Топ 3 Најдосадни Форумџии

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
19 март 2011
Мислења
18.984
Поени од реакции
40.199
Епа имаш фора да накупиш черепи,пентаграми и црна мантија до следната собиранка.Не за друго може Ипсисимус и пиво ќе те части :vozbud:
Договорено. И ќе фрлам магија на присутните. Да станат поубави и поинтересни...

Zaphod Beeblebrox

Поранешен покул Божино
Член од
7 јуни 2008
Мислења
16.676
Поени од реакции
21.233
Абе до толку ли ви смета ако ве наречат досаден? Па дури и се карате. Богдачува.Ете мене 3ца ми рекоа и ми се срциња сите. <3

Иначе коа ја видов темава првин бев:

Подоцна по некои добри мислења бев:

Па коа прочитав дека некои се бунат зашто биле ставени на листа па и се бранат и напаѓаат:

И коа сакав да пишам онака големо мислења за сите буљаши што се бранат што некој ги стаил на некоја си листа на досадни, едноставно направив:

И така. Се надевам дека сум ви досаден и понатаму.

Иначе Ставро, Цитро и буцио. Цареви!

Kaiser

Hidden Fortress
Член од
6 мај 2011
Мислења
3.202
Поени од реакции
2.443
Моментот со тепачките е најбољи... хахаххахах...
Моментот со тепачките е најбољи зашто се договоривме со дечкото на пиво да идеме, мислите луди сме ние за ваш ќеиф да се кршиме :pos:.

Kaiser

Hidden Fortress
Член од
6 мај 2011
Мислења
3.202
Поени од реакции
2.443
Се исплаши а :icon_lol:
Ние што сме тренирани не се тепаме меѓу себе ниту се вреѓаме, тоа други го прават. Ниту јас ниту он се исплашивме туку многу убаво се разбравме. Типот испадна многу разбран за разлика од некои тука а и покажа дека има храброст.

Со него нема да ме насаскате не ни пробувајте, се почитуваме обострано :).

Таруно

Еким
Член од
9 јуни 2010
Мислења
2.610
Поени од реакции
2.505
Ние што сме тренирани не се тепаме меѓу себе ниту се вреѓаме, тоа други го прават. Ниту јас ниту он се исплашивме туку многу убаво се разбравме. Типот испадна многу разбран за разлика од некои тука а и покажа дека има храброст.

Со него нема да ме насаскате не ни пробувајте, се почитуваме обострано :).
Значи појак е. :D

Kaiser

Hidden Fortress
Член од
6 мај 2011
Мислења
3.202
Поени од реакции
2.443
Значи појак е. :D
Ти реков нема да ме насаскате, ниту јас ниту он е глуп да каже кој е појак без борба а борба нема да има за ваш ќеиф ;). Може некад ќе си направиме спаринг за наш ќеиф ама да се тепаме ради вас може само да сонувате :).

Јас од целава идиотштина што се изнапиша на темава може си најдов другар што е храбар (плус уште еден што испадна ептен фер) а и една нова другарка, мене ми се исплатеше у секој случај :icon_lol:.

karlovic

имам срце ама имам и фрижидер
Член од
5 ноември 2010
Мислења
616
Поени од реакции
161
Абе до толку ли ви смета ако ве наречат досаден? Па дури и се карате. Богдачува.Ете мене 3ца ми рекоа и ми се срциња сите. <3

Иначе коа ја видов темава првин бев:

Подоцна по некои добри мислења бев:

Па коа прочитав дека некои се бунат зашто биле ставени на листа па и се бранат и напаѓаат:

И коа сакав да пишам онака големо мислења за сите буљаши што се бранат што некој ги стаил на некоја си листа на досадни, едноставно направив:

И така. Се надевам дека сум ви досаден и понатаму.

Иначе Ставро, Цитро и буцио. Цареви!
тебе те заборавивме у пизду матер...да не си избеган од трауматологија??

И најново македонка1984 или1985...ми ги течи мадињата во љубовни проблеми.

831

רַב אושר של חוכמה
Член од
8 ноември 2009
Мислења
6.951
Поени од реакции
12.558
Д
о
с
а
д
е
н

м
и

е

Д
М
Т

Таруно

Еким
Член од
9 јуни 2010
Мислења
2.610
Поени од реакции
2.505
Ти реков нема да ме насаскате, ниту јас ниту он е глуп да каже кој е појак без борба а борба нема да има за ваш ќеиф ;). Може некад ќе си направиме спаринг за наш ќеиф ама да се тепаме ради вас може само да сонувате :).

Јас од целава идиотштина што се изнапиша на темава може си најдов другар што е храбар (плус уште еден што испадна ептен фер) а и една нова другарка, мене ми се исплатеше у секој случај :icon_lol:.
Не заради нас бе. За државата ... или за цура некоја. Обично билдери за цура се тепаа:

„Што ми ја гледаш девојката бе, а!?
Не бе дечко не ја гледам, иам криви очи.
Абе немој да ти ги исправам, разбра.
Добро бе дечко, исправи ми ги.“

И такви работи. ;)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom