- Член од
- 18 јули 2009
- Мислења
- 6.761
- Поени од реакции
- 6.537
Значи вака сеа Раниери направи грешки кои го коштаа уште еден пораз,првата грешка му е што го игра Нагатомо кој се гледа дека не е за голем клуб бидејки освен брзина нема ништо друго,втора грешка го става Кастињос кој сигурно ни самиот не бил свесен дека ке игра(на вакво дерби не се става играч кој е нов и нема играно 1 цела утакмица) тоа може само да му успее на голем играч (пример Снајдер) во времето на Мурињо кога дојде од авион право на терен за со Милан.Трета грешка му е вадењето на Оби и ставањето на Станкович(деструктивец) а треба да брка негатива,доказ дека згреши е тоа што ние во второ не можевме да нападнеме а со Оби во прво се играше далеку подобро и се напаѓаше! Друга работа е што не ги приметил квалитетие на Алварез,за разлика од Кастињос овој играч можеше комотно да игра прва постава бидејки дечково за тие 10 минути направи повеќе од сите други играчи.Значи не викам дека да бил друг тренер ке сме тепале али Раниери направи грешки со кои потврдува дека е лузер и дека не е за голем тим,за крај да напоменам дека Морати во зима мора да купи асален лев бек,едно крило по можност Хазард и уште еден играч во средина(мислам дека Куцка е договорен) али ако сака квалитетен нека фрли повеќе пари . Ме разочара денес Снајдер бидејки ова му беше една од најлошите партии во кариерата,многу топки згреши а врв беше коа се обиде од центар да даде гол ! Да додадам дека ова е најтешкиот перид на Интер од кога јас сум фан на овој клуб, 16 место е најдоле до сеа и навистина жално е да се биде на тоа место после 5 успешни години,сите знаеме дека Интер е луд тим и дека може да се врати од секоја позиција, но оваа сезона со ваков тренер ке се помучиме малце за во топ 3 (со оглед дека оваа година само овие идат ЛШ) ,оптимист сум дека нема да се предадеме и дека играчите ке дадат све од себе да се вратат на вистинските патеки,тоа е интерашка крв која тече низ сите нас и јасно ни е дека клубот ке направи све за да се врати на врвот ! ВИСТИНСКИТЕ ФАНОВИ СЕ СО ТИМОТ И ВО ДОБРО И ВО ЗЛО!