- Член од
- 10 февруари 2008
- Мислења
- 3.947
- Поени од реакции
- 2.060
Не благодарам, не сум љубител на такви нешта... :salut:сакаш да си купиш? да прашувам колку ши продава бабата?
Не благодарам, не сум љубител на такви нешта... :salut:сакаш да си купиш? да прашувам колку ши продава бабата?
Старамодно е бе шо ви е вас луѓето на месечината отидоа вие уште со јамболии се покривате навечер зима кога е....Не благодарам, не сум љубител на такви нешта... :salut:
Не дека е старомодно или модерно туку не е практично... Собира многу прашина, а тешка е за перење и сушење...Старамодно е бе шо ви е вас луѓето на месечината отидоа вие уште со јамболии се покривате навечер зима кога е....
вчера ми донесоа една јамболија од викендица од времето.. си ја средив место килим... и изглеа баш ко најмодерните килими што се... така да рулз... бтњ нз дали сте имале секс на јамболија хахахахаНе дека е старомодно или модерно туку не е практично... Собира многу прашина, а тешка е за перење и сушење...
со што да се покриваат? со месечина?Старамодно е бе шо ви е вас луѓето на месечината отидоа вие уште со јамболии се покривате навечер зима кога е....
Јас се покривам со прекривач од Стружанка, најобичен.со што да се покриваат? со месечина?
Нема поубаво чуство надвор да врне снег,да е камен ладно.. Ти дома да седиш слушаш како гори оган и спиеш под јамболија.. РАЈЈЈЈЈЈЈЈЈ!!!!!!!!
Аааааааа им помина сега го поскапеа парното и струјата па на мода се враќаат јамболиите и дрвата .Им помина времето на Јамболиите.
Другар, јамболии се користеа до 95та. Умре таа мода сега. Освен ако не си во куќичка на планина па да користиш јамболија. Но и тие таму не користат јамболии веќе. 21 век сме, има сто пати подобри нешта од јамболиите.Аааааааа им помина сега го поскапеа парното и струјата па на мода се враќаат јамболиите и дрвата .