храброст.

Со него нема да ме насаскате не ни пробувајте, се почитуваме обострано :).

Ние што сме тренирани не се тепаме меѓу себе ниту се вреѓаме, тоа други го прават. Ниту јас ниту он се исплашивме туку многу убаво се разбравме. Типот испадна многу разбран за разлика од некои тука а и покажа дека има храброст.

Со него нема да ме насаскате не ни пробувајте, се почитуваме обострано :).

Значи појак е. :D

Значи појак е. :D

Ти реков нема да ме насаскате, ниту јас ниту он е глуп да каже кој е појак без борба а борба нема да има за ваш ќеиф ;). Може некад ќе си направиме спаринг за наш ќеиф ама да се тепаме ради вас може само да сонувате :).

Јас од целава идиотштина што се изнапиша на темава може си најдов другар што е храбар (плус уште еден што испадна ептен фер) а и една нова другарка, мене ми се исплатеше у секој случај :icon_lol:.

Абе до толку ли ви смета ако ве наречат досаден? Па дури и се карате. Богдачува.Ете мене 3ца ми рекоа и ми се срциња сите. <3

Иначе коа ја видов темава првин бев:

tCp90.gif

Подоцна по некои добри мислења бев:

aKe2I.gif

Па коа прочитав дека некои се бунат зашто биле ставени на листа па и се бранат и напаѓаат:

7Rbp1.gif

И коа сакав да пишам онака големо мислења за сите буљаши што се бранат што некој ги стаил на некоја си листа на досадни, едноставно направив:

kpTtT.gif

И така. Се надевам дека сум ви досаден и понатаму.

Иначе Ставро, Цитро и буцио. Цареви!
тебе те заборавивме у пизду матер...да не си избеган од трауматологија??

И најново македонка1984 или1985...ми ги течи мадињата во љубовни проблеми.

Д
о
с
а
д
е
н

м
и

е

Д
М
Т

Ти реков нема да ме насаскате, ниту јас ниту он е глуп да каже кој е појак без борба а борба нема да има за ваш ќеиф ;). Може некад ќе си направиме спаринг за наш ќеиф ама да се тепаме ради вас може само да сонувате :).

Јас од целава идиотштина што се изнапиша на темава може си најдов другар што е храбар (плус уште еден што испадна ептен фер) а и една нова другарка, мене ми се исплатеше у секој случај :icon_lol:.

Не заради нас бе. За државата ... или за цура некоја. Обично билдери за цура се тепаа:

„Што ми ја гледаш девојката бе, а!?
Не бе дечко не ја гледам, иам криви очи.
Абе немој да ти ги исправам, разбра.
Добро бе дечко, исправи ми ги.“

И такви работи. ;)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom