се е можно...Коментар на YouTube за Енцо Зидан.
Does Kaka have affaire with Zidane's wife?
Си знаеш ти Сахин за кај е печен,нема бегање веќе готово
--- надополнето: Oct 28, 2011 4:46 PM ---
CONVOCATORIA DEL REAL MADRID:
Porteros: Casillas, Adán y Tomás Mejías.
Defensas:
Ramos, Arbeloa, Marcelo, Varane, Pepe y Coentrão.
Centrocampistas: Özil, Di María, Xabi Alonso, Callejón, Lass, Khedira, Kaká y Altintop.
Delanteros: Cristiano Ronaldo, Higuaín y Benzema.
Мурињо: Сахин сака, но неможе...лелееееее Мур све ти твое
И Марсело, Озил, Роналдо а???Си знаеш ти Сахин за кај е печен,нема бегање веќе готово
Брат полека,смири се. Сите сакаме да го видиме дебито на Сахин,дали ќе се вклопи во тимот,како ќе игра. Но неможе одма бидејќи беше повреден 2 месеци ако не се лажам и плус доколку не е целосно опоравен не треба да се ризикува. Не сме во криза играме ОДЛИЧНО така да calm down.Мурињо: Сахин сака, но неможе...лелееееее Мур све ти твое
Не ме интересира, сакам да го видам веќе па макар и да не направи ништоБрат полека,смири се. Сите сакаме да го видиме дебито на Сахин,дали ќе се вклопи во тимот,како ќе игра. Но неможе одма бидејќи беше повреден 2 месеци ако не се лажам и плус доколку не е целосно опоравен не треба да се ризикува. Не сме во криза играме ОДЛИЧНО така да calm down.
Тој третиот не фала,т,е може само еден дечко да го сака него,за мене јокИ Марсело, Озил, Роналдо а???
Ете ти, види го погоре на сликата.Не ме интересира, сакам да го видам веќе па макар и да не направи ништо
Закон !