Дајте бе отворете тема за најинтересни форумџии, да почнеме да шириме љубов и разбирање наоколу...
Имаш за најзгодна форумџика, ете тема за мераци

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Дајте бе отворете тема за најинтересни форумџии, да почнеме да шириме љубов и разбирање наоколу...
Имаш за најзгодна форумџика, ете тема за мераци.
Абе не се занесувај ке те искршат од ќотек .
Кога не го знаеш кој е што само се закачуваш .
Да, само што тоа е тешка тема. Јас се на се имам видено 5-6 форумџивки, некомпетнтен сум да судам...
Е добро де, од тие пет-шест одбери фаворит. Колку да не биде празна темата...Да, само што тоа е тешка тема. Јас се на се имам видено 5-6 форумџивки, некомпетнтен сум да судам...
Е добро де, од тие пет-шест одбери фаворит. Колку да не биде празна темата...![]()
со постов сеа се изглупира на мртвојас како наинтересен член на овој форум уште неколку форуми во македонија и пошироко во светот и пошироо и со моето долгогодишно искуство, неможам да издвојам најдосадни 3 членови пошто не ги ни читам има 2-3 женски они ми работат на средување на профилип о форуми пошто јас сум многу читан на сите форуми кој ги посетувам и некогаш тие 2- женски имаат секс со мене за да добијат покачување
1
16.Ставрогин оти не личи на ЛаВеј колку што ми беше ветено дека ќе личи
.
.
Абе личам, само што сум здебелен малку сега...
![]()
^
Dude би прескокнал сабота за испаѓање за да седиш на форум и сеир да пукаш? Damn...