Barclays Premier League Season 2011/2012

• Креатор на темата Креатор на темата Факе
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе ја освои оваа година Премиер Лигата ???

• Вкупно гласачи
    223
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Па кога ви викаме најдобра лига вие не се согласувате :icon_lol:
Јас се согласвам дека премиер лигата е најубава за гледање и најнеизвесна безразлика дека сум за Милан :)

Ова веќе и не е толку смешно. Арсенал прими 8 парчиња, Јунајтед ппими 6 парчиња, еве сега Челзи прима дома 5 парчиња......ние примивме 4 парчиња.....остана уште Сити :D

Ова веќе и не е толку смешно. Арсенал прими 8 парчиња, Јунајтед ппими 6 парчиња, еве сега Челзи прима дома 5 парчиња......ние примивме 4 парчиња.....остана уште Сити :D

Од кого жити се?

Далеку од најдобра утакмица беше оваа.Со онакви одбрани на двете страни,ние од форумов екипа да направевме,ќе дадевме минимум 10 гола.
Кажи тогаш која беше најдобра утакмица оваа сезона?

Ги истрошија головите Челзи и Арсенал . Пола саат се игра веќе на натпреврите од 16h , само вила погоди.

Сандерленд-Болтон
Натпревар каде што Сандерленд беше за 2 класи подобар од Болтон? Или само онака го тресна натпреварот. Да тепаше Челси 5:3, сигурно ќе мислеше поинаку.
И не барајте изговори во слабите одбрани. Ако сите тимови имаат добри одбрани, ќе гледаме досадни утакмици со највеќе 2 гола.

Поздрав со сите фанови на Арсенал на форумов и нека ви е честита победата, заслужена беше.
Реално, не очекував ваков епилог од утакмицата, и заслужено изгуби Челзи. И двата тима играа добро, но за разлика од Арсенал, за Челзи првпат сезонава добивам впечаток дека не знае кај тера на утакмица, не ми беше јасна замислата на Боаш за мечов.
Секоја чест за Перси и Жервињо, убиствен тандем се.
Не сум задоволен од судењето на судијата, дозволуваше многу груба и опасна игра, тоа играчите го и искористија со неколку груби фаули од двата тима, среќа никој не излезе повреден.

Иначе освен што ја веќе честитав победата на Арсенал, сега да го прашам Картер, ме интересира негово најобјективно мислење за играта денеска на Кошиелни против Торес/Стариџ/Мата?
Дали бев во право, по мое денес Кошиелни покажа дека е солиден играч и голем потенцијал ама најреално изеде многу кичми, најсвежа ми е онаа од Торес, а Рамирес не го мешам, затоа што и претходно не зборевме за него али од него изеде многу кичми.
Поздрав :)

Натпревар каде што Сандерленд беше за 2 класи подобар од Болтон? Или само онака го тресна натпреварот. Да тепаше Челси 5:3, сигурно ќе мислеше поинаку.
И не барајте изговори во слабите одбрани. Ако сите тимови имаат добри одбрани, ќе гледаме досадни утакмици со највеќе 2 гола.

Иронија иначе.Лупам,само колку да одјебеш.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom