Дали би простиле неверство?

• Креатор на темата city
  • Време на започнување
Член од
19 октомври 2011
Мислења
18
Поени од реакции
16
Или пократко кажано, не би простила. Како тоа би простила ама не би заборавила? Као, ќе си се ебеме пак на редовна база, ама јас ќе замислувам како ја убивам додека ти го пушам? Не те сфаќам. Или забораваш свесно или не забораваш.
--- надополнето: Oct 28, 2011 9:15 AM ---

Не мораш бре да сфаќаш , едно е да простиш а друго е да заборавиш ... а и речников ти вришти...

Член од
15 јуни 2011
Мислења
409
Поени од реакции
304
Стар почетник сосема си во право...но луѓево ги удрило некоја дамла или со сила се праат удрени.Ништо од тоа что си го напишал...како да сакаат исти нешта,да имаат сличен поглед на светот итх не го почитуваат.Туку влагаат у брак со една цел...ниту едниот од нив никогаш да не изневери.И тоа е сосема погрешно и смешно.

Познавам една госпоѓа која му дозволила на нејзиниот сопруг да има секс со некоја девојка.И се фрлив на размислување за тоа.и си велам...нели е тоа убаво.Кога човекот кој го сакаш нема да го ограничуваш,кога ќе му дадеш слобода и простор,за мене тоа е вистинска љубов,без барања и ограничувања од типот..."само ако ме изневериш".

Член од
15 јуни 2011
Мислења
409
Поени од реакции
304
МА ДАЈ ТЕ МОЛАМ КАЛИНКЕЕЕЕ... ХАХАХАХАХАХААААА
што тоа ме молиш?За вас е неопростиво некој да има различни размислувања од вас ,пошироки...не само црни и бели.Вие сакате едноумие....епа не може така драга соочи се со реалноста.Јас се соочив и затоа во бракот ќе ми биде убаво и нема да патам.

Член од
19 октомври 2011
Мислења
18
Поени од реакции
16
Стар почетник сосема си во право...но луѓево ги удрило некоја дамла или со сила се праат удрени.Ништо од тоа что си го напишал...како да сакаат исти нешта,да имаат сличен поглед на светот итх не го почитуваат.Туку влагаат у брак со една цел...ниту едниот од нив никогаш да не изневери.И тоа е сосема погрешно и смешно.

Познавам една госпоѓа која му дозволила на нејзиниот сопруг да има секс со некоја девојка.И се фрлив на размислување за тоа.и си велам...нели е тоа убаво.Кога човекот кој го сакаш нема да го ограничуваш,кога ќе му дадеш слобода и простор,за мене тоа е вистинска љубов,без барања и ограничувања од типот..."само ако ме изневериш".
ИЗГЛЕДА ТЕБЕ ТИ ПРЕЧИ ШТО ПОВЕЌЕТО РАЗМИСЛУВААТ ПОРАЗЛИЧНО ОД ТЕБЕ И ПОСТОЈАНО НЕШО ПЉУВАШ ПО ТОА ШТО ГО НАПИШАЛЕ КАКО ТОА ЛУЃЕТО ГИ УДРИЛО ДАМЛА И РЕД ДР. ГЛУПОСТИ... А И ГЛЕДАМ ОВДЕ САМО ТИ ИМАШ ВАКВО СЛОБОДНО МИСЛЕЊЕ ИЛИ ГЛУМИШ ЛУДИЛО ЗА ДА БИДЕШ ИНТЕРЕСНА И НЕ МИСЛИШ ДЕКА НЕ Е БАШ УБАВО ДО ТОЛКУ ДА СЕ ИЗДВОЈУВАШ ОД ОСТАНАТИТЕ САМО ТИ КО ДА СИ НАЈРАЗЛИЧНА ТУКА САМО ОД ТЕБЕ ЧИТАМ ВАКВИ РАБОТИ, ЈАС ДА ТИ КАЖАМ ИСКРЕНО БИ СЕ ЗАМИСЛИЛА КОГА БИ СЕ ДВОЕЛА ДО ТОЛКУ ОД ДРУГИТЕ И БИ ПОМИСЛИЛА ДЕКА ИМА НЕКОЈ ПРОБЛЕМ СО МЕНЕ !!!
--- надополнето: Oct 28, 2011 9:39 AM ---
што тоа ме молиш?За вас е неопростиво некој да има различни размислувања од вас ,пошироки...не само црни и бели.Вие сакате едноумие....епа не може така драга соочи се со реалноста.Јас се соочив и затоа во бракот ќе ми биде убаво и нема да патам.
ЈАС ТИ ВЕРУВАМ ДРАГА, И ОК Е ОВА АМА ПРАШАЊЕ Е ДАЛ СИ ВЕРУВАШ ТИ НА НАПИШАНОВО ;)

Член од
15 јуни 2011
Мислења
409
Поени од реакции
304
ИЗГЛЕДА ТЕБЕ ТИ ПРЕЧИ ШТО ПОВЕЌЕТО РАЗМИСЛУВААТ ПОРАЗЛИЧНО ОД ТЕБЕ И ПОСТОЈАНО НЕШО ПЉУВАШ ПО ТОА ШТО ГО НАПИШАЛЕ КАКО ТОА ЛУЃЕТО ГИ УДРИЛО ДАМЛА И РЕД ДР. ГЛУПОСТИ... А И ГЛЕДАМ ОВДЕ САМО ТИ ИМАШ ВАКВО СЛОБОДНО МИСЛЕЊЕ ИЛИ ГЛУМИШ ЛУДИЛО ЗА ДА БИДЕШ ИНТЕРЕСНА И НЕ МИСЛИШ ДЕКА НЕ Е БАШ УБАВО ДО ТОЛКУ ДА СЕ ИЗДВОЈУВАШ ОД ОСТАНАТИТЕ САМО ТИ КО ДА СИ НАЈРАЗЛИЧНА ТУКА САМО ОД ТЕБЕ ЧИТАМ ВАКВИ РАБОТИ, ЈАС ДА ТИ КАЖАМ ИСКРЕНО БИ СЕ ЗАМИСЛИЛА КОГА БИ СЕ ДВОЕЛА ДО ТОЛКУ ОД ДРУГИТЕ И БИ ПОМИСЛИЛА ДЕКА ИМА НЕКОЈ ПРОБЛЕМ СО МЕНЕ !!!
вака од тебе едно заклучив или си некое малолетно девојчено дојдено од Гламстик или Фемина или другото да не го кажам зашто ќе се навредиш а јас за разлика од тебе не навредувам.;)
Те уверувам дека многу др имаат мислење како моево само не сакаат јавно да коментираат од многу причини а и во инбох ми стигаат пораки од луѓе кои размислуваат исто после моиве постови.
Јас драга да сум на твое место би си размислила со главчето зашто ќе си имаш проблеми во бракот ако многу многу го врзуваш твојот маж.
Да те потсетам ова не е Фемина каде владее едноумие и каде сите се чесни сестри и изиграваат дежурни моралисти
Мене ми е убаво и немам проблем.Ама ти ќе си имаш.

Член од
19 октомври 2011
Мислења
18
Поени од реакции
16
вака од тебе едно заклучив или си некое малолетно девојчено дојдено од Гламстик или Фемина или другото да не го кажам зашто ќе се навредиш а јас за разлика од тебе не навредувам.;)
Те уверувам дека многу др имаат мислење како моево само не сакаат јавно да коментираат од многу причини а и во инбох ми стигаат пораки од луѓе кои размислуваат исто после моиве постови.
Јас драга да сум на твое место би си размислила со главчето зашто ќе си имаш проблеми во бракот ако многу многу го врзуваш твојот маж.
Да те потсетам ова не е Фемина каде владее едноумие и каде сите се чесни сестри и изиграваат дежурни моралисти
Мене ми е убаво и немам проблем.Ама ти ќе си имаш.
ДРАГА, ЛОШО СИ ЗАКЛУЧИЛА НИТ СУМ ОД ФЕМИНА НИТ СУМ МАЛОЛЕТНА А МОЖЕ И ДА СУМ ПОСТАРА ОД ТЕБЕ ,КОИ ДРУГИ БЕ ЗЛАТНА ,АЈДЕ КАДЕ СЕ ТИЕ ДРУГИ ОФ , ДА БЕ ЗАБОРАВИВ СЕ ПЛАШАТ ДА ПИШАТ ТУКА АМА ТИ ПИШУВААТ ВО ИНБОХ ... И МЕНЕ МИ Е СУПЕР ДА ТИ КАЖАМ БАРЕМ СУМ ИСКРЕНА А ТИ СО ТВОЕВО ГЛУМЕЊЕ НЕ ЗНАМ ДО КАЈ ЌЕ СИ СТИГНЕШ АМА МИСЛАМ ДЕКА НЕМА МНОГУ ДАЛЕКУ ....
--- надополнето: Oct 28, 2011 9:56 AM ---
И СЕ ЗАВИСИ ОД СИТУАЦИИ ,ЛУГЕ СМЕ И ОК Е НЕКОЈ ДА ПОГРЕШИ ДАЛ ВО БРАК ИЛИ ВО ВРСКА СЕ Е ТОА ОК , НО МИСЛАМ (СПОРЕД МЕНЕ) ДЕКА ПОДОБРО БИ БИЛО КОГА НЕМА ДА ЗНАМ ДЕКА СО НЕКОЈА МЕ ИЗНЕВЕРИЛ ИЛИ ЈАС СУМ ГО ИЗНЕВЕРИЛА
--- надополнето: Oct 28, 2011 9:57 AM ---
А ДА МЕ ВАРА И ЈАС ДА ЗНАМ И ДА ГО САКАМ ПАК ИЛИ ДА МЕ САКА ТОЈ МЕНЕ ОДКАКО КЕ СЕ ВРАТАМ ОД НЕЧИЈ ТУЃ КРЕВЕТ Е ТОА НЕ ВЕРУВАМ ПА НА ТРЕПКИ ДА МИ СЕ ОБЕСИШ...ЗАТОА ПОДОБРО Е ДА НЕ СЕ ЗНАЕ

Член од
22 август 2011
Мислења
326
Поени од реакции
346
Па или нема да патиш или ќе патиш многу повеќе. А и со вакви размислувања не би ни требало да стапуваш во брак, повеќе би ти одговарала една отворена врска:)
И знаеш како викаат, кој си игра со оган, може и да се изгори. Да не му биде послатко па во другиот кревет, па да си реши дека поубаво му е таму. Ама поради тоа што ти не сакаш да го ограничуваш веројатно ни ова не би ти сметало.

Vespertine

The Ugly Duckling
Член од
22 септември 2009
Мислења
2.932
Поени од реакции
3.387
Ако некоја ми значи многу во животот, нема да и простам неверство. Ако е некоја што не ми значи, ке и простам.

Член од
15 јуни 2011
Мислења
409
Поени од реакции
304
Па или нема да патиш или ќе патиш многу повеќе. А и со вакви размислувања не би ни требало да стапуваш во брак, повеќе би ти одговарала една отворена врска:)
И знаеш како викаат, кој си игра со оган, може и да се изгори. Да не му биде послатко па во другиот кревет, па да си реши дека поубаво му е таму. Ама поради тоа што ти не сакаш да го ограничуваш веројатно ни ова не би ти сметало.
ако му биде послатко во другиот кревет како на пр еве јас би го спречила тоа???со тоа што ќе му забранам да ме изневерува? Како можам да му забранам да не му се допадне некоја друга??Ако има лек за спречување кажи ми.
Со сила некого да натераш да те сака и друга да не погледне не можеш...ама со слобода ..можеш.

Член од
22 август 2011
Мислења
326
Поени од реакции
346
Со таквата слобода што му ја даваш ги зголемуваш шансите да отиде со друга. Еј, имам слобода од женава, чекај да си пробам со друга, еј море оваа подобра е, па се повеќе време е со неа, и на крајот ај чао жено.
Либералноста е во ред за некои работи, ама за вакви не.
А и морам да спомнам за делот кога рече дека на фемина се собрале моралните, ама изгледа па тука се собрале најлибералните. Или ќе да е тоа, или како една па така и сите.

Член од
15 јуни 2011
Мислења
409
Поени од реакции
304
Со таквата слобода што му ја даваш ги зголемуваш шансите да отиде со друга. Еј, имам слобода од женава, чекај да си пробам со друга, еј море оваа подобра е, па се повеќе време е со неа, и на крајот ај чао жено.
Либералноста е во ред за некои работи, ама за вакви не.
А и морам да спомнам за делот кога рече дека на фемина се собрале моралните, ама изгледа па тука се собрале најлибералните. Или ќе да е тоа, или како една па така и сите.
Вака...шансите да има секс со друга ако јас го тормозам и сум патетично љубоморна се 99 % ...а ако сум опуштена и не го пригушувам се многу помали...значи јас зборувам за факти сите машки со кои сум разговарала ми го кашале ова.
На фемина е така како што е затоа што таму за разлика од тука 90 % се девојки од 12 до 19 години а овде е обратно.

Член од
22 август 2011
Мислења
326
Поени од реакции
346
Демек како поминуваат годините стануваш полиберален е работава?
И јас мојот не го гушам, не му шепотам додека спие, не може да имаш секс со друга, не може да имаш секс со друга, за да му се увртат тие зборови во глава и да му бидат како Оче наш.
Се подразбира едноставно. А ти на твојот како си му дала до знаење дека ако има секс со друга ќе му простиш?

Kajgana Shop

На врв Bottom