Да пробам. Да не е ова:Ima edna pesna ide"..she pours herself another cop of coffe..." postara e, pomagajte
Оваа да не е ?Има една песна ја пуштаат на Радио, и на Сити и на Антена5 мислам ја пуштаат. Од Ријана е, нова (значи не онаа со Калвин Херис). Ако ја знае некој нека каже, зошто на радио не ја кажуваат која е, а ако им пишеш на Фејсбук па ич не ни гледаат дали си прашал.
Така да ако некој знае како се вика ќе го замолам да ми пише. Однапред благодарам.
Не е тааОваа да не е ?
Некој стих некое делче не знаеш од песната ??Не е таа
Уффф, ај да ја слушнам на радио па да ти кажам, вака не ми текнува. Но ја даваат често на радио. Ако слушаш може и ја знаеш и ти.Некој стих некое делче не знаеш од песната ??
Има една песна ја пуштаат на Радио, и на Сити и на Антена5 мислам ја пуштаат. Од Ријана е, нова (значи не онаа со Калвин Херис). Ако ја знае некој нека каже, зошто на радио не ја кажуваат која е, а ако им пишеш на Фејсбук па ич не ни гледаат дали си прашал.
Така да ако некој знае како се вика ќе го замолам да ми пише. Однапред благодарам.
Не не, нова е песната. Ги знам сите од Ријана до сега, али оваа е многу нова и не ја знам.
Нема веза,најдов,фала му на BushidoНекој да не ја знае песната од 1.38 до 2.26 што е?
Dj Antoine - This Time ?Aj uste ovaa i ne zamaram vise "This time you should take(fly) me away to a new place whete we... " masko ja pee nekoe soft pop rokce ne mnogu stara max 5 god
Princess of China - Coldplay ft. RihannaИма една песна ја пуштаат на Радио, и на Сити и на Антена5 мислам ја пуштаат. Од Ријана е, нова (значи не онаа со Калвин Херис). Ако ја знае некој нека каже, зошто на радио не ја кажуваат која е, а ако им пишеш на Фејсбук па ич не ни гледаат дали си прашал.