Не се преценувај мали ти дадов златна копачка не топка!!
Јас пишав дека се враќам и сите почнаа да откажуваат еј...не зезајте ако не да не играм пак а?
Или ај ќе бидам 4 судија..да не се буните
Не се преценувај мали ти дадов златна копачка не топка!!
Како што имаше обврски ти така ни се погоди и нас(Вори и мене).Јбга сесии се ќе ми е криво што нема да можам ни да играм,ни да гледам ама тоа е..
И јас не играм следен пут лични морални обврски
Истото би можел да го речам за тебе Не доаѓаш пошто упрпан си да не треба пак да го стаиш Боки на аватар
Лаже бе,се упрпа и сеа страв му е да дојде.Изглеа не е научен да губи.
Рандом тип некој!!СЕ заебвам од Рашнкид другарче беше!!
ПС.Позз до Македонка женската публика е одамна обезбедена!!
ППС.Официјално нашиот тренер воедно и спонзор Боки ќе биде присутен!!
ЦЦЦ и после жените оговарале?Може Македонка ќе се смилостиви па следен пат Ацид коа ќе игра ќе земе другарки со неа . Греота е Џену сама да биде .
Ако фалат луѓе или сме тамански ќе дојдат и јас нареден пут, а ако треба и ќе најдам играчи. Не се секирај за терминот.Два термина требало а сега за нареден пат немаме играчи.. Само да ве потсетам ако не се собереме сега следен пат толку од терминот значи се нервирам да повторувам дека за терминот ако сте сериозни треба да се игра а не вака еднаш играм еднаш не играм, дури и во ситуација како што бевме вчера 8 луѓе да сме нема да биде проблем со замени, али тие што се стандардни ако забушаваат ништо од сериозноста за терминот.