Фан Клуб: Реал Мадрид

Член од
31 јули 2011
Мислења
936
Поени од реакции
741
Од сеа се кладам дека дури им оди вака,секоја утакмица ќе се менвет во прв состав Игуаин и Бензема,и секогаш ќе даваат гол на утакмица.......марк мај вордс :)

OziLLLL

MADRIDISTA
Член од
8 октомври 2008
Мислења
3.334
Поени од реакции
1.892
Нели гледа мурињо дека роналдо само му штете на тимот во овие последни 2 утакмици шо ако е 90 милиона само сере у напад

Член од
21 септември 2008
Мислења
14.606
Поени од реакции
14.446
А ја пак се чудам кај ми е христијан оно еве го :)
Дај не сери без врска, жити се. Еден натпревар ќе одигра лошо и одма мора да се трескаат глупости. Убаво е кога дава по три гола на натпревар. Меси промаши пенал за победа во 90 па ни еден фан на Барселона не пиша ништо против него. Во овие два натпревари му штетел на тимот, а во овој натпревар се одиграни само 30 минути. Ако дае сеа три гола понатаму, пак ќе му штети на тимот ?

OziLLLL

MADRIDISTA
Член од
8 октомври 2008
Мислења
3.334
Поени од реакции
1.892
^ Не со тоа дали дал гол или не, туку како се понаша и само брза напред гол та гол 100ти ке го дае не му бега, имаше шанси да асинстира ја сопира топката пробува он да ја протне, немам ништо против него едноставно како дете е на теренот.

Член од
2 јули 2009
Мислења
340
Поени од реакции
395
Ајде почнавте да плукате по Роналдо :mad:
Какви ли само глупости нема да прочиташ еј?!? Му штетел на тимот?!? Најдобриот играч во светот му штети на тимот, како па да не. Ај смирете си ги страстите малку и да не слушнам веќе вакви муабети.

OziLLLL

MADRIDISTA
Член од
8 октомври 2008
Мислења
3.334
Поени од реакции
1.892
Де де нели е форум ова и да изјаснеме мислење, јас не рече севкуно, само за овие 2 меча не му иде на озил го ваде веднаш, зашо не и роналдо нека проба со 2 напаѓача пример, тоа не дека плукам одма :) rlx

Член од
21 септември 2008
Мислења
14.606
Поени од реакции
14.446
^ Не со тоа дали дал гол или не, туку како се понаша и само брза напред гол та гол 100ти ке го дае не му бега, имаше шанси да асинстира ја сопира топката пробува он да ја протне, немам ништо против него едноставно како дете е на теренот.
Не знам што ти е чуден неговиот однос, меѓутоа сите знаеме дека е таков и не може во тој поглед ништо ние да направиме..

Јас се што имам да кажам за него, си кажав во овој пост.

OziLLLL

MADRIDISTA
Член од
8 октомври 2008
Мислења
3.334
Поени од реакции
1.892
Не знам што ти е чуден неговиот однос, меѓутоа сите знаеме дека е таков и не може во тој поглед ништо ние да направиме..

Јас се што имам да кажам за него, си кажав во овој пост.
Не беше до толку, сеа е по лигле :D

Член од
23 јануари 2009
Мислења
10.640
Поени од реакции
2.504
Добро е што тие ниту се приближија кон голот а ние имавме барем уште 2, да кажам беа 90% шанси.Уште еден брз во второ и ќе бидам најсреќен од ваква паметна,не истрошлива и корисна игра.

Kajgana Shop

На врв Bottom