- Член од
- 19 октомври 2011
- Мислења
- 18
- Поени од реакции
- 16
Мислиш дека тој на мене би ми кажал ако ме варал ??? НЕ ВЕРУВАМ ! Подобро да не знам и да не знае , јас и на него сум му кажала НЕКА ПРАВИ ШТО СИ САКА , АМА САМО ДА НЕ ГО ФАТАМ ! Што се однесува до муабет тогаш со него , за тоа како јас се чувствував , верувај ми дека пробував и му кажував но тој си фураше по свое , многу сум трпелива и толерантна и имам разбирање но веќе кога гледам дека нема ништо ефект е тогаш играм по мои правила, не сум варала до тогаш ама баш никој не сум го варала од причина што верувам во тоа дека КАКО ЌЕ ПРАВИШ ТАКА ЌЕ ТИ ПАРАВАТ ,но овој пат не беше тоа од страст или љубов да варам туку од потреба за муабет, сослушување и осаменост, тој секогаш нешто беше уморен за мене и повеќе сакаше да дреме на пц одколку да биде со мене. Не сум лоша женска да се разбереме едноставно имав лош период а тој не беше тука за мене , сметам дека е тоа е многу себично бидејќи јас тоа никогаш не сум му го направила ,секогаш сум била тука за него и во добро и во лошо и ден денес е така. И искрено не сакам да се правадм бидејќи само јас знам што се случуваше тогаш ... а и убаво ми беше и не се каам ама баш ИЧ !Истото и мене ми се случуваше. Не давав доволно внимание и ме изневеруваше. Ама една работа мразам... работење позади грб. Подобро кажи му ако нешто ти смета кај него и дека она што не го добиваш од него, ти доаѓа да го побараш од друг. Тоа го поштувам, али забивање нож во грб во никој случај.
Јас бев искрен, и кажав дека нашиот сексуален живот е сведен на минимално ниво и имам потреба од повеќе. Штом не го добивам од нејзе чувствувам потреба да го добијам од друга. И замисли побудале девојчево. Очигледно денес искреноста не се цени, а во овој свет повеќе функционира мотото: "ќути си, трај си, прај си".