Што ви е најсекси / најпривлечно кај жена/маж?

• Креатор на темата Креатор на темата Divider
  • Време на започнување Време на започнување
Широки раменици, убави заби и темен тен. Тоа ме привлекува на прв поглед....за понатаму треба малце повеќе:icon_mrgr

Широки раменици, убави заби и темен тен. Тоа ме привлекува на прв поглед....за понатаму треба малце повеќе:icon_mrgr

Имам широки раменици, убави заби и темен тен љубов на прв поглед

Ако не биде од прв пат, ќе поминам и уште еднаш се додека не ме бендисаш :)
Само какво гледање треба во живо или на слика?

Пожелно е во живо, ама ако се сметаш за фотогеничен може и на слика хахаха

бај д веј, спамираме, така да кај и да е ќе не бришат од темава:icon_lol:

Кај машки: полни усни, широки раменици, мазно меше, добро газе, заби убави.
Кај женски: мазни ножиња, значи ножиња без целулит и стегнато газе

Паа ако има тело авион,а фаца нема тогаш пак може, или ако има фаца ептен убава,а тело баш и нема и тогаш може :D

А ме интересира дали вас понежниот пол ве привлекува машко со тетоважи/тетоважа ?? :)

Паа ако има тело авион,а фаца нема тогаш пак може, или ако има фаца ептен убава,а тело баш и нема и тогаш може :D

А ме интересира дали вас понежниот пол ве привлекува машко со тетоважи/тетоважа ?? :)

Па зависи од тетоважата hehe, шача на страна, мене искрено ми е привлечно за други не знам.

стомачни и заби убави
п.с ако некој го сакаш значи дека целосно ти се допаѓа.

Ајде, се испофаливте тука сите, хаха
Инаку убави заби, средени нокти, колку што може помалку влакна на телото, не мора да е многу набилдан, само да не биде дебел, црн или смеѓ, подлабок глас, и најважно да биде паметен :pipi:

прво и најбитно... да има убави раце, незнам зашо некој ке се зачуде зашо ми е тоа битно ама незнам ни јас прво погледот ми паѓа таму, после нормално да е паметна, да знае да ме насмее во секој момент, се друго е плус =)

аа да и да има локни на косата :$

Да има завршено економски факултет и да има работено во грчка фирма.
Да биде дива и непослушна, да уживам кога ќе ја покорувам.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom