Фан Клуб: Барселона

• Креатор на темата Креатор на темата TripleH
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Незнам зашто Ето си го ставил во напаѓачката линија заедно со Ибра...кога се знае дека доколку дојде Ибра тогаш Ето се сели од Барса.

Ако дојде Ибра во Барса замислете каков напад ќе имаме едноставно убиствен и каков тандем ќе бидат со Меси :vozbud:самата помисла ме возбудува и Валдес мислам летото ќе биде слободен играч уште не му е продолжен договорот па така имаме шанса да си земеме и некој подобар голман на располагање ни стои Рене Адлер во Леверкузен одличен е засега на голот на Леверкузен и на голот на репрезентацијта на Германија а може и да го земеме репрезентативниот голман на Франција и голман на Марсеј Манданда:vozbud:.
Супер штом го продолжил договорот Хлеб со Барса таа година не се снајде убаво очекувам догодина одлично да се вклопи во тимот и може да му го заземе местото на Анри но не ми се верува а Боки ќе биде одлична замена за Ибра но треба малце и на Боки да се става минутажа повеќе во тимот а за лев бек најдобро располагање ни е Рисе како замена за Абидал.

Ако дојде Ибра во Барса замислете каков напад ќе имаме едноставно убиствен и каков тандем ќе бидат со Меси :vozbud:самата помисла ме возбудува и Валдес мислам летото ќе биде слободен играч уште не му е продолжен договорот па така имаме шанса да си земеме и некој подобар голман на располагање ни стои Рене Адлер во Леверкузен одличен е засега на голот на Леверкузен и на голот на репрезентацијта на Германија а може и да го земеме репрезентативниот голман на Франција и голман на Марсеј Манданда:vozbud:.
Супер штом го продолжил договорот Хлеб со Барса таа година не се снајде убаво очекувам догодина одлично да се вклопи во тимот и може да му го заземе местото на Анри но не ми се верува а Боки ќе биде одлична замена за Ибра но треба малце и на Боки да се става минутажа повеќе во тимот а за лев бек најдобро располагање ни е Рисе како замена за Абидал.

Од кај ти овие информации, нема врска ова. Валдес има договор до 2010 така да неможе да биде слободен играч летово и Чики изјави дека покрај Иниеста, Туре и Пујол, Валдес е во редот за продолжување на договорот. Да се разбереме, не е голман од светска класа, прави киксови кога во лоши моменти, но ако гледаме на тоа тој беше единствениот кривец што се пласиравме во финалето. Дрогба имаше многу шанси, но погодете кој му стоеше на патот.:pipi: Знам дека сите сакате подобар голман, едно време сакав и јас, но кога ќе размислам дека Барселона никогаш не е имала добар голман (како проклетство ни доаѓа тоа), мислам дека Валдес е сосема солиден. Му треба само конкуренција а Пинто не е доволен. Да го земеме Асенхо и ќе видите дека Валдес ќе се подобри.

А Хлеб, е тој е веќе друга приказна, не му е продолжен договорот нема основа на која да му го продолжат. Неможеше да се снајде во тимот, плачко глупав, сакал да се врати од Рим кога слушнал дека не е во тимот. Епа еве му го Баерн Минхен нека оди таму.

Каков Хлеб бе и тоа да му го земе местото на Анри ако мислиш така постирај го тоа во вицови а не тука нема шанси Хлеб може да го шитнеме на Баерн или да се искористи Ето+Хлеб=Ибрахимовиќ:vozbud:

Од кај ти овие информации, нема врска ова. Валдес има договор до 2010 така да неможе да биде слободен играч летово и Чики изјави дека покрај Иниеста, Туре и Пујол, Валдес е во редот за продолжување на договорот. Да се разбереме, не е голман од светска класа, прави киксови кога во лоши моменти, но ако гледаме на тоа тој беше единствениот кривец што се пласиравме во финалето. Дрогба имаше многу шанси, но погодете кој му стоеше на патот.:pipi: Знам дека сите сакате подобар голман, едно време сакав и јас, но кога ќе размислам дека Барселона никогаш не е имала добар голман (како проклетство ни доаѓа тоа), мислам дека Валдес е сосема солиден. Му треба само конкуренција а Пинто не е доволен. Да го земеме Асенхо и ќе видите дека Валдес ќе се подобри.

А Хлеб, е тој е веќе друга приказна, не му е продолжен договорот нема основа на која да му го продолжат. Неможеше да се снајде во тимот, плачко глупав, сакал да се врати од Рим кога слушнал дека не е во тимот. Епа еве му го Баерн Минхен нека оди таму.
Пак неможемее да се ослободиме од киксерот Валдес :tapp:
а ова за Хлеб http://www.24fudbal.com.mk/Default....-4d07-ae6d-d9f1af171a75&ln=3&typeBack=Шпанија

Незнам зашто Ето си го ставил во напаѓачката линија заедно со Ибра...кога се знае дека доколку дојде Ибра тогаш Ето се сели од Барса.

Txiki Begeristian, спортскиот директор на Барса, имаше интервју во кое рече дека безразлика што ќе се случи со Ето, Барса ќе земе уште еден напаѓач од светска класа.

Иначе на Гол.ком пишува дека Барселона понудила 5 милиони + Ла Коруња да си избере двајца играчи на позајмица, најверојатно од Педро, Жефрен и Абрахам без можност за останување повеќе од една година во Ла Коруња. Искрено ми се допаѓа ова, за 5 милиони би добиле солиден лев бек кој би бил замена за Абидал. Башка искуството што ќе го добијат двајца млади играчи на Барселона е непроценливо.

За Ибра ќе кажам дека ја сум за да се донесе, без разлика дали Ето ќе си оди или не (најверојатно да). Со Ибра би добиле многу во нападот, одличен играч со глава пред се заради висината и одличните центаршутеви на Алвес е комбинацијата која ќе предизвикува многу проблеми кај противничките играчи. За шутот нема многу што да се зборува, видовме какви се голови постигнуваше годинава. Годинава даде 25 гола во Калчото и тоа воопшто не е за потценување, со оглед на тоа дека средниот ред на Интер во кој Станкович игра како организатор на играта, 25 гола се одлично постинување. Е сеа кога би уиграл со Чави и Иниеста кој би му ги ставале на тацна топките и 50ка не би ме изненадила.

За Валдез најавено е дека ќе му го продолжат договорот, исто така и на Иниеста ќе му го продолжат договорот со зголемена плата. Хлеб нека си брка работа у Германија и онака е бескорисен во Барселона!

пс. Иниеста се повредил и ќе паузира 2 месеци.

Каков Хлеб бе и тоа да му го земе местото на Анри ако мислиш така постирај го тоа во вицови а не тука нема шанси Хлеб може да го шитнеме на Баерн или да се искористи Ето+Хлеб=Ибрахимовиќ:vozbud:

Не ми се верува...би ги дале Ето и Хлеб за Ибра?
Хлеб за Ибра може...ама Ето ... да играше во мојот тим...никако не би сакал да замине.... Ето+Анри ... најбоље напад :toe:

valdes nema sansi da go prodadat,se znae deka ke ostane vo barsa samo narednata godina neka pravi pomalku greski
a ibra i jas go posakuvam vo barsa samo eto ne sakam da go prodadat moze da bide kako zamena

Големо ДА за Ибра и Ешли!
Замислете го составов:
----------------Валдес----------------
Алвес----Пике---------Пујол----Е.Кол

Чави---------Јаја Туре---------Иниеста

Меси-------Ибархимович---------Анри

aman be so ovoj milito so se sluci
izgleda vike nema da bide na ramnisteto kako so bese pred toa,godinite go gazat vike a eve i 1 godina nema igrano i ako se vrate za narednata sezona nema da bide kako so bese pred toa
a inaku bojan ne ke bese loso da bese barem 1 godina pozajmen nekade

Ја сакав Бојан да остане, сепак ќе има тренинзи со светски играчи, ќе добива некоја шанса годинава тоа сум сигурен и мислам дека од наредната сезона ќе биде еден од првотимците.

Големо ДА за Ибра и Ешли!
Замислете го составов:
----------------Валдес----------------
Алвес----Пике---------Пујол----Е.Кол

Чави---------Јаја Туре---------Некој Нов

Меси-------Ибархимович---------Иниеста

Мое Мислење

Или ќе имаме класично крило сезонава или ја наебавме комплетно. Ако Иниеста игра со повреди како што играше годинава ( не играше 2пати по 2 месеци), ќе биде ептен интересно. Затоа мора да имаме класично крило а Иниеста да си игра на средината. Добар бек ап за него и едно крило ( или пак може да продолжиме со Анри) и спремни сме за наредната сезона.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom