Рома-Милан 29.10.11 - 18:00

• Креатор на темата Креатор на темата jovanovski
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе биде победник?

• Рома

Гласови: 26 34,2%
  • Милан

Гласови: 42 55,3%
  • Нерешено

Гласови: 8 10,5%

• Вкупно гласачи
    76
  • Гласањето е завршено на .
Хулк брат,ако јуве има појака средина од Милан значи незнам......ова го зборам објективно не дека сега се разиграат Боатенг,Ночерино и Аквилани па се јачам или дека се работи за јуве и милан. Имате и вие јака средина не е да не,Видал мене многу ми се свиѓа како играч и баш сакав во Милан да дојде,Маркизио,Пепе,Красиќ ако им се погоди денот играат ако не нигде ги нема,Пирло игра малце подобро од што играше во Милан последните 2-3 год така да тоа е напредок за него,али за платата што ја јаде не вреди.

Он-Топик Јас мислам дека Милан се влезени во добра форма сврзаа неколку победи по ред,одбараната треба да си ја консолидираат и Абијати да си ја чукне келавата глава малце.
Рома ми се многу непредвидлива екипа затоа не ги ни играм на ливче никогаш,плус ова е дерби така да се може да се случи,добри трансфери имаа летово.
Сакам победа на Милан,иако и нерешено ќе биде добар резултат.
Да бидеме реални единствени добри играчи од средината ви се Ночерино, Боатенг и Сидорф (капа доле за човеков), сите статистики досега покажуваат дека Јуве има најцврста средина незнам што тука не е јасно. Можда за некое време ова нема да е случај никој не знае како ќе се одвиваат работите до крајот на првенството. Тоа не го менува фактот дека Милан е фаворит за скудетото, но мора да признаеш дека играме најдобар пресинг во лигата, барем сега за сега :)
--- надополнето: Oct 29, 2011 11:47 AM ---
Hulk брате не ме плаши фактот што тропаш глупости 24/7 туку ме плаши фактот што ти уствари си озбилен :eek:

Иначе очекуем 2 едно така без мака рутински, 0-2 у први 20 минута и цевчење после до 88-ма негде кога Абиати ќе им поклони еден гол на Рома, чисто онака од куртоазија !!

Значи 1-2 !!

За тие шо се кладат на интернет хинт, Boateng scores anytime !!
Жива патетика си човеку. Толку го мразиш Јувентус што нема пост поврзан со Јуве а да не реплицираш. Кога веќе зборуваш за глупости пролистај си ги постовите ќе најдеш еден куп такви. Ајде сега остани ми со здравје и продолжи да тролаш против Јуве ;)

Па не за џабе Боатенг беше прогласен за светски играч број 1 за минатата недела.

Па што е поголемо остварување за игри прикажани цел месец или само за 1 утакмица?

Ако изгубам ќе бришам бе друже, ако Хулк е толку сигурен дека ќе тепаат Рома минимум 2 гола разлика нека
ме цитира само..

или поарно нека рече, сакам да изгубат Милан за Јуве да им избега ;)
А што те боли тебе како сум типувал јас, си дадов моја прогноза дека Рома ќе победи и што тука не е јасно? Ако си толку по кладењето иди во кладилница пиши си ја 2, стави илјадарче и чекај. Преглупо е да се кладиш на форум при толку кладилници надвор :)

А што те боли тебе како сум типувал јас, си дадов моја прогноза дека Рома ќе победи и што тука не е јасно? Ако си толку по кладењето иди во кладилница пиши си ја 2, стави илјадарче и чекај. Преглупо е да се кладиш на форум при толку кладилници надвор :)

Абе баце до некња ја плукаше трансфер политикава на Рома, поради тоа што ги дале Менез,Вучко а ги донеле Кркич и Освалдо.
И се океј ти шо типуваш на Рома,само ме изнервира со оноа минимум 2 гола разлика демек со Чезена играат ..поарно кажи си дека сакаш Рома да тепа од знаеш добро кои ти причини ...

само ајде стравот го чува лозјето ;)

Абе баце до некња ја плукаше трансфер политикава на Рома, поради тоа што ги дале Менез,Вучко а ги донеле Кркич и Освалдо.
И се океј ти шо типуваш на Рома,само ме изнервира со оноа минимум 2 гола разлика демек со Чезена играат ..поарно кажи си дека сакаш Рома да тепа од знаеш добро кои ти причини ...

И уште стојам зад тоа дека тоа им беа грешки, со Менез и Вучко во моментов Рома ќе беа далеку далеку појаки, мое право си е бе баце, како сакам така ќе прогнозирам ;).

Па секој си ја врти водата на своја воденица:). Брат ми е за Милан и во кладилница одигра 2, а на Јуве одигра X.
Кој нормален навивач на Јуве вечер ќе навива за Милан или обратно, кој нормален навивач на Милан вечер ќе навива за Јуве?

Пирло моментално 2 класи појак од Боатенг ?
Чекај бе шо зборам јас ... Пирло 2 класи појак од Ночерино да речеме ? :confused:
Пирло е испеана песна ;)
8 натпреватри 0 голови 15 шутеви (12 од слободни удари)
Боатенг 6 натпревари 5 голови и 15 шутеви
Ночерино 8 натпревари 4 голови 13 шутеви
Аквилани 7 натпревари 1 гол 14 шутеви 3 асистенции
--- надополнето: Oct 29, 2011 2:23 PM ---
Па не за џабе Пирло беше избран за најдобар играч за месец септември ;)
најдобар играч со 0 голови :pos:

A не виде колку асистенции има Пирло ? Види па после ќе правиме муабет ;) ...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom