Повеќе причини да бидеш атеист

Во што верувате?

• Во Бог

Гласови: 522 50,0%
  • Во Науката

Гласови: 523 50,0%

• Вкупно гласачи
    1.045

Атеист

Дежурен Шаман
Член од
2 февруари 2010
Мислења
7.682
Поени од реакции
4.921
tocno tocno taka:tapp:a zosto da ne ja razgledame moznosta ...BOG go stvori svetot preku evolucija...imajki predvid deka za BOG 1 den e kako 1000 godini i obratno...svetot e stvoren vo 6 dena koi mozat da bidat seeset milioni godini
А зошто ти не ја разгледаш можноста дека бог воопшто не постои и дека Куранот, Тората, Библијата, Ведите... се пишувани од луѓе?

N

Nessa Alcarin

Гостин
pak ne te razbiram
--- надополнето: Oct 26, 2011 9:54 PM ---

tocno tocno taka:tapp:a zosto da ne ja razgledame moznosta ...BOG go stvori svetot preku evolucija...imajki predvid deka za BOG 1 den e kako 1000 godini i obratno...svetot e stvoren vo 6 dena koi mozat da bidat seeset milioni godini
Остави го Ставрогин, за него нема спас. Ќе гори во пеколот. И што викаш за Сатанистите, така ли ги учат? Да убиваат? „Леле луѓе каде отиде светот...“

Атеист

Дежурен Шаман
Член од
2 февруари 2010
Мислења
7.682
Поени од реакции
4.921

Атеист

Дежурен Шаман
Член од
2 февруари 2010
Мислења
7.682
Поени од реакции
4.921
Член од
25 октомври 2011
Мислења
59
Поени од реакции
9
Оти да не. За добар чоек и во минкен ако треба ќе дојдам
--- надополнето: Oct 26, 2011 10:27 PM ---

Од кај знаеш дека така рече? Ти го слушна?
abe brat do kaj otidovme vo posledno vreme.znaeme i kolku e prazna vselenata{BEZDNATA}I DEKA SETA MATERIJA STO POSTOI E KAKO zrno pesok vo okeanot .zatoa ne mi treba da go slusnam BOG za nesto sto rekol da se zapise pred naseto vreme.................vo posledno vreme znaenjeto kaj lugeto e UMNOZENO.

Donald Sikert

Jane Vitington
Член од
28 ноември 2008
Мислења
8.283
Поени од реакции
5.614
abe brat do kaj otidovme vo posledno vreme.znaeme i kolku e prazna vselenata{BEZDNATA}I DEKA SETA MATERIJA STO POSTOI E KAKO zrno pesok vo okeanot .zatoa ne mi treba da go slusnam BOG za nesto sto rekol da se zapise pred naseto vreme.................vo posledno vreme znaenjeto kaj lugeto e UMNOZENO.
ТОа е твоја лична перцепција дека знаењето кај луѓето е умножено.

Јас пак, за ралика од тебе, читајќи по форумов пар месеци уназад, заклучив дека се повеќе луѓе отупавуваат:confused:

Ама тоа е моја лична перцепција, нели?;)

Член од
25 октомври 2011
Мислења
59
Поени од реакции
9
ТОа е твоја лична перцепција дека знаењето кај луѓето е умножено.

Јас пак, за ралика од тебе, читајќи по форумов пар месеци уназад, заклучив дека се повеќе луѓе отупавуваат:confused:

Ама тоа е моја лична перцепција, нели?;)
za zal taka e brat ama toa e taka zaradi egzistencija...alcnost sebicnost zavidlivost ...koga parite ke gi snema e togas ke vidime.:cool:

Kajgana Shop

На врв Bottom