Фан Клуб: Реал Мадрид

Член од
31 јули 2011
Мислења
936
Поени од реакции
741
кога ќе с епобедит вака,најмногу ми е кејф.Иако е досадно и монотоно,добро е да видиш дека знајш напаѓачки да се браниш,и единствен начин да ти ја пробијат одбраната е со шутеви од далеку.А сега со Лион,очеквам малце поефикасно и поофанзивно.И се знајт лекот за нив...КАРИИИИИИИИМ :)

Freddy Krueger

The Dream Master
Член од
18 март 2009
Мислења
2.236
Поени од реакции
2.028
мн ме нервира што се навкнаа само на контри да даваат голови,и од обична акција некако не им се напаѓа...очекувам со лион и осасуна да се раздаваат голови и роналдо конечно да го постигне 100-от гол..:D:D

Член од
18 декември 2009
Мислења
6.125
Поени од реакции
872

Подобар наслов одамна немам прочитано на Марка..

ASI SE GANAN LA LIGAS.. или во превод - вака се освојува Ла Лига.
Осеќа Мурињо дека оваа година ќе биде годината на неговиот тим, исто како и јас:)
--- надополнето: Oct 30, 2011 11:04 AM ---
П.С. Честито Победа!!!
Со Лион некој е задовлен со Х некој не. Епа драги Дами и Господа само победа се почитува, а Х ќе е онака нема да ни шкоди. :D

A

apidrone

Гостин
Доволен е и бод за и теоретски да обезбедиме прво место, затоа што после доаѓа Динамо, на кој мора да му се удри една чврга за острата игра на Максимир. Сакам онака да им се истурат.

OziLLLL

MADRIDISTA
Член од
8 октомври 2008
Мислења
3.334
Поени од реакции
1.892
Најарно е да си игра како против виљареал, први 15 20 минути јако темпо ако даде гол даде, после повлечено да се одморат за до сабота :)

A

apidrone

Гостин
Дај Мурињо нека ги одмара Португалците, иде бараж со Босна...

Шурикен

Hard Core !
Член од
8 ноември 2008
Мислења
6.559
Поени од реакции
4.072
  • Mourinho nije pobjedio osam utakmica zaredom od 2005.(njegov rekord je 10 uzastopnih pobjeda)
  • Kaka je odigrao zadnjih 10 utakmica Reala.Nikad nije odigrao 11 utakmica zaredom.
  • Ronaldo i Higuain su zabili po 10 golova u 10 utakmica! To je prvi par koji je učinio nakon 78 godina.
  • Najbolji strijelaci u gostujućim utakmicama Primere: Cristiano Ronaldo(6),Higuain(5),Juanlu(4) [Svi golovi Messija ove godine su dati doma]
  • Mourinhov Real je zabio 134 gola u 48 ligaških utakmica(2.79 gol/utakmici)
  • Higuain je ušao u Top 20 listu strijelaca Reala u povijesti(87 golova)

Riken

the power of imagination makes us infinite
Член од
9 декември 2008
Мислења
12.817
Поени од реакции
30.703
Толку од Леванте :P

Drettica

Graxhanin of Severstan
Член од
24 ноември 2008
Мислења
12.625
Поени од реакции
14.933
Конечно табелата за заличи на нешто. Не треторазредни цигански екипи да бидат први сега и ланската сезона :sneaky:

OziLLLL

MADRIDISTA
Член од
8 октомври 2008
Мислења
3.334
Поени од реакции
1.892
Ајде да си останеме тука на врвот, и ќе ом ја пееме на фарса ја сум на врвот бе брат :D

Kajgana Shop

На врв Bottom