HULK
Black & White Fighter
- Член од
- 12 август 2008
- Мислења
- 1.897
- Поени од реакции
- 1.212
Да бидеме реални единствени добри играчи од средината ви се Ночерино, Боатенг и Сидорф (капа доле за човеков), сите статистики досега покажуваат дека Јуве има најцврста средина незнам што тука не е јасно. Можда за некое време ова нема да е случај никој не знае како ќе се одвиваат работите до крајот на првенството. Тоа не го менува фактот дека Милан е фаворит за скудетото, но мора да признаеш дека играме најдобар пресинг во лигата, барем сега за сегаХулк брат,ако јуве има појака средина од Милан значи незнам......ова го зборам објективно не дека сега се разиграат Боатенг,Ночерино и Аквилани па се јачам или дека се работи за јуве и милан. Имате и вие јака средина не е да не,Видал мене многу ми се свиѓа како играч и баш сакав во Милан да дојде,Маркизио,Пепе,Красиќ ако им се погоди денот играат ако не нигде ги нема,Пирло игра малце подобро од што играше во Милан последните 2-3 год така да тоа е напредок за него,али за платата што ја јаде не вреди.
Он-Топик Јас мислам дека Милан се влезени во добра форма сврзаа неколку победи по ред,одбараната треба да си ја консолидираат и Абијати да си ја чукне келавата глава малце.
Рома ми се многу непредвидлива екипа затоа не ги ни играм на ливче никогаш,плус ова е дерби така да се може да се случи,добри трансфери имаа летово.
Сакам победа на Милан,иако и нерешено ќе биде добар резултат.
--- надополнето: Oct 29, 2011 11:47 AM ---
Жива патетика си човеку. Толку го мразиш Јувентус што нема пост поврзан со Јуве а да не реплицираш. Кога веќе зборуваш за глупости пролистај си ги постовите ќе најдеш еден куп такви. Ајде сега остани ми со здравје и продолжи да тролаш против ЈувеHulk брате не ме плаши фактот што тропаш глупости 24/7 туку ме плаши фактот што ти уствари си озбилен
Иначе очекуем 2 едно така без мака рутински, 0-2 у први 20 минута и цевчење после до 88-ма негде кога Абиати ќе им поклони еден гол на Рома, чисто онака од куртоазија !!
Значи 1-2 !!
За тие шо се кладат на интернет хинт, Boateng scores anytime !!