Фан клуб: Милан

Саше?

• Вкупно гласачи
    26
  • Гласањето е завршено на .
Член од
4 октомври 2010
Мислења
8.213
Поени од реакции
14.482
ај сега нека дојде тој што се смееше дека Аквилани не може да го замени Пирло, вистина е дека не може да се суди од еден натпревар ама навистина има доста потенцијал во него, а и се гледа колку е поразмрдана средината со него
Не е само еден натпревар. Веќе четири натпревари по ред игра многу добро (со Палермо, Бате, Лече полувреме, Рома)... Е, сега, нема потреба да се споредува со Пирло, важно е дека игра добро, не мора да е нов Пирло, нека си биде Аквилани и доволно е. :)

kusiPATO

Росоњер!
Член од
26 август 2011
Мислења
22
Поени од реакции
2
зашто алегри искочи порано од стадион ?? или ја лошо сум видел ?

Член од
15 август 2011
Мислења
125
Поени од реакции
40
Зарем уште ли има фанови на Милан што се крстат во Сидорф ? o_O

Ја се крстам у Зедорф,бев скептик долго време за комбинацијата сидорф пирло лани,затоа што ја успоруваа многу играта на милан,но сидорф има уште да покажува како се игра и како се дрибла!!За едно полувреме таман е дечкото :))

Член од
30 јануари 2008
Мислења
13.907
Поени од реакции
23.317
зашто алегри искочи порано од стадион ?? или ја лошо сум видел ?
Искочи, се расправаше со судијата и овој му покажа кон соблекувалната но не видов дали му покажа црвен !

Дим4е

NZT-48, want some?
Член од
24 октомври 2007
Мислења
7.276
Поени од реакции
8.419
Зарем уште ли има фанови на Милан што се крстат во Сидорф ? o_O

Ја се крстам у Зедорф,бев скептик долго време за комбинацијата сидорф пирло лани,затоа што ја успоруваа многу играта на милан,но сидорф има уште да покажува како се игра и како се дрибла!!За едно полувреме таман е дечкото :))
За тоа постои букмарк брат ми :pos: кај мене веќе Жути е обележан :icon_lol:

Член од
10 јуни 2009
Мислења
1.422
Поени од реакции
401
Палермо,Бате,Лече,Парма,Рома :D би требало серијата да продолжи во ист ритам до крајот на годинава доколку се случи нешто непревидливо.Ибра ја враќа самодовербата од него се очекува најмногу.Коментаторот на телма т.е Бранко Аквилани како да не сака да го даде максимумот против својата поранешна екипа:LOL:,а Аквилани изигра сосема добро а можеби и најдобро имаше 2 асистенции.Forza Milan
Следен натпревар не очекува на градскиот стадион во Борисов на 1 ноември во вторник.

Член од
10 октомври 2009
Мислења
2.955
Поени од реакции
1.349
Следен натпревар не очекува на градскиот стадион во Борисов на 1 ноември во вторник.
...во 18.00ч. играме па можи ќе ги гледаме на анал 5 освен ако нема некоја турска серија во тој термин.:X3:

Сутлијаш

PAZZO PAZZINI
Член од
5 декември 2010
Мислења
2.614
Поени од реакции
1.550
Палермо,Бате,Лече,Парма,Рома :D би требало серијата да продолжи во ист ритам до крајот на годинава доколку се случи нешто непревидливо.Ибра ја враќа самодовербата од него се очекува најмногу.Коментаторот на телма т.е Бранко Аквилани како да не сака да го даде максимумот против својата поранешна екипа:LOL:,а Аквилани изигра сосема добро а можеби и најдобро имаше 2 асистенции.Forza Milan
3 асистенции, и корнерот тој го изведе.

Член од
16 октомври 2011
Мислења
371
Поени од реакции
408
Требаше да го пушти Таиво наместо Замброта .. Иако Таиов е повеќе напаѓачки настроен , поради Замброта примивме гол . .Треба Таиво да добива повеќе шанси

Член од
19 октомври 2010
Мислења
576
Поени од реакции
344
Не лупај бе...
Само колку да се пише нешто.И без пари да е што кој ... ќе ми е ако игра 2 пати во цела сезона!?
Иде јануарски преоден рок тој уште настап нема,дру се ухода едно друго отиде сезозата!!
Ало дечко ја не лупам ко ти што лупаш за се и сешто на темава колку да си билдаш мислења! Ја те читам и ти се смеам! Што ако иде јануарски преоден? Да не има некој асален па да купат? Тие у јунски не купуваат не им се лупа пари не па у јануарски ке купеле и тоа централен бек... хахахахахаха вицови, вицови
Епа ај еве сезоната за тебе уште сеа заврши, дај им го скудетото на Губентус пред нас се... бот :tapp:

Член од
20 ноември 2008
Мислења
6.104
Поени од реакции
2.514
Ало дечко ја не лупам ко ти што лупаш за се и сешто на темава колку да си билдаш мислења! Ја те читам и ти се смеам! Што ако иде јануарски преоден? Да не има некој асален па да купат? Тие у јунски не купуваат не им се лупа пари у јануарски ке купеле и тоа централен бек... хахахахахаха вицови, вицови
Епа ај еве сезоната за тебе уште сеа заврши, дај им го скудетото на Губентус пред нас се... бот :tapp:
Лани во зимскиот ги зедовме Вам Бомел кој ако не беше можеби и немаше да освоиме лани титула, а како што гладам уште се потпираме на него. И нормално Касано во кој сега се крстиме. А ако све оди според планот на зима да дојде Монтоливо, тогаш не гледам зошто се буниш.

Член од
1 јуни 2011
Мислења
25.915
Поени од реакции
41.876
...во 18.00ч. играме па можи ќе ги гледаме на канал 5 освен ако нема некоја турска серија во тој термин.:X3:
Не :mad:
--- надополнето: Oct 30, 2011 2:06 PM ---
Лани во зимскиот ги зедовме Вам Бомел кој ако не беше можеби и немаше да освоиме лани титула, а како што гладам уште се потпираме на него. И нормално Касано во кој сега се крстиме. А ако све оди според планот на зима да дојде Монтоливо, тогаш не гледам зошто се буниш.
Монтоливо не игра баш добро оваа сезона, поарно онај бразилецот Касемиро да го земат на зимо да искористат нон-еу а на лето Монтоливо без пари Фиорентина нема да го даде сега. ;) Читам овај лудако Крудели изјавил дека веќе имаат договор со Касемиро :)
На прв поглед добар е оваа сезона гледам има 25 асистенции и 5 голови. Планираат да го земат заедно со Џенова :D

Член од
19 октомври 2010
Мислења
576
Поени од реакции
344
Ги земавме за 0, таква ни е политиката и то је то, и Монтоливо може за мастика да го земеме, може и некој десетти да испадне ко што улета Ночерино за хамбургер од 7ца јас немам ништо против тоа, но некој да ми наметнува мислење од типот Мексес бил непотребен (а е за 0), требало у јануарски да чекаме некој да улета... Е тоа не го сфаќам! Доооолга е сезоната, титулата се крши март-април, а ако се знае дека на 3фрона идеме со сите сили до крај, можно е и у цреп1 и 2 да се крстиме, а не па у Мексес!

OMGWTFBBQ

Bone for Tuna
Член од
3 февруари 2007
Мислења
8.802
Поени од реакции
4.419
Против Катанија суспендирани се Ночерино и Боатенг, па би било добро Сидорф да се врати до тогаш и средината да биде

..............Ван Бомел.....
...Аквилани..........Сидорф...

Kajgana Shop

На врв Bottom